j u n k

New member
הבנתי טוב מאוד למה היא התכוונה.

ואל תיקח אותי בדרך הלא נכונה , אבל יש הבדל בין יהדות לאמונה פיות- כי יהדות זוהי דת קצת יותר מבוססת ומוכרת. אפשרלהבין טוב מאוד מאיך שהיא התבטאהלמה היא התכוונה- ואני עדיין חושבת שהגבת בצורה קצת חריפה מדי.

Rוית

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

תשרשרו לכאן כל מה שבראש שלכם שלא קשור לאלאניס

הודעה חצי קשורה

אני רוצה להמליץ לכם על שיר של הזמר החביב רייאן אדמס, כן זה אותו אחד ששר עם אלאניס את 1974, אני לא חושב שהשיר נמצא בשום אחד מהדיסקים שלו! עכשיו זה מתקשר לאלאניס......השיר נכתב עליה! הוא אפילו אומר לפני שהשיר מתחיל:" השיר הבא נכתב על הקנדית הכי יפה בכול העולם" זה שיר קאנטרי-רוק, לדעתי מקסים! אה לפני שאני אשכח הנה השם שלו DESIRE מקווה שתהנו ממנו

j u n k

New member
וואלה דן אמסכימה עם כל מילה!

שיר מצויין. אומרים שלריאן יש קראש לא קטן עליה מאז שהוא פגש אותה לראשונה, ושהוא חושב שהיא אחת הנשים הכי מדהימות בעולם...טוף, אפשר להבין אותו

j u n k

New member
כו.

כידוע ריאן פתח לאלאניס בסיבוב ההופעות האחרון שלה- והם מאוד התיידדו. בן מזל.

j u n k

New member
תמונה של רייאן ואלאניס :

נא להעריך חרשתי את האינטרנט בשביל התמונה הזאת.

AlanisJunkie

New member
למרות שהוא לא אומר במפורש...

אלאניס, אלא בחורה קנדית, רוב המעריצים רוצים להאמין שזו היא. כמו שג´אנק אמרה, אפשר להבין אותו. הבחורה פשוט מדהימה. היא הדבר הכי חכם, יפה, סקסי ומיוחד שראיתי. והשפתיים שלה! אח...אילו שפתיים! הפה העקום הזה... חבל על הזמן. חולה עליה.

Rוית

New member
../images/Emo39.gifיקירי ../images/Emo24.gif

אני מנצלת שירשורי
י זה ל2 דברים: 1) ראיתי את ההודעה שנרשמה פה ע"י אמיל, ורציתי למחוק אותה, אבל אמרתי לעצמי שיתמודד לבד עם התוצאות של המעשים שלו שגם אני לא מסכימה איתם. אמיל בבקשה-לא לקלל או לדבר לא יפה למשתמשים אחרים, פעם הבאה אני אמחוק את ההודעה. תודה. 2) לקראת סופו של קורס נהיגה שאני משתתפת בו, סוף סוף הגיע הנסיעה המיוחלת לאילת, אז יקירי, אני יורדת לי לאילת ל3 ימים מה שאומר שרק ביום שישי אני אחזור לפה, אז שמרו על הפורום יפה, אני בטוחה שיוסי ישמור פה טוף טוף, ומעכשיו שיהיה לכולכם אחלה סוף שבוע
לילה טוב לכולם

למעלה