שאלה !!! בבקשה לא לצחוק.... !!

יש לי אייסיקיו {כבר 5 דקות} ואין לי מושג מה זה פשוט הייתי חייב שיהיה לי ועכשיו אני מחפש מישהו ממש מקסים שיסביר לי מה עושים עם זה... {רק לפני חודש ידעתי שיש באינטרנט יותר מצ´טים ואתרים של אלאניס} תודה לכולם מראש !!!

tali000

New member
רק הבהרה

אוטופיה 111 הוא זבר וידיד שלי ,פשוט השתמשתי בשם שלו שהייתי אצלו כי אין לי משמש אחרי שעתיים של נסיונות הצלחתי ליצור לעצמי את השם המזוויע (מסתבר שכל השמות התפוסים ) טלי (שזאת אני ) 000 בכל מקרה ,אני כאן עכשיו ...

utopia 111

New member
tali000 את עוד פה ?

את עוד פה ???? וחוץ מזה, "זבר" , את יודעת למי תקראי...

utopia 111

New member
תרשום פה את המספר שלך

ואני אשלח לך הודעה ואסביר לך מה לעשות

As I Am

New member
אממ... אתר די עלוב אם לומר את האמת.

םשוט טריק פרסומי
אם אתה באמת מתעניין בפיות ויצורים קסומים הייתי מציעה לך להכנס לפורום הקיים בתפוז... מס´ 350. אם אתה אוהב רק את התמונות, הנה אתר בשבילך: www.amybrownart.com היא הורידה מלא תמונות יפות, אבל בסך הכל עדיין יש שם דברים.

היי היי היי! את עלובה!../images/Emo46.gif

זכותי להאמין בכל דבר! לפחות האמונה בפנטזיות לא הביאה שום דבר רע לעולם. כולנו יודעים שללא ספק הבלאגן העצום שיש בעולם הוא רק רק רק רק רק בגלל האיסלם, היהדות והנצרות. נ.ב. אני יהודי לכל דבר... ומתי שויצא אני מקיים מצוות, אני פשוט מאמין גם בזה...

As I Am

New member
לא אמרתי שלא.

אני פשוט אומרת, האתר "פיות" הוא טריק פרסומי בלבד... אני מאמינה בפנטזיה וביצורים קסומים כבר זמן רב, ואגב, אני לא מבינה איך קישרת את עניין הדתות... אבל לא משנה. פשוט הפנתי אותך למקורות יותר אמינים בעניין, זה הכל. לא אמרתי שאתה עלוב, דיברתי על האתר... אני לא מוצאת כאן מקום לעלבונות אישיים, אבל אם זה מה שעושה לך טוב, תהנה.

j u n k

New member
מה זה הריב המטופש הזה?

אמיל- התלוננת עליי בפעם האחרונה, על כך שאני מתבטאת שלא לטעמך, ותאמין או לא לקחתי אותך ברצינות (יתרה), אבל עכשיו אתה הגזמת...שמת לב שבזמן האחרון אתה הגורם לוויכוחים הללו? זה ויכוח שלא רק שלא קשור לפורום בשום צורה, אלא גם מעליב ולא ראוי. סלח לי על כך שאני עושה את העבודה של מנהלי הפורום (יוסי ורוית) אבל אני בטוחה שהם יסלחו לי ואולי אפילו יחזקו את דבריי.

ג´אנק, את הבנת מה קרה בכלל?

מה הקשר לוויכוח? אני פשוט הגבתי בצורה שכל אחד היה מגיב. אם מישהו היה רושם לך או לכל מישהו אחר שהוא עלוב הוא לא היה יושב בשקט. אבל אני עוד חשבתי שהיא התכוונה לכך שאמונה שלי עלובה, זה כמו שמישהו יגיד לי ולך: "מה את יהודית?! לכי תאמיני באלוהים.... איזו עלובה" ואז הסתבר לי שהיא התכוונה לאתר ולא עליי.... וחוץ מזה אני הגבתי לה באותה צורה שהיא הגיבה לי.... אז אני לא רואה כאן שאני מתבטא לא נכון....

As I Am

New member
אמנם לא רציתי להמשיך את הוויכוח,

אבל לא הבנתי משהו - "אני הגבתי לה באותה צורה שהיא הגיבה לי..." ?! סליחה?

AdiBaba

New member
as i am, אחלה תגובה

אמיל, אני בבמקומך היית מודה לו על זה שהוא נתן לך כתובת של אתר אחר עם דברים (לדבריו יותר יפים ושווים). ואם הוא מכיר את האתר, אז כנראה גם הוא אוהב את הדברים האלה. אבל אני מניחה שמדובר פה באי הבנה, ומה אני מתערבת בכלל?

למעלה