TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifוואי מגגגגגגגגגגניב ../images/Emo9.gif תתחדשי ../images/Emo9.gif

גמאני עשיתי , ואצלנו הדואר מגיעה אחרי כמה ימים [זה מה שקורה כשגרים במושב נידח] אני אלך לבדוק עוד כמה ימים
הלוואי הלוואי

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif מחר פגישה ראשונה עם..

היועצת.. ואני מפחדת.. דיברתי איתה יום.. בטלפון.. ואז מחר ניקבע פגישה ראשונה. טוב זה קצת מפחיד. אמרו לי שאני לא צריכה לספר על זה שאני רושמת וואנשוט על התאבגות ופחד. וכול מיני כאלה. אמרו לי שזה ממש יפגע לי בעתיד. וחירבשו לי מלא דברים . ועכשיו אני ממש מפחדת שזה נכון. כאילו אמרו לי. אסור לי לספר על זה כי הם ירשמו את זה ויכניסו לתיקייה שלי וזה יקח אותי לכול מיני מקומות ופשוט לא יקבלו אותי בגלל שרשמתי דברים כאלה.. לדעתי זה לא נכון. ומאיפה הם שמעו את זה?! זה ממש מעניין אותי. אני ממש כועסת על מי שסיפר להם. למי כבר הספקתי לספר..! אוף די זה ממש מלחיץ.

../images/Emo191.gif../images/Emo201.gif בהצלחה 3> לי יש שבוע הבא

פגישה ראשונה עם פסיכולוגית ... שיהיה לנו בהצלחה 3>

../images/Emo191.gif אני חולה ../images/Emo201.gif

אוקיי דבר ראשון- שמתי בפלייליסט מלא שירים של מטאליקה ופתאום היה איזה שיר ילדים בסקנדינבית או משו כזה XD אז לא משנה. בקיצור אני חולה כבר אמממממ מיום שני, ואני משתעלת בלי הפסקה. בקיצור לפני שעה בערך היה לי התקף שיעול ענקי ונחנקתי וכמעט התעלפתי ><' זה היה מצלחיץ ברמות ><' ומשהוXD: ראיתי ארתור[
] ואז כזה הסבא וארתור וגילי הלכו לחנות ממתקים והיו שם שלושה זקנים. שלושתם: "שלום(איך שלא קוראים לו) הסבא: "שלום אד, שלום ביל, שלום טום." מזה נקרעתי XDD וזהו, אני הולכת להחנק במקום אחר. בתקווה שאמות.

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifתרגישי טוב../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

באמת היה את זה בארתור?? חח גדול XD

animfanatic

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

חחחחח....XD , זה באמת היה בארתור ? חחחחח...

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif תנחשו מי אהבה את השיר של טוקיו הוטל?

כן.. זאת היועצת. השמעתי לה את השיר.. והיא ממש אהבה.. טוב היה יחסית בסדר אצלה.. יש לנו עוד פגישה. שבוע טוביק

חייבת עזררררהה !

אני חייבת את העזרה שלכם !! עשיתי הסכם עם אמא שלי שאם אני מקבלת החודש 100 בהתנהגות אחרי שכל המחצית קיבלתי בגילונות התנהגות מ- 85 ומטה אז היא מסכימה לי לעשות פס בשיער - איזה צבע שאני רוצה.. ואני מתלבטת לאיזה צבע לצבוע.. חשבתי על כחול, ורוד, סגול, אדום.. תציעו לי רעיונות לצבעים.. ושמתי תמונה שלי עם השיער שלי עכשיו בשרשור של השבוע,שיעזור לכם להפעיל את הדימיון P: 3>

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif ורוד וירוק..

פשוט ראיתי מלא בנות בשוקס ובשיניםפ שעשו את זה. זה ממש יפה.. דרך אגב. השבע הזה כול הצבעוניים יורדים יחסית תוך זמן מה.. והופכים ללבן ואז לבלונד..

../images/Emo185.gif~*~זהירות חפירה לפניך~*~

תקשיבי מה אני עשיתי תשאלי את מי שעושה לך את הפסים אם יש לו צבע תות בלונד זה צבע תות בהתחלה ואז זה הופך לבלונד וזה נשאר די להרבה זמן ככה אני עשיתי כשטסתי לאמריקה(לא שזה מעניין מישהו
) וזה היה ממש יפה וזה נשאר עד עכשיו אני ממליצה לך על זה (מה היניתי ג' יפית
) פיו סורי על החפירה

למעלה