../images/Emo26.gifיאיאיאיא ניצצני!

אהבתי את הכינוי!
דאמט תתחברי למסן! מצטערת שלא עניתי לך אתמול, היה לי מבחן מטופש בביולוגיה...

Fall Out Liel

New member
האלבום החדש שלהם טוב../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

כאילו, מה שיצא בקליפים. MMW שיר מדהים, WUC שיר מדהים [אבל הקליפ זוועה, נראה כמו סרט פורנו זול..] וWGHWY גם הקליפ וגם השיר יפים. בכלל, מארון 5 הם להקה טובה למרות שאני לא ממש שומעת אותם.. איזו חפירה

3has3

New member
../images/Emo112.gif וול.

טוב, אז.. אמ... אני לא ממש יודעת איך להתחיל את ההודעה הזאת. בעיקרון זאת אמורה להיות הודעת פרידה, או משהו כזה. אני כבר לא מרגישה שייכת לפה, אני מרגישה פה ממש מגעיל. אני לא מכוונת את זה למישהו מסוים, בכללי האווירה בפורום כבר לא מה שהיא הייתה פעם... אני לא יודעת למה, באמת. פעם הכל היה כיף כזה, נחמד וכל זה ועכשיו... טוב, אין לי איך לתאר את זה... אולי זה בגלל מה שאני ובגלל כל העומס של המבחנים ואולי לא
אז רק רציתי להגיד לכולכם שאני אוהבת אתכם, באמת ומקווה לחזור מתישהו... אני כנראה אשאר פה אבל לא אגיב, כי אני כבר לא מרגישה צורך להגיב... וזה לא כי התחלתי לשנוא את טוקיו, כי לא התחלתי לשנוא אותם, בדקתי. אז כמובן שאני אשאר בקשר עם רובכם [זאת אומרת עם מי שאני בקשר גם עכשיו] וזהו.
*הייתי חייבת לכתוב את ההודעה הזאת, לא הייתי מסוגלת לעזוב סתם ככה
ואל תתיחסו אל זה כצומי, זה ממש לא. וזהו
*

../images/Emo191.gif חאיינה O:

לא אל תלכי ! בתכלס האווירה כאן באמת לא מה שהייתה, אבל, אנשים משתנים.. דברים משתנים[><] תדעי לך שחבל כי ממש אוהבים אותך פה! [ואני חולה לך על התחת הסקסי שלך P:] ובכ"מ אני אוהבת אותך 3>

../images/Emo26.gifחנהההה!!

בבקשה אל תלכי1 אל תעזבי אותנו! זאת תקופה כזאת, אני יודעת, שכולם מתחילים להתחרפן בגלל טוקיו, ואז האווירה בפורום של מי שאהב אותם מההתחלה, ולא רק בגלל המראה, מתחיל להתחרפן גם כן... את לא היחידה שמרגישה ככה, אני מבינה אותך לגמרי, ולגביי העומס? ממ לזה צריך למצוא פתרון... בפורום אני פחות מגיבה, כי אני נכנסת בעיקר בשביל לראות מה חדש, וכשאני רואה הודעות, כמו ההודעה הזאת, אז אני חייבת להגיב, רואה? אממ בבקשה תחשבי על זה שוב! אני משבוע הבא, בגלל השביתה המזורגגת שהייתה לנו חודשיים וחצי, אני אצתרך ללמוד כל יום עד 3 וחצי כדי להחזיר את השעות... וואי אז אני באמת לא אדע מה לעשות, אבל.. אצלך זה בטוח לא ככה... בבקשה תחשבי על זה שוב! בשבילי??

Fall Out Liel

New member
עומס? יש לי 10 מבחנים שבוע הבא..../images/Emo168.gif

ואחד מהם זה מגן בספרות. המון חומר. זה נקרא עומס. ותראי, הפורום השתנה, גם אני שמתי לב לזה. הוא לא השתנה לטוב או לרע אבל הוא השתנה. אם תפרטי יותר מה השתנה בו אז אולי נוכל לתקן או משהו..לא יודעת..
אני מאוד מקווה שבכל זאת תחליטי להישאר איתנו ולהבין שאת כן קשורה
כי אוהבים אותך פה 1809 פעמים ביום
אפילו יותר
.
אז אשר תחליטי אקבל [למרות שאם תבחרי בללכת אני אתפוס לך את הרגל כמו הילדים הקטנים האלה ותצטרכי לגרור ולנקות איתי את הרצפה
]

BKE

New member
אני אתגעגע אלייך. אבל היי שלחי איזו הודעה

במסן ואני מקווה לראות אותך עוד פה . לאב יו

LiHiLuSh

New member
../images/Emo24.gifאיתך אין ניתוק

ומבינה זה באמת תקופת מעבר ושונה לכולנו וקורה כול מיני דברים מוזרים ומרגישים ששום דברל א בסדר ולא שייך

../images/Emo191.gifOn The Sidelines- Lovex../images/Emo99.gif

זה וכל השירים שלהם מוקדשים לאלי[אלינור] הסקסית שלי 3>

BKE

New member
הבטחת שהיום תדברי איתי במסן ../images/Emo7.gif אם מחר אנחנו

לא מדברות אני לא יודעת מה אני עושה !@#$^$%@#$@Q$#%@#
33333>

SpongBobit

New member
נמאס לי!!!!

אני אמורה להגיש למחר תיקון מבחן במתמטיקה, ואני כבר שלוש שעות יושבת על זה ותקועה בשני תרגילים סעמקקק וזה למחר !!!!111 ואבא שלי הסביר לי ולא הבנתי כלום! בשביל מה אני צריכה את זה !? זה משעמם רצחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!111111111111 לא סובלת את זה~ לא מספיק נכשלתי במבחן עצמו, עכשיו גם על זה אני אקבל נכשל ?! כי הור לא ייתן לי הארכה...רוסי מניאק !
לא התכוונתי לפגוע ברוסים פה בפורום..מצטערת.! שונאת מתמטיקההה

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif לעזור לך!?

אני טובה במטמתיקה.. אם בה לך עזרה.. אני יעזור..!!!!!

SpongBobit

New member
את כיתה ח', אני ט' ><

אבל תודה חחח אני פוט לא יודעת איך להוכיח ! בתכלס, את מי מעניין שזווית b שווה 90 מעלות וזווית c היא בדיוק חצי שלה !?!?!?!!?!?!?!?

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gifלהוכיח אני לא יודעת.

XD אני שונאת את בני גורך.. מישהוא אוהב אותו..!? בהצלחה בתרגילים.. XD

למעלה