../images/Emo207.gifשאלה.....

מישו מעוניין בפוסטר של השחקן הזה, וונטוורת' מנמלטים?? הוא שוכב אצלי על המדףף קרוב לחודשיים ואני לא מצליחה להפתר ממנו! מי שרוצה- מוזמן להגיב! אממ הפוסטר הוא מראש 1

LiHiLuSh

New member
יאיי ונטי XD../images/Emo99.gif

אני בטוחה שיש לי אותו O-ם אבל בטחלס אין לי מה לעשות איתו
אני עוספת את של טקיו למתנה לאחותה של חברה של יXD שהיא גם חברה שלי היא צעירה ומעריצה אותם עד הגג

PerfectSP

New member
../images/Emo207.gifזה רקע אותי!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

חחח זה הצחיק אותי
אני כזה בתמימות נכנסת לפורום טוקיו שלנו, ואז אני רואה בפרסומות של תפוז,פרסומת לצימר,לחדרי צימר בארץ כאילו
אני לא יודעת למה,אבל אותי זה הצחיק
צילמתי אפילו

PerfectSP

New member
קרע* ../images/Emo190.gif

אממ אופסXD אינ והטעויות שלי
ימסין והטועיות

LiHiLuSh

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo6.gifעכיוש מצחיק אותי שהצחיק אותך../images/Emo6.gif

LiHiLuSh

New member
משמעם לי../images/Emo6.gif

ואין לי למי להציק אני לא מכירה מישהו להציק לו *אנימכירהיותרמידי* האעהאה איפה האחד שאני יציק לו? זה לא ביל וטבח שגם לא טום וגוסטב וגיוארג ולא אקון XD ולא צאד ולא גרם די ולא הגזמתי
נממ מעניין מתחת איזה אבן הוא מסתתר

LiHiLuSh

New member
יו יו יו :-ג עכישו גם אצלי רואים אותה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifחחחח גמאני ראיתי את זה ונקרעתי../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

LiHiLuSh

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifיעני צומי../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=462770 עיצוב דנדש וסקסי D:

שמאל|../images/Emo207.gifאממ מישו יכול לעזור לי??

אממ מאתמול בערב ככה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, והוא מראה את הכתב בפורום ובקומונה ענקי כזה, וזה ממש אבל ממש לא נוח! אממ מישו יודע איך אני יכולה לתקן או להחזיר אותו להיות קטן שוב?? וגם רק בתפוז האינטרנט מתחיל להדפקק... איך אני מפסיקה את זה?? אני אשמח גם אם מישו יוכל לעזור לי עם זה......

למעלה