dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifהלכתי להתאבד

או לתלות את עצמי, או לדפוק ת'ראש בקיר, או לדחוף את עצמי לתוך האסלה, או להישאב למכונת כביסה, או להכינס לתוך המדיח כלים. מחקו את המיותר. יומטוב שיהיה לכם.

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif דוווווורצ'י שלי ~חפרתי אז תכנסי~../images/Emo9.gif

( אוווווווף למה אין מסן במחשב המטומטם הזה?!?!!? ) אני מתה עלייך הכי בעולם.. ולא משנה מה יהיה ה-כ-ל יסתדר בסוף, סמכי עליי! וחיים רק פעם אחת! .. אז חלאס עם הדיכאון המזוגג הזההה ותתחילי להיות מאושרת.. כי אין לך אפילו סיבה אחת למה להיות עצובה. חפרתי כל כך. אבל מקווה שהפנמת

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifגאד..

אין בפי יותר מילים לתאר עד כמה שאני מעריכה אתכן ואת העזרה שלכן.. תודה רבה על הכל.. אתן פשוט מדהימות. מלכות. אין לי איך לתאר עד כמה שאני אוהבת אתכן..

PerfectSP

New member
2007-ברוך שפטרנו!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif

סופסופ השנה המסריחה הזאת מסתכלת עליי מאחורה באופק!!!!!!! (נו עוד כמה שעותD:) אחח,איזה כיף

3has3

New member
../images/Emo112.gif היי, היי, למה רק עצבים? XD

יש לי משהו מאוד שמח לספר DDDDD: אז... נוו D: ננצל את זה XD למי שמכיר את הקליפ של איימ ג'אסט א קיד אז יש שם מישהו עם אף ממש ארוך D: אז יש לי בבית ספר בכיתה ט' מישהו ממש דומה לו O: אני קוראת לו הערס הסימפלפלאני XDDDD והיום חברה שלי רצתה ללכת ולהגיד לו שהוא דומה לההוא מהקליפ O: כמובן שלא נתתי לה XDDD הוא היה מרביץ לנו D: החבר שלו קרא לנו פריקים XDDDD טוב, אני לא בטוחה שהוא עד כדי כך ערס כי... הוא בעיקרון בכיתה של ערסים אבל!!! הוא כזה מתבודד מהם ויש לו כמה חברים משם וכולם במצוינות [ושניים לומדים עם אחותי כימיה או משו כזה XD ואחותי בי"א! והם בט'
] וגם הוא, כמובן D: וזה כזה מצחיק. אוף)*&^%$# אם היה לי אומץ
עאעאעא וחברה שלי הביאה לי את הרשימה השמית של הכיתה שלי ובדרך לקחה רשימה שמית של כיתה שמישהו ממש יפה לומד בה! [ולא, הוא לא ערס
בואו נקרא לו "פריק" XDDDDDDD] ועכשיו אני יודעת מה השם משפחה שלו חעחעחעחע ואז אני חברות של אחותי יפרצו לאתר של משרד החינוך ויהיו לי את כל הפרטים שלו |גבות| ועכשיו אני אלך לישון
XD

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif חחחחחח מטורפתתתת ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifהיום הכי רגוע בערך שהיה לי :-|

טוב אני חייבת לחפור - בואו נתחיל מזה שקמתי היום כ"כ עייפה שהיה באלי לישון עוד איזה שנה ולקום ב2009 ! ואז אחרי זה לא מצאתי מה ללבוש לבצפר כי כל הבגדים שלי נזרקו לכביסה ועכשיו הם נעדרים !
ואז בבצפר שיעור מת' כמובן שאני לא מביהנ שומדבררררררררררררררר שיחה עם המחנכת שלי , שיחת מטובציה כפי שזה נקרא [למרות שהיא כפרעליה מושלמת הייתה לטובתי] . ואז הגעתי הבייתה ותכננתי לסדר את החדר שלי [המצב גרוע] ואז לסדר איזה משו חשוב שהיה לי אבל לא ! אמא חייבת שאני אתלווה אלייה לקנות טלווסיה ולבקר את סבא וסבתא ומה בסוף ?! נחשוו ! לא קנינו טלווזיה
אווך זה היה אחד הימים המעצבנים שהיו לי ! אה וגם אתמול התחלתי דיאטה והיום טחנתי שוקובו לבןןןןןןן
איי איזה יום מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן . ועכשיו נרגעתי

ElinorLahav

New member
מייי לאב ../images/Emo9.gif הכל יסדר אני מקווה ../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

אל תדאגי בסוף תיקנו טלויזיה
לאביו

טללללל ../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

1. אם היית עכשיו במסן זה היה טוב. 2. שוקובו לבן
3.מקווה שתרגישי יותר טוב 4.אם תשני עד 2009 רוב הסיכויים שתפספסי הופעה של טוקיו. למה שלא תתחילי לישון מעכשיו ושיהיה הופעה נעיר אותך

Rukia nik

New member
את?!?!

דיאטה?! לא יראו אותך! את כל כך רזה! בכל מקרה אני מקווה שהשנה החדשה שלך תיהיה יותר טובה ותתחיל ממש טוב! - יום טוב!

BKE

New member
אני חולה!עם חום . ואני כבר לא הרבה בפורום../images/Emo46.gif

ElinorLahav

New member
אוווי קטנה שלי תרגישי טוב ../images/Emo201.gif ../images/Emo205.gif

לי יצא פצע חום באף , רררררר שונאת את זה
זה מגרד בטירוף !!!!!!!!!!!!!!

XקוקיX

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif

ושמים לב שאת לא בפורום :( תכנסי קצת יותר!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif

כול חג מולד אני מתחילה ברגל שמאל.. והיום זה היה רבע לשמאל.. טוב אני עפה.. חג שמח.. אני הולכת לבלות..XD

למעלה