תמר..
אני יודעת שאולי זה ישמע מעצבן,אבל הדבר הכי טוב לעשות יהיה פשוט לא להתייחס אלייה,אנשים כאלו לא ראויים ליחס מאף אחד,אבל באמת שאף אחד. ההתנהגות שלה מגעילה,משפילה ואני חושבת שאת לא צריכה להרגיש רע בגללה,אסור לך לתת לילדה כמוהה להשפיע עלייך. כולנו כאן בשבילך ואני חושבת שזה טוב שאת מדברת עם אנשים,זה מוציא החוצה,משחרר ועושה הרגשה טובה. אני חושבת שכדאי שתפסיקי להקיא,חוץ מזה שהקטע מגעיל מאוד,זה פוגע בגוף שלך וחבל שתפגעי בעצמך,את מאבדת נוזלים,מינרלים ובעצם את כל מה שאת צריכה לקבל מהאוכל שאת אוכלת..ואח"כ יש לזה השפעות גם בעתיד,התמכרות לזה,חתכים בגרון ואפילו בעיה נפשית.בולמיה זו מחלה ועדיף לעצור אותה לפני שהיא מתפתחת. פסיכולוג זו לא בושה והוא יכול לעזור,אבל בכל מקרה..בלי קשר אליו,אני חושבת שאת צריכה להפסיק להתייחס לאנשים שלא שווים את זה,היא סתם בן-אדם מסכן שפשוט אין לו מה לעשות בחיים. ואני לא מאמינה איך חברה יכולה להתייחס ככה,אמרת שיש את נעמי,תהיי איתה..לפעמיים עדיף חבר אחד טוב שאפשר לדבר מאשר עשרה שמתנהגים ככה. עוברת עלייך עכשיו תקופה לא נעימה וחבל שבגלל כזה בן-אדם,אבל בסופו של דבר..יהיה טוב וגם זה יעבור.בסוף לא תצטרכי לראות אותה. ואף פעם..אבל אף פעם אל תעיזי בכלל לחשוב על מוות,לאף אחד בעולם אין זכות לקחת ממך את החיים שלך,או להרוס אותם. בהצלחה..