LiHiLuSh

New member
../images/Emo41.gifהמפגן היתקשורתי שלנו!../images/Emo41.gifבטח כולם רוצים..

לדעת מה קורה עם זה.. כי במשהך כול התיכנון שלו בהו ושאלו אותי 0_O ואין לי מושג למה ,כי הפעם לא לקחתי שום חלק
ואני גם לא הגיעה לשם אלב מי כן שיהנה D: ואז תספרו איך היה ותיצתלמו D: ----- מאת לרה ואן:http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=461527 מחר המפגן היתקשורתי שלנו! אני חייבת להגיד כמה דברים אחרי מה שראיתי בתגובות... תראו אתם חושבים שההפגנה היא רק כדי שטוקיו יבואו.. זה לא נכון! זה גם שהם יבואו אבל הכי חשוב להכניס מודעות כאן בארץ כי שחכו מאיתנו... ועכשיו תראו.. טוקיו הוטל זכו מקומות ראשונים בראש 1 ובמעריב לנוער! רק חסר שהמעריצים יעשו איזה משהו מיוחד (הפגנה) ואז אין מצב שלא מדברים עלינו בכל העולם!! פשוט אין!! בנו בזמן הכי טוב!! אסור לנו לפספס את ההזדמנות הזאת... פרטים אחרונים: אנחנו ניפגשים בין השעות 15:00 ל 16:00 בחנייה בקומת קרקע... אתם צריכים להביא איתכן שלטים, בלונים, לבבות מה שבא לכם!! העיקר שנראה בולטים... אני רק רוצה להזכיר שאנחנו פשוט עומדות ומניפות את השלטים ואז התיקשורת שהזמנו (אני מקווה שהא יבואו!! אמן אמן) יצלמו אותנו, אבל תמיד יהיו את אלו שיצלמו אותנו, כי אנחנו נעלה את זה ביוטיוב ובעוד מקומות! עכשיו אני מקווה שבאמת נהייה מלא אנשים כדי שזה יראה טוב!=] נראה אתכם שםם=]

BKE

New member
זה נראה נחמד . אבל לא יבואו הרבה בכלל לדעתי.

יש כאלו שלומדים והרבה מעריצים לא גרים בת"א . וזה סיפור להגיע לת"א . אני בטוח במיליון אחוז שלא יבוא . וגם נודע לי על זה רק עכשיו . ושוב זה ביום של ביה"ס . אבל שיהנו מי שיהיה שם

BKE

New member
אני בטוחה במיליון אחוז שלא יבואו ***../images/Emo122.gif

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifאוי, דפוק. הן כאילו מחפשות כל הזמן דרכי

ם שידעו עלינו ולעשות כל מיני דברים ופעיליות בלי להעליב מה אין חיים? יש דברים אחרים חוצמטוקיו הוטל .
אבל שיהיה בהצלחה אם זה מה שעושה להן טוב

SpongBobit

New member
שמעתם בגלגלצ את אביב גפן שר מונסון @!#?@!@?$@

גאד, השמיעו חלק!XDDD זה ענקקקקק ישמיעו מחר במצעד את הכל P:

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifיווווווו ידעתיייי!!!!

בשיעור גרפיקה אז הלכתי שניה החוצה כדי להביא מכחולים ובנתיים הרדיו עבד בכיתה כשחזרתי כולם עשו לי "יו דורררררר את לא יודעת מי שר עכשיו את מונסוןןן" וזה.. גאאדד איך התחרפנתי שדווקא כשיצאתי זה היה!!! מה הקטע אני לא מבינה.. ישמיעו את זה שוב פעם מתישהו? בטח בסינגלס..

למעלה