חפירה..
ואוו..מוזר לראות שעוד שנה עברה.. לי אישית קרו הרבה דברים השנה הזאתי,לטובה ולרעה..אבל אני חושבת שבאיזשהו מקום השנה הזאתי היו לי יותר מדי דברים מגעילים,כשאתה רגיל לשגרה מסויימת ופתאום משהו קורה ועוד דבר ועוד דבר,זה כבר די הורס. אז נכון שחס וחלילה לא קרה לי משהו יותר מדי חמור,נכון שאני לא במצב של הרבה אחרים שמאושפזים חודשים ואפילו שנים בבית-חולים,אבל כן..לי קרו די הרבה דברים מגעילים השנה. ולא..לא הכל רע,אז כן..גם היו דברים מרגשים,משמחים ומדהימים. סבתא שלי נפטרה..עברתי כל מיני בדיקות לא בדיוק נעימות,אשפוז,אדישות מצד אנשים קרובים,קרוב משפחה קרוב שדי נפצע ועכשיו אני חולה לי..כבר כמה ימים,חום,הקאות,כאבי בטן וכאן אני אפסיק לתאר..אז בכל מקרה,לא יודעת.נכון שזה נראה לי מעצבן,מגעיל ו"נורא",אבל יש אנשים שחוו וחווים הרבה יותר גרוע ממה שאני חווה,אז אני מתנחמת שאני לא במצב שלהם והלוואי ואף אחד לא יהיה. בכל מקרה..יש כאלו שיצאו לבלות היום,לא קשור לנצרות,פשוט קשור לשנה אזרחית חדשה,זה לא שאתם הולכים להתפלל בכנסייה,סה"כ חוגגים סוף של משהו ותחילה של משהו חדש..הרי בסופו של דבר כולנו מנהלים את החיים שלנו לפי לוח השנה הלועזי ובודדים לפי העברי,בכל מקרה,שכל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון ביותר... אז תהנו ושתהיה שנה מוצלחת,מהנה והכי טובה שיכולה להיות לכל האנשים המדהימים כאן. אני אחזור לי למיטה,אני מקווה שמישהו יקרא.. שוב שנה טובה לכולם.