Eden10025

New member
חפירה..

ואוו..מוזר לראות שעוד שנה עברה.. לי אישית קרו הרבה דברים השנה הזאתי,לטובה ולרעה..אבל אני חושבת שבאיזשהו מקום השנה הזאתי היו לי יותר מדי דברים מגעילים,כשאתה רגיל לשגרה מסויימת ופתאום משהו קורה ועוד דבר ועוד דבר,זה כבר די הורס. אז נכון שחס וחלילה לא קרה לי משהו יותר מדי חמור,נכון שאני לא במצב של הרבה אחרים שמאושפזים חודשים ואפילו שנים בבית-חולים,אבל כן..לי קרו די הרבה דברים מגעילים השנה. ולא..לא הכל רע,אז כן..גם היו דברים מרגשים,משמחים ומדהימים. סבתא שלי נפטרה..עברתי כל מיני בדיקות לא בדיוק נעימות,אשפוז,אדישות מצד אנשים קרובים,קרוב משפחה קרוב שדי נפצע ועכשיו אני חולה לי..כבר כמה ימים,חום,הקאות,כאבי בטן וכאן אני אפסיק לתאר..אז בכל מקרה,לא יודעת.נכון שזה נראה לי מעצבן,מגעיל ו"נורא",אבל יש אנשים שחוו וחווים הרבה יותר גרוע ממה שאני חווה,אז אני מתנחמת שאני לא במצב שלהם והלוואי ואף אחד לא יהיה. בכל מקרה..יש כאלו שיצאו לבלות היום,לא קשור לנצרות,פשוט קשור לשנה אזרחית חדשה,זה לא שאתם הולכים להתפלל בכנסייה,סה"כ חוגגים סוף של משהו ותחילה של משהו חדש..הרי בסופו של דבר כולנו מנהלים את החיים שלנו לפי לוח השנה הלועזי ובודדים לפי העברי,בכל מקרה,שכל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון ביותר... אז תהנו ושתהיה שנה מוצלחת,מהנה והכי טובה שיכולה להיות לכל האנשים המדהימים כאן. אני אחזור לי למיטה,אני מקווה שמישהו יקרא.. שוב שנה טובה לכולם.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo24.gif תרגישי טוב../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

דף חדש נפתח ושנה חדשה שיכול לקרות בה הרבה תהיי אופטימית

Eden10025

New member
ממ...

תודה רבה,גם לך..
וראיתי שכתבת על הילדים בכיתה ובעצם עוד כתבו על ההתנגדות בקשר להיום. אז אולי אפשר להסביר את זה אחרת. ממ..שמעו,ראש-השנה זוהי תחילת שנת עברית-יהודית חדשה וזהו אירוע מיוחד בשבילנו,עם מסורת והמון משמעות. והיום..זה בסה"כ עוד יום שבו אפשר לחגוג,בלי שום מסורת דתית..אני לא אומרת שנחגוג עכשיו את הכריסטמס,פסחא,טנקס גיוינג או כל החגים האחרים,פשוט חוגגים תחילת שנה חדשה ומי שלא עושה את זה עם קשר מסויים לדת הנצרות והוא יהודי,אז אני חושבת שזה בסדר גמור..אבל שוב,זו רק דעתי. אבל לא יודעת..הרי כמעט כולנו חיים לפי לוח השנה הלועזי,אז נראה לי שיהיה די צבוע להתכחש ליום הזה,אז כל עוד הגבול בנושא הזה ברור,אני חושבת שלא צריכות להיות כל מיני תגובות מגעילות.וגם אם זה לא מקובל בעייני מישהו,שילמד לשמור את זה לעצמו ולא יפגע באחרים בזמן שהוא מבטא את עצמו. ובקשר לכל מה שכתבתי..אני מקווה שכולנו כאן ברמת העיקרון בסדר,חוץ מקצת מריבות עם חברים,מבחנים ותקופות לפעמיים יותר מגעילות ופחות מגעילות,כולנו כאן בסדר גמור..אז חייבים להעריך.=] שנה טובה.=]

כרמלי6

New member
עדנה ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

אוו כמה זמן לא דיברתי איתך מיום שישי חחח
והתחיל עכשיו המצעד בגלגל"צ למי שלא שמע ורוצה לשמוע ועוד 4 שירים יש את רדי סט גו עכשיו יש את השיר i don't love you -mcr ....

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif מעולה שפתחת שרשור כזה ~עצבנית~

נדפק לי המחשב גם השנה אני לבד .. צופה בכולם מתנשקים ב- 12 בלילה. אני מפוצצצצצת במבחנים [!!!!]
ההופעה של ט"ה (אם היא תהיה..) ב- 26.6 היא תצא על הבגרות בהיסטוריה ולא בטוח שיהיה לי איך להגיע להופעה השנה אני לא חוגגת יומולדת 16 (סוויט סיקסטין) כי יש בגרות בלשון יום אחרי זה אני מפחדת לאבד את אחד הידידים הכי טובים שלי (בגלל ילדה מטומטמת..) אייייף כמה בעיות יש לי בחים
~חפרתי~ שנה טובה

Eden10025

New member
רוני..

אני מקווה שהמחשב שלך יסתדר..ובהצלחה בכל המבחנים ופשוט שתהיה שנה טובה.. ושאלה..ראיתי שכבר בנות דברו על זה,אבל עדין לא הבנתי מה קורה..יש הופעה בארץ ביוני?

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif אמממ.. האמת שזה לא סגור

כל כך עדיין. רצו שמועות שהם רוצים לבוא לכאן שוב ב- 26.6

ElinorLahav

New member
אוווייי רונקי שלי ../images/Emo201.gif ../images/Emo205.gif

את תעברי את הכל אל תדאגי ! ואת תיראי שאם את תירצי לבוא להופעה יותר מכל דבר אחר בעולם אתתתתת תבואי

noy maimon

New member
שנה טובה לכולן ../images/Emo24.gif

יהיה בסדר אל תדאגוווווו
ולי הייתה אחלה שנה.. אין לי ממש עצבים להוציא, אבל ברור שיש הרבה דברים רעים שקרו בה וגם בתקופה האחרונה אבל אני לא נותנת לזה לבאס אותי D; יהיה בסדר, מבטיחה

noy maimon

New member
אה ושכחתי להוסיף

אבא חזר מחול והביא לי מלא שוקולדדדדדדדד
איזה חלום איזה

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאני פשוט מטומטמת.

לשבת ולבכות כבר נהפך אצלי להרגל. שמישהו יירה בי כבר.

למעלה