ElinorLahav

New member
אומיגאד , פשוט אין לי מילים ../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif ../images/Emo205.gif

בא לי להרוג אותה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eden10025

New member
תמר..

אני יודעת שאולי זה ישמע מעצבן,אבל הדבר הכי טוב לעשות יהיה פשוט לא להתייחס אלייה,אנשים כאלו לא ראויים ליחס מאף אחד,אבל באמת שאף אחד. ההתנהגות שלה מגעילה,משפילה ואני חושבת שאת לא צריכה להרגיש רע בגללה,אסור לך לתת לילדה כמוהה להשפיע עלייך. כולנו כאן בשבילך ואני חושבת שזה טוב שאת מדברת עם אנשים,זה מוציא החוצה,משחרר ועושה הרגשה טובה. אני חושבת שכדאי שתפסיקי להקיא,חוץ מזה שהקטע מגעיל מאוד,זה פוגע בגוף שלך וחבל שתפגעי בעצמך,את מאבדת נוזלים,מינרלים ובעצם את כל מה שאת צריכה לקבל מהאוכל שאת אוכלת..ואח"כ יש לזה השפעות גם בעתיד,התמכרות לזה,חתכים בגרון ואפילו בעיה נפשית.בולמיה זו מחלה ועדיף לעצור אותה לפני שהיא מתפתחת. פסיכולוג זו לא בושה והוא יכול לעזור,אבל בכל מקרה..בלי קשר אליו,אני חושבת שאת צריכה להפסיק להתייחס לאנשים שלא שווים את זה,היא סתם בן-אדם מסכן שפשוט אין לו מה לעשות בחיים. ואני לא מאמינה איך חברה יכולה להתייחס ככה,אמרת שיש את נעמי,תהיי איתה..לפעמיים עדיף חבר אחד טוב שאפשר לדבר מאשר עשרה שמתנהגים ככה. עוברת עלייך עכשיו תקופה לא נעימה וחבל שבגלל כזה בן-אדם,אבל בסופו של דבר..יהיה טוב וגם זה יעבור.בסוף לא תצטרכי לראות אותה. ואף פעם..אבל אף פעם אל תעיזי בכלל לחשוב על מוות,לאף אחד בעולם אין זכות לקחת ממך את החיים שלך,או להרוס אותם. בהצלחה..

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifאני מבינה אותך, כ"כ.

אני לא אתחיל לחפור לך עכשיו עליי , כי אנחנו מדבירם פה עלייך אבל אני רק אגיד שקצרה שביסודי שלי בערך עד כיתה ז' הייתה ילדה שממש קנאה בי ברמות מטורפת[בלי להתלהב או משו, זה חרא] ותמיד ניסתה לגרום לי סבל ולקחת לי את החברות שלי וכאלה עד שיום אחד התפרצתי עליה והאמת בסוף השלמנו וזה נגמר. עכשיו אלייך - אהובה שלי את אמרת בעצמך "אני פשוט לא מבינה למה אני נותנת לה ככה להשפיע עליי. " את חייבת להיות יותר חזקה , פשוט תכניסי לעצמך למוח שירדן הבת $#$@ הזאת לא שווה יותר ממך וזה שהילדים מפחדים ממנו הסתומים האלה לא אומר שאת פחות ממנה , את פשוט חייבת להתעלות על עצמך ומחוק תילדה הזאת . אני אישית חושבת שכדאי לך לא לדבר איתה , בכלל פשוט יום אחד להתפרץ עליה ולצעוק עליה ומאז לא לדבר איתה , אפילו אם כל הילדים יסתכלו עלייך ואפילו אם תשארי לבד והיא תעשה חרם , כי אני בטוחה שיש עוד הרבה בנות בכיתה שלך שמרגישות כמוך או אפילו דומה לזה ושבשלב כלשהו הן יתבגרו ויבינו שהן סתם שפוטות שלה וישנאו אותה בדיוק כמוך. והירדן הזאת!? היא פשוט תינוקת חסרת אופי וביטחון ! כן , אין לה ביטחון ! ולכן היא מוציאה את זה ברוע כזה וגורמת לאנשים סבל . ברגע שתכניסי לעצמך לראש שאין לילדה הזבל הזאת ביטחון את תצחקי על עצמך ותצטערי על כל התקופה הזאת שהיית ככה בגללה , את צכה להבין שאת הרבה יותר ממנה ! הרבה יותר ! וגם כן הכיתה הזאת , חבורה של חסרי אופי , את לא צכה אותם את הרבה יותר בוגרת מהם , הרבה יותר .. את יודעת שאת תמיד יכולה לשכוח אותם כי יש לך אותנו תאמיני לי שאנחנו תמיד ניהיה חברים שלך ! תמיד!!!! אני אוהבת אותך כ"כ , ומקווה שקראת את זה והפנמת !
אין כמוך בעולם

../images/Emo191.gif פאק אתן כאלה חמודות ../images/Emo201.gif תקשיבו :

אני כלכך מבינה ... באמת.... אני מבינה מה לעשות אבל לא מצליחה להפנים... אני הולכת ומשתגעת... שכבתי עכשיו במיטה ושמעתי מוזיקה עצובה בטירוף ורק חשבתי על למות ... כמעט באתי להגיד לנעמי היום : "ביי הלכתי לקפוץ מצוק" אני רצינית! גם שמעתי היום את ירדן מרכלת עליי והתעלמתי ממנה והיא שאלה אותי למה אני מתייחסת אליה כמו אל זבל. חה!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההה!!!!!

../images/Emo191.gif אפשר לחפור עוד קצת?

אני מרגישה כלכך ילדותית ומפגרת. אני אשכרה חושבת על דרכים להתאבד... אני אשכרה לקחתי נעץ והתחלתי לשרוט לעצמי את היד... אני אשכרה מפגרת. אני מרגישה שזה פשוט לא יעבור... אני מרגישה רע בנשמה... אני מרגישה כאב ענקי בלב... אני מרגישה דמעות חונקות אותי... אני מרגישה שפוטה.

ElinorLahav

New member
יאאיאיאיאייאאיאוואאואווא ../images/Emo12.gif ../images/Emo205.gif

תמר שלא תעעעזזזזזזזזזי
דיי נו את מפחידה אותי עם ההודעות שלך XO תדברי איתי עכשיו במסן בי

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifלאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תקשיבי לא ככה פותרים דברים!! זאת לא הדרך!!! עדיף שתבכי בבית כל היום מאשר שתעשי דברים לעצמך , תאמיני לי שיש דברים הרבה יותר חשובים מחברות !!!

noa165

New member
תמרי!

לנסות לשרוט לעצמך את היד, או בכלל לחשוב על מוות כפתקון זו לא הדרך! אם דמעות חונקות אותך תני להן לצאת! את יודעת כמה בכי משחרר? לכי תצעקי עליה או משהו, תצעקי או תבכי את זה החוצה עד שלא יהיה לך אוויר, אבל לחשוב על מוות זו לא הדרך!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif שונאת את טוקיו הוטל..

תם ניראה לכם. טוב לעיקר.. הכי מעצבן שמפרסמים אל טוקיו הוטל מלא כתבות.. שבוע שעבר פירסמו.. לדעתי זה קצת מעצבן.. לא יודעת למה.. והיום במעריב לנוער.. היה משהוא ורשמו בקטנה טוקיו הוטל והם הדגישו את זה.. וגם בבחן את עצמך. כתבו טוקיו הוטל.. טוב לדעתי זה ממש מעצבן.... אבל אני תמיד מתרגשת כשרושמים עליהם אבל זה מעצבן שרושמים עליהם ממש הרבה..

את לא צכה לקחת ללב. ../images/Emo85.gif

אני כבר התרגלי. מי שכותב עליהם זבל. הוא פשוט קנאי\חסר חיים\ לא מכיר אותם\ פקאצה וכו'..

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif ממש לא לזה התכוונתי..

פשוט תמיד תוקעים את טוקיו הוטל בכול מקום.. וזה קצת מעצבן.. כמה אפשר לכתוב עליהם.. מה כבר אפשר לכתוב אליהם?! ואפילו לא לכתוב.. סתם להזכיר את השם שלהםפ בכול מקום.. שאפשר.. לדוגמא השבוע .. בבחן את עצמך. שלה ג. איזה בלוגים אתה נוהג לקרוא? 1. בלוגים מצחיקים 2. טוקיו הוטל הם פשוט מעולים 3. מדריכים שונים כמו גרפיקה.. 4. בלוגים של אימוהים.. רואה תקעו אותם שם.. וגם ב..בעמ' 61 במעריב לנוער.. רשום למעלה. פורומים שרוטים שרוטות.. היום כול אחד מנסה להשתייך לקבוצה. אם אני מעריץ את טוקיו הוטל [הדגישו] אני ארצה להיות עם מעריצי טוקיו הוטל ........................................... ובכול הקטע הזה.. רק הדגישו את טוקיו הוטל.. וזה אמור לדבר על הפורום שרוטים שרוטות ולא על טוקיו הוטל.. אוף זה עיצבן אותי.. אם כבר מפרסמים שיפרסו משהוא מעניין.. כי יש כתבות שסתם כתבו משהוא.. אוף זה כול כך מעצבן..

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאני ממש מצטערת שאני לא יכולה להגיב לכן

אני ממש מצטערת ומתנצלת שזה יוצא כי אני במצב הכי חרא בעולם כרגע, וכמובן כשאין אף אחד קרוב פה זה עוד יותר מגעיל. (למה אנחנו לא גרים בעיר משלנו?) אני אוהבת אתכם, ואני רוצה להגיד שלא משנה מתי, איפה, ולמה אני פשוט אהיה כאן כדי לשמוע את הבעיות שלכן לעזור, לתמוך ולעודד. אתם פשוט מדהימים, אוני מתה עלייכם. סורי

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאוקיי.

מאיפה להתחיל: 1. חברות שלי פשוט חבורת רכלניות זקנות. 2. אני לא יכולה לבטוח פה באף אחד. 3. אין לי שום סוד שאני יכולה לחלוק אותו עם מישהו כי אז הוא כבר ירוץ בכל העולם. 4. כואב לי הראש בטירוף כבר 3 ימים. 5. אני שונאת את עצמי 6. אני רוצה לעוף מפה 7. אני רוצה להתנתק מכל העולם מבלי שיבואו אליי אחר כך ויגידו לי "למה את מזניחה את הקשר שלנו?!?!.!1?1?!" 8. הלימודים שוחטים אותי 9. חברות שלי זונות צבועות. 10. כרגע היו לי 10 טלפונים מחברות שונות. כמה נחמד. ביי.

../images/Emo191.gifדור , תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב:

את ילדה מדהימה! את בין הילדות המדהימות שהכרתי! את לא שמנה בגרוש, תפסיקי להכניס לך שומנים למוח! :\ ובנגוע לחברות.. עדיף שאני לא אגיד כי אני עצמי לא עושה כלום עם זה... סתם שתדעי שכל החברות שלך יכולות להיכנס לך לתחת ולצאת אחר כך באסלה [גם ככה הן ישארו עם חרא בפה , רק הפעם יהיה מצחיק P:] 3333333>

למעלה