../images/Emo191.gif

יש לי חפירה מטורפת, אבל אני ממש מפחדת שילדים מהכיתה שלי יכנסו ויקראו, מה לעשות?

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif ספרי הכל!!1

למה שילדים מהכיתה שלך יכנסו לפה =0 ??

noa165

New member
שימי זין ככה גדול:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- (במידה ותמצאי אחד P:) וברצינות, תתעלמי מהם וזהו... (ואם הם קוראים כאן או משהו, והסוגריים האלו מכוונים רק לילדים-מהכיתה-שלתמר-שאולי-נכנסים-כדי-לקרוא-את-החפירה-שלה, חסרי חיים. מממשששש) חפרתי. סיימתי. פרשתי.

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif תמררררררררררררי

מקווה שקיבלת ת'חפירה שכתבתי לך במסן כשהיית לא מחוברת. אם לא אני מתה!!

ElinorLahav

New member
תספרי הכל אהובתי , זה ממש משחרר../images/Emo201.gif../images/Emo205.gif

אם את לא רוצה לספר פה , ואת רוצה לשתף מישהו את יכולה לספר לי במסן

תמרי אהווובתי. ../images/Emo9.gif ../images/Emo85.gif

טוב אני לא צכה לומר אתזה. אבל למקרה ששכחת. אני פה תמיד. [לא מחייב פה פה ! אפשר גם במסן.
] יוו הגעתי למסקנה שאני ילדה עם פוול פאקים בייצור.

../images/Emo191.gif טוב יאללה:

*בתקווה שאנשים מהכיתה לא יקראו* זאת חפירה שכתבתי לפני כמה ימים לחברות שלי, ירדן זאת זאתי שבגללה אני במצב הזה... הכל מתחיל בכלל בכיתה ה', כשירדן הגיעה. היא הגיעה ולא ממש שמתי עליה כי היא הייתה גרה אז ביישוב אחר אז היא הייתה עם החברות מהיישוב הזה ואני עם בשלי. אחרי כיתה ה', עזבה ילדה אחת בשם דיגי. דיגי בג'-ד' הרסה לי את החיים לגמרי :| כל הזמן רק חרמים וכאלה והיה פשוט זוועה. אחרי שדיגי עזבה, נהיה לי פשוט כיף בכיתה. גם גבריאלה הגיעה אז והיינו חבורה: אני, גבריאלה והבנים. הייתה לי שנה מעולה! בכיתה ז' ירדן עברה ליישוב שלי, היינו חברות ממש טובות. אני וגבריאלה התחלנו להתרחק בגלל כל מיני סיבות, ואני, ירדן ועוד שתיים נהיינו רביעייה. הגענו לכיתה ח' והן התחילו פתאום להפגש לבד. לא להזמין אותי. נשארתי תקועה בבית, מול המחשב, בוכה מידי פעם ובעיקר משועממת. אז אמרתי לירדן את זה, והיא אמרה שזה ישתנה. חה. לא השתנה כלום. ירדן גילתה שפעם אחת שני ילדים ואני הסתובבנו[אחרי חודש של להיות בבית כל היום יצאתי סוףסוף] והתעלמה ממני במשך חודש, חודש שלם! ועכשיו היא משלימה איתי, ואז שוב רבה, משלימה, שוב רבה. כשאנחנו רבות- היא לא שמה עליי. אני מקבלת מכה ובוכה ומדממת [כמו היום למשל...] היא לא שמה על זה זין. אני מגיעה לכיתה בבוקר והיא מדברת עם כולם, ככה שהם לא שמים לב שאני נכנסת והיא עושה את זה כל היום- הם פשוט לא שמים לב אליי. אני תקועה לבד, העיניים שלי דומעות כל הזמן ואני כמעט בוכה. בהמשך היום אני מנסה להראות לה, תמיד, שאני לא שמה עלייה אבל זה חזק ממני ואני הולכת להקיא... בולמיה... אני מתקשרת לאבא שלי ואומרת לו שהקאתי ואני לא מרגישה טוב וחוזרת הביתה. כבר פעמיים זה קרה, שלא הייתה בבצפר בגללה. זה פשוט חזק ממני. יש לה מין חוזק כזה, כוח בלתי נשלט בכיתה... בעיקר בגלל שאנחנו 18 ילדים וזה ממש מעט, ורק 10 בנות שמתוכן שתיים שפוטות שלה והיא ואחד לא ביישוב שלנו... בקיצור? אני לבד. היחידה שבאמת שם בשבילי[מהכיתה, זתומרת] זאת נעמי, וואלה? אני חייבת לה כל כך הרבה על זה. אבל הבעיה היא שהיא לא יכולה כלכך להפגש... ואני יושבת ליד המחשב, תקועה כל יום שמונה שעות ביום, תקועה בתוך הדיכאון של עצמי ובוכה כל הזמן. וההורים שלי... פאק אני כל כך מפגרת. הם סובלים כל כך לראות אותי ככה... הם מייעצים לי, ועושים איתי שיחות ומשתדלים הכי שאפשר- אבל יש לי פאק כזה- להיות שפוטה. להיות חלשה. עכשיו הם רוצים שאני אלך לפסיכולוג. פאק! לאן הגעתי? הם כל כך אומללים, אני כל כך מפגרת שלא שמה לב לכלום שעכשיו אני צריכה ללכת לפסיכולוג? ועוד משו שמעצבן אותי אצלה- היא נמרחת עליי כל היום. ופאק! זה פשוט לא כיף לי! היא מתיישבת עליי ומתחילה להתמרח עליי וזה דוחה אותי, זה מגעיל אותי. אני דוחפת אותה ממני והיא חושבת שאני צוחקת איתה וזה פשוט מחליא אותי. זה לא ברמות של חמוד, זה ברמות של גועל. זה פשוט מרגיש לי רע ומבחיל. ויש לה מצבי רוח. למשל, היום? היינו בסבבה[חה.] וזה ופתאום בשעה החמישית, ישבנו כולם ביחד ודיברנו, היא נעלמה. וכשחזרתי לכיתה החלקתי על משו בשירותים והברך שלי דיממה וקיבלתי מכה ממש כואבת ביד של החיסון והגעתי לכיתה ופשוט נמרחתי על השולחן ובכיתי וכולם ניסו לעזור לי ולשאול מה קרה ורק היא- יושבת שם, ומסתכלת עליי, ושמה זין. זין אחד גדול. היא קולטת אותי מדממת, בוכה, לא אכפת לה. אחר כך באתי ושאלתי אותה: "לאן נעלמת מקודם? :]" "הלכתי לכיתה! טוב?!" בטון מגעיל ועצבני כזה. המצברוח שלי ירד לגמרי :| המצברוח שעוד איכשהו הצלחתי לגייס, נהרס. הגעתי הביתה וישר בכיתי, כואב לי. כואב לי כל כך בלב... אני מרגישה מפגרת. שפוטה, חלשה, טיפשה, בכיינית, מטומטמת... אני פשוט לא מבינה למה אני נותנת לה ככה להשפיע עליי. היא סתם ילדה. באמת סתם. ואני כמו מפגרת נותנת לה להשתלט על המצברוח שלי ועל החיים שלי. כל פיפס שלה משנה לי את החיים. היא רק מחייכת אליי אני נושמת לרווחה. היא רק מביטה בי במבט אדיש אני מרגישה חרא. שלא לדבר בכלל על ההתעלמויות שלה... ואחרי שהיא התנהגה אליי ככה בסוף היום היא התקשרה אליי כאילו כלום לא קרה וכתבה לי הודעות במסן, פתאום אני "פומפום". פאק! אני אתן לך מכות! סתמי ת'פה ואל תקראי לי פומפום! זה כבר לא מצחיק :| היא קוראת לי "פומפום" כי החליטה שאני "תמה מפמפמה" והיא שרה עליי שירים שאני "מפמפמת" את כולם וכאלה |: מי שלא יודעת- פימפום זה משו בסקס... :| ואיכס! מה עובר עלייך ?! נשבר לי מזה. נשבר לי כל כך מהכל ... אני מרגישה שבא לי ללכת לישון ולקום כשיתחיל תיכון ואני לא אצטרך לראות אותה... גאד אני רועדת, רועדת לגמרי. כל הגוף שלי רועד. מה עובר עליי? כל היום אני רק כותבת על היד דברים כמו "Die, bad period,! die" ו- "I Hate you. haha" וכל הזמן עולה לי בקצה הלשון "מוות" ואני לא רוצה למות! פשוט רע לי. רע לי כלכך... אני מתחילה לחשוב על דרכים למות וזה כלכך מפגר מצידי ... ואני ממש מתביישת להגיד את זה אבל אני מפחדת ממנה. משו בעוצמה שלה... אני מפחדת שהיא תצעק עליי אם אני רק אגיד לה משהו על כל הנושא הזה... אני מרגישה חלשה כלכך... אני שומעת שירים עצובים שעוד יותר מכניסים אותי לדיכאון... אני מרגישה שעדיף לי למות מאשר לסבול כלכך... אבל אני לא רוצה למות... או שכן? גאד אני נשברת.

Fall Out Liel

New member
תמר!../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

אם הייתי לידך הייתי מחבקת אותך חזק חזק חזק
את ממש לא צריכה לשים עלייה ואת צריכה פשוט ללמוד לא לתת לאנשים לשלוט במצבי רוח שלך. היא רואה שהיא שולטת בך וזה נותן לה כוח ובגלל זה היא מתנהגת אלייך ככה ועושה לך את זה. את צריכה להראות לה שלא אכפת לך ממנה ושתפסיק לשחק בך כמו בובת סמרטוטים ושתפסיק לעשות פוזות כל היום. כשיש לה מצב רוח רע את צריכה לחייך ולא לתת לזה להשפיע עלייך, שתהיה עצבנית, מה אכפת לך? היא בטח עושה את זה בשביל צומי. אני מאחלת לך שתהיי שמחה ושתפסיקי לבכות, זה עושה קמטים!
אם היינו גרות קרוב הייתי מארחת לך חברה [אם תרצי] ועוזרת לך
ופשוט תדעי שאת הבעלים של עצמך ואל תתני לאף אחד להחליט בשבילך ואל תתני לאף אחד שישלוט בך ופשוט תאמיני שיהיה טוב, תהיי אופטימית
. אוהבת המון המון המון
ותחייכי, זה יגרום לך להרגיש טוב

noy maimon

New member
פסיכולוג זה לא בושה ../images/Emo3.gif

יכול להיות שזה מאוד יעזור לך .. מישהו שתוכלי לפרוק הכל מולו בלי שיבקר אותך ויתן לך את העצות הכי טובות שתוכלי לקבל.. ואני מכירה את המצב שלך פחות או יותר, גם לי היו חברות שתקעו בי סכין בגב והרגשתי הכי לבד בעולם.. ואני חושבת שאת צריכה להראות לה שלא אכפת לך, כמו שליאל אמרה. תראי לכולם שלא אכפת לך מה אומרים עלייך, מה חושבים עלייך ואת לא שמה זין על אפחד
אם את צריכה משהו אני פה.

תממארי ../images/Emo201.gif

אני כלכך כלכך אוהבת אותך ! באלי לתת לך כזה חיבוק שלא תשכחי לעולם ! וירדן הזאתי. היא ילדה ממש חרא. פשוט ככה. נגיד לך תאמת ? אחרי שקראתי את זה. באמת שכואב לי הלב. ושקראתי את זה. הזלתי דימעה. ואני לא בוכה לעיתים קרובות. גם אני מרגישה שקורה לי משו עם החברות שלי בזמן האחרון. עלאק חברות. לפי דעתי זה לא בושה ללכת לפסיכולוגית. זה דווקא יעזור לך. מאוד. ואין לך מה להפסיד. ואת לא צכה להתבייש. כי דוגרי. אפחד לא צריך לדעת שאת הולכת לפסיכולוג. ולפי דעתי הוא ממש ממש יעזור לך. את ילדה פשוט מדהימה ואני כלכך שמחה שהכרתי אותך . באמת. לא מגיע לך שיעשו לך את כל השטויות האלה. WTF מה היא ילדה קטנה?! נשבעת לך אני יראה אותה יום אחד. אני יוריד אותה מתחת לכביש שתידרס ע"י רכבת תחתית ! גאד היא כלכך מטומטמת. ומתי שרק תרצי אפילו אם זה יהיה באמצע הלילה. תתקשרי ונדבר. אפילו בהפסקות שלך. כדי שתרגישי יותר טוב. לפי דעתי. צריך לאמץ תרעיון. טוב ניראלי שאני גמרתי פה. תאמרי. אני רוצה שתדעי שאת ילדה מדהימממה ! ואני כ"כ אוווהבת אותך ! תביא חיבוק.

Rukia nik

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

קראתי הכל ואני חייבת להגיד לך: את באמת צריכה ללכת לפסיכולוג ופסיכולוג זה לא דבר רע! תאמיני לי, יש לשכבה שלנו ולשכבה מעלינו כל שבועיים מפגש עם פסיכולוגית וזה כיף, להיפתח ולהפתר מכל הרגשות הזוועתיות שתיארת! הפסיכולוגית גם תעזור לביטחון שלך וסוףסוף את תוכלי לשים זין על אנשים מגעילים כאלה! אני ממש מקווה שהכל יסתדר לך ושיהיה לך טוב!

LiHiLuSh

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

פאק!! פעם ראשונה אין לי איך לחפור לך! אני פשוט רוצה לבוא ולתת לך חיבוק גדול וחם אלווי ויכולתי
שתידעי לך שאני אוהבת אותך ואל תיתני לאף אחד לשלוט בך! ושלא תעזי להמשיך לחשוב ככה תרמי את עצמך ביידים תראי לה מי את באמת! ופסיכו זאת לא בושה (כן אינ קוראת להם פסיכו) אולי זה יעזור לך?! אין לדעת ^^
עם זה מעודד אותך פעם הלכתי גם לפסיכו רק פעם אחת ואין לי מושג למה האמת נירא לי כי לא ממש דיברתי פעם הייתי ממש ממש סגורה עד שהרמתי את עצמי ביידים
כנירא בסוך היה לי חפירה אוהבת בשבילך
^^"

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifתמר!! ../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif כנסי!

אני אפילו לא יודעת מה להתחיל להגיד לך! טוב אז אני ינסה.. דבר ראשון... גם לי היו כמה מצבים כאלה עם ילדים בכיתה.. כבר עברתי לחטיבה והכל בערך הסתדר. הילדות האלה [כל אחת ואחת מהן!] דוחות מגעילות מטומטמות ואני לא יודעת מה עוד! בחיים אל תחשבי על "מוות" באמת תמר! אסור לחשוב על זה! ובמיוחד לא לתכנן לעצמך דברים כמו "איך להרוג את עצמך"
לפי דעתי.. תעברי בית ספר.. תעברי עיר או משו.. אל תישארי במקומות שגורמים לך לעצב! תבואי אלי למעלה אדומים!! אני יהיה החברה הכי טובה שלך
!! וללכת לפסיכולוג זה ממש לא בושה! זה יכול לעזור לך ואת אפילו לא יודעת כמה! תלכי תנסי והכל יסתדר!
אני בטוחה שההורים שלך יבינו אם תגידי להם שאת רוצה לעבור עיר או בית ספר לא?.... הם יודעים שרע לך והם ינסו לעזור לך!....... תדברי איתי אם את צריכה.... תמיד! 333> אוהבת מלא מלא!!

noa165

New member
תמר יקירה../images/Emo23.gif

קודם כל אני שלוחת לך חיבוק ממש ממש גדול. והכי חזרק שאפשר.. ועכשיו לחפירה אני מכירה את זה שאי אפשר, לא משנה מה, לשים זין על זאת שהכי מגיע לה שיתייחסו אליה מגעיל. זה קרה (ועוד קורה?) לי עם חברה, שפשוט קמתי בבוקר והייתי תוהה איך היא תתייחס אליי היום ולמה בכלל כ"ך אכפת לי מאיך/אם היא תגיב אליי... אבל מה שעשיתי היה להסתובב עם אנשים אחרים. ממש אחרים, שלא קשורים אליה בשום צורה ואין סיכוי שהיא נכנסת בינינו... בשלב כלשהו (אחרי הרבה זמן שדי סבלתי מזה) הפסקתי להתייחס. זה פשוט בא ככה.. וזו אולי קלישאה אבל זו רק תקופה.. אמרת שאת מפחדת להגיד לה משהו, כי היא תצעק עלייך.. מה שיש לי להגיד- את גם יכולה לצעוק, חזק בדיוק כמוה, ואולי זה הפתרון. לצעוק עליה קצת, להחזיר אותה לקרקע... בכל מקרה, אם מתחשק לך לחפור עוד קצת, אולי אפילו שיחפרו לך קצת (אהמ) זה המסנ שלי [email protected] והייתי נותנת את הטלפון אם זה לא היה פורום פתוח... אבל אני מחזיקה לך אצבעות יקירה, ומקווה שזה יסתדר/ יעבור... אלף נשיקות וחיבוקים

dirty look

New member
יקירתי

אני כבר לא יודעת מה לומר, אבל- אני יכולה לארגן 'המון זועם' שירדוף את ירדן הזאתי. ואולי תוכלי לעבור כיתה? או כל הפסקה להסתובב עם ילדים מהשיכבה..? דברי איתי במסן~ 3333333333>

למעלה