בה בה בה בה. ../images/Emo6.gif כנבו גם לשלי ! ../images/Emo85.gif

ליהי הגבתי לך י'כפרה תעשי לי ילד ! זה שלי [ : http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=416410

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifיש עכשיו את הסוויט 16 הזה, זאת כאילו

הפסקה..? זה ימשיך אח"כ הקליפים?

noy maimon

New member
לא היה במט"ב 100 הגדולים היה במט"ב 2 ומקום 75

היה שיר של גוד שארלוט אז לא יודעת \:

3has3

New member
../images/Emo112.gif חייבת לפרוק ../images/Emo12.gif

משהו מטריד ביותר קרה לי היום. כן, הוא קשור בטוקיו D: אני לא סתם כותבת ספאם שלא יעניין פה אף אחד! אז ככה, היה לי היום אורטודנט וזה ברחובות [עיר לידי D:] אז נסעתי לשם באוטובוס, לבדי D: בין המרפאת שיניים לבין הקניון שזאת התחנה שאני יורדת בה, יש קצת ללכת D: אז הלכתי לי בטובי וחייכתי לכל אדם יפה שעבר לידי [היה אחד
] עד שהגעתי לבית ספר היסודי או מה שזה לא יהיה שיש באמצע כזה [מי שגר ברחובות יבין על מה אני מדברת... רמז, למי שמכיר D:]. ליד הבית ספר היה כזה משהו של בטון גבוה שעליו ישבה ילדה בערך בכיתה ה' [מקסימום] וסביבה, עמדו כל חברותיה. הייתי בטוחה שאני אשמע היום משהו על טוקיו, וכך קרה XD עדיין הייתי קצת רחוקה ושמעתי אותה צועקת עליהם ממש טוב
ואז התקרבתי והיא נסתה להשתיק אותן על ידי זה שהיא כמעט בעטה בהן! [היא ישבה למטה והן עמדו למטה אז היא התחילה להזיז את הרגליים כזה
] ואז עברתי לידן ואחת שאלה כזה בלחש:"יש לך פוסטר של טוקיו הוטל?" ואני כל כך כעסתי, אני אפילו לא יודעת למה XD ואז הלכתי, מנסה לשכוח את מה שחוויתי והן התחילו לצעוק שוב ונראה לי ששוב הן צעקו טוקיו הוטל. ואז הלכתי לרופא
חיכיתי 40 דקות להיכנס, נכנסתיף עשיתי את הצבע הכי יפה בעולם!!!1 שכל כך חיכיתי לו XD והלכתי בחזרה לקניון D: ואז קניתי את מעריב לנוער שעדיין לא פתחתי אותו עקב יתר פאקצות שיקראו לי נאצית באוטובוס D: מישהו קרא?

3has3

New member
../images/Emo112.gif אה, כן...

בגלל שהגעתי יותר מידי מוקדם לקניון המזורגג הזה, הלכתי לטאוור רקורדס וישר הלכתי לטוקיו D: התברר שיש להם את כל הדיסקים כולל הדיוידי אבל רק האודיו
אז כעת אני חווה יסורים על זה שלא ביקשתי את שראיי השני ;;;;;

florgirl20

New member
OMG יש להם את הדיסק.......

השני של שראיי?! (הכתום) הייתי בטוחה שלא מוכרים אותו פה!!. טוב נו,פאקצ'ות זה פאקצ'ות ><

3has3

New member
../images/Emo112.gif כן D:

אבל את שראיי הרגיל, כן? וציר תמיד היה

Anat TH LOVE

New member
רגע כאילו , ../images/Emo105.gif

אני הלכתי לשם ולא היה ! טוב זה לא כבר לא כ"כ משנה אבל את בטוחה שב קניון רחובות יש את צימר 483 ואת שראי הרגיל ?!

3has3

New member
../images/Emo112.gif כן ../images/Emo12.gif

אני בעצמי קניתי שם את צימר לפני כמה חודשים [חמישה, אבל לא חשוב
] והתחלתי לדפדף בT והם היו הראשונים ואחרי סקרים היה את צימר ואת שראיי ולמעלה עמד לו הDVD D:

Fall Out Liel

New member
חח כמה טוקיו הוטל שומעים ביום אחד..../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

איזה צבע עשית? ותתחדשי!

למעלה