../images/Emo112.gif חייבת לפרוק ../images/Emo12.gif
משהו מטריד ביותר קרה לי היום. כן, הוא קשור בטוקיו D: אני לא סתם כותבת ספאם שלא יעניין פה אף אחד! אז ככה, היה לי היום אורטודנט וזה ברחובות [עיר לידי D:] אז נסעתי לשם באוטובוס, לבדי D: בין המרפאת שיניים לבין הקניון שזאת התחנה שאני יורדת בה, יש קצת ללכת D: אז הלכתי לי בטובי וחייכתי לכל אדם יפה שעבר לידי [היה אחד
] עד שהגעתי לבית ספר היסודי או מה שזה לא יהיה שיש באמצע כזה [מי שגר ברחובות יבין על מה אני מדברת... רמז, למי שמכיר D:]. ליד הבית ספר היה כזה משהו של בטון גבוה שעליו ישבה ילדה בערך בכיתה ה' [מקסימום] וסביבה, עמדו כל חברותיה. הייתי בטוחה שאני אשמע היום משהו על טוקיו, וכך קרה XD עדיין הייתי קצת רחוקה ושמעתי אותה צועקת עליהם ממש טוב
ואז התקרבתי והיא נסתה להשתיק אותן על ידי זה שהיא כמעט בעטה בהן! [היא ישבה למטה והן עמדו למטה אז היא התחילה להזיז את הרגליים כזה
] ואז עברתי לידן ואחת שאלה כזה בלחש:"יש לך פוסטר של טוקיו הוטל?" ואני כל כך כעסתי, אני אפילו לא יודעת למה XD ואז הלכתי, מנסה לשכוח את מה שחוויתי והן התחילו לצעוק שוב ונראה לי ששוב הן צעקו טוקיו הוטל. ואז הלכתי לרופא
חיכיתי 40 דקות להיכנס, נכנסתיף עשיתי את הצבע הכי יפה בעולם!!!1 שכל כך חיכיתי לו XD והלכתי בחזרה לקניון D: ואז קניתי את מעריב לנוער שעדיין לא פתחתי אותו עקב יתר פאקצות שיקראו לי נאצית באוטובוס D: מישהו קרא?