אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif שלהללה... תגידו תתחדשי..XD

קניתי פלא חדש.. טוב הוא עוד בדרך לפה. XD אימא שלי קנתה לי.. XD וואי כמה פלפונים החלפתי.. XD היה לי מוטורולה סוני אריקסון ועכשיו נוקיה. לבן..[אין לי מושג איך הוא ניראה אבל הוא דור 3 או 3.5 אין לי מושג..] ח.. אבל יש לי פלא חדש... איזה כיף..

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo207.gif משהוא מצחיק..

וואי מרוב שעמום.. כתבתי משהוא בגוגל.. לפני ממש הרבה זמן וניזכרתי רק עכשיו ואז יצא לי תוצאות כאלה.. קלטו.. כתבתי בגוגל : קריסטינה דונייב [שמה של אחותי החורגת XD] ויצא לי משהוא כזה.. "שבילל רוצה לבוא לישראל בישביל לימצוא מישהי בשם קריסטינה דונייב אומרים שהיא הייתה בהופעה שלו והם הכירו והיא אמרה לו שהיא מישראל מעיר קרית גת או משהו כזה והוא ... " והם מתכוונים לביל מטוקיו הוטל XD וואי פעם הצלחתי להיכנס ועכשיו לא.. וואי כשהסברתי לה זה היה ממש מצחיק.. היא התעצבנה כול כך על הבנות שרשמו את זה.. בערך מה שיהיה רשום.. ביל מטוקיו הוטל מחפש את קריסטינה דונייב , מקרית גת והוא רוצה להיפגש איתה.. ושמו את מיספר הפלפון הישן שלה [פירסמו באתר] ולא הצליחו להתקשר כי זה המספר הישן שלה.. ואז קלטתי שמדברים על קריסטינה אחותי החורגת .. נו מה לה ולו?! XD אם היה משהוא מזמן הייתי אם ביל וגונבת לה אותו XD וואי זה ממש מצחיק היה באותו רגע.. וגם מוזר.. XD

Fall Out Liel

New member
כמה דברים../images/Emo168.gif

~מעתיקה שוב~ בגלל שיש כריסטמס והסילבסטר אז היו ילדים שבאו עם כובעי סנטה [גם אני אבל שמתי אותו איזה חמש דקות ><]. אז הבני @#@$#$@ בבצפר שלנו התחילו לקלל אותם ולקרוא להם אנטישמים [?!?!?!?!?] ונאצים ולקחו להם את הכובע ושרפו אותו או זרקו ועוד כל מיני.. יואו יש לנו ילדים כ"כ מניאקים בבצפר!!!$@$#^%%$&^Y%$&% וכששמתי אותו אז הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהירח וקראו לי נוצריה..אבל אמרתי להם ללכת לה$#@אז שתקו.. וגם....... יש לי איזה חמישים מבחנים ובחנים, מלא עבודות ועוד חודש בגרות במתמטיקה וספרות ואני הולכת להיכנס לדיכאון
[מה שאומר שלא תראו אותי הרבה עד פברואר] ויש לי שיעורים למחר ואין לי כוח להכין כי לא ישנתי כל הלילה וכשחזרתי מהבצפר נרדמתי ולפני חצי שעה התעוררתי ואני עדיין עייפה ><

כרמלי6

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני חייבת להגיד לך שיש לך חרא של ילדים בבצפר
אבל נראה לי כבר ידעת את זה
בהצלחה בבגרויות

Eden10025

New member
כתבתי עוד חפירונת,אז מוזמנת לקרוא..ו..

הילדים האלו פשוט לא שווים את זה,אל תתייחסי.. לא משנה מה היית עושה,כל עוד זה לא פגע בהם,לא מגיעה לך כזאת התנהגות בחזרה. ובהצלחחההה במבחנים,בגרויות ובהכל.=] שנה טובה.

stasi24

New member
../images/Emo54.gifאז ככה!

שונאת את המורה לתושב"ע!! חתיכת חוצפן ><
אתם צריכים לראות מה הולך אצלנו בשיעור, פשוט מלחמת עולם שלישית, אבל אני אמרתי לחברה שלי, א-מ-ר-ת-י ! בשקט!! לא צעקתי או משו! שאלתי אותה אם יש לה דף, אז היא תלשה והביאה לי. ופתאום המורה הזה צועק עליי "עופי מהכיתה!! חוצפנית מדרגה ראשונה@!" אז יצאתי ואחרי שניה גם חברה שלי יצאה, אז שאלתי אותה "נו על מה הוא העיף אותך?" חברה :"על זה שהבאתי לך דף!" לאזעזללללללללל, כמובן שאנשים צועקים ומקללים ולא נותנים לו ללמד, זה לא מפריע לו נכון? אבל זה שלחשתי לחברה שלי "אפשר דף" זה ממש הרס לו ת'שיעור אה?! ובשעה הבאה שהייתה לנו איתו, אני וחברה שלי הלכנו מכות(כי היא צחקה על ביל><) אז זרקתי עליה קלמר וזה פגע למורה בראש XDDD sweet revenge וואי איך חפרתי >< אני פשוט עדיין ממש עצבנית מזה

Fall Out Liel

New member
מורה דפוק ../images/Emo4.gif XDDDD הקלמר../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

~נזכרת באיך שמרוב עייפות כמעט העפתי על המורה שלי לתנ"ך כדור נייר~ XD

כרמלי6

New member
אוו מורה מפגר/ת

כנראה שגם את היית צריכה לצעוק חח
וואי פעם אחת חילקו לנו פיצה בבצפר והייתה מלחמת פיצות וילד אחד פגע במורה עם הפיצה חחח

למעלה