הוא קדח לך במוח? דווקא היה נראה שהוא קדח במקום אחר
C chili3 New member 14/5/06 #26 אין לי תשובה אבל... את כותבת כל כך כל כך יפה. שקראתי את ההודעה שלך פעמיים בכל מקרה תרגישי טוב
ע עמיתושלי New member 14/5/06 #38 אם את ידעת שהמקום בעייתי ועד לא מזמן סבלת מטחורים, אז היה צפוי שזה ייגמר בבכי, אז למה הסכמת לכל הניסוי הזה? ועוד במקום ישר לצרוח "כואב" ולהפסיק המשכת וזייפת ורעשת וגעשת? אז נראה לי זה כן מזה יצלך, למרות שאולי פשוט חם מדי היום...
אם את ידעת שהמקום בעייתי ועד לא מזמן סבלת מטחורים, אז היה צפוי שזה ייגמר בבכי, אז למה הסכמת לכל הניסוי הזה? ועוד במקום ישר לצרוח "כואב" ולהפסיק המשכת וזייפת ורעשת וגעשת? אז נראה לי זה כן מזה יצלך, למרות שאולי פשוט חם מדי היום...
ה הטחור הסורר New member 14/5/06 #41 לא רציתי לאכזב אותו.......הרי עברנו לידה....נעבור גם את זה........אז זהו שנוכחתי לדעת שלא!! גם חום קשור???
לא רציתי לאכזב אותו.......הרי עברנו לידה....נעבור גם את זה........אז זהו שנוכחתי לדעת שלא!! גם חום קשור???
ע עמיתושלי New member 14/5/06 #46 מה לא ידעתת??! באמת את תמימה חום זה מאחד הגורמים הכי משפיעים בדברים מן הסוג הזה! ואני כבר לא רוצה להזכיר מה קורה בקור מוגזם...
מה לא ידעתת??! באמת את תמימה חום זה מאחד הגורמים הכי משפיעים בדברים מן הסוג הזה! ואני כבר לא רוצה להזכיר מה קורה בקור מוגזם...
ה הטחור הסורר New member 14/5/06 #49 דייייי את ממש מפחידה......./images/Emo7.gif מה קורה בקור??????????????????????????? תספרי לי לאט ובזהירות......
דייייי את ממש מפחידה......./images/Emo7.gif מה קורה בקור??????????????????????????? תספרי לי לאט ובזהירות......
ע עמיתושלי New member 14/5/06 #55 נראה לי לא כדאי להוסיף עוד אינפורמציה, שלא תקבלי טראוומה. עזבי, מחר נפתח שירשור חדש ונאיר את שאר התופעות.
נראה לי לא כדאי להוסיף עוד אינפורמציה, שלא תקבלי טראוומה. עזבי, מחר נפתח שירשור חדש ונאיר את שאר התופעות.
ה הטחור הסורר New member 14/5/06 #58 אם את מומחית לאשכי פי הטבעת אז אולי תאנלי.....איזה טיפים יש לך להעלמת הסורר????
ת תאירעות New member 14/5/06 #67 הנה עוד מתפרצת אחת...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תראו מה הקפיץ אתכן....
ה הטחור הסורר New member 14/5/06 #74 למה ככה???????עכשיו במקום להנות מהמר בחור אני רואה בעיניים את מה שיש לו שמה בתחתון ...נכנס בי ברוורס ובוכה..........נו כייף
למה ככה???????עכשיו במקום להנות מהמר בחור אני רואה בעיניים את מה שיש לו שמה בתחתון ...נכנס בי ברוורס ובוכה..........נו כייף
ל ל י ד ו ר י New member 14/5/06 #76 ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif