שקדייה

New member
מה זה משנה? העיקר שצחוקים../images/Emo6.gif

אבא שלי תמיד אומר שסיפור לא חייב להיות אמיתי, הוא חייב להיות טוב. הגרסה הנוספת היא "שלא צריך להרוס סיפור טוב עם עובדות". גם אני פה מגחגכת מול המסך. ולך גב' טחור, הייתי ממליצה לומר לבעלך שהיה כל כך טוב, שעוד פעם אחת כזו ואת לא תוכלי לחזור לאחור. תרתי משמע.

תאירעות

New member
אוף!!איזה באסה אני צריכה ללכת עם

רעות למסיבת ל"ג בעומר. מפסידה את כל האקשן!! אוף אוף.

מילי לי

New member
בנות עוזבים אתכן ליום אחד וכבר

אתן עושות בלאגןןן...מה נהיה? קרעתתתתםםם אותי איזה שרשור ג(ד)ול

minerali1

New member
לתאירעות

אבל אני לא שופטת אף אחד, אם גם את רוצה לנסות, אל תתביישי, פני אל בעלת הניסיון, היא תתן גם לך טיפים.

תאירעות

New member
../images/Emo6.gifמינרלי!!מה קורה לך היום?

בנות הגזמתן,השרשור הוציא אתכן מכל פרופורציה!!! תרגעו בבקשה.

jojoma

New member
את קרועה ../images/Emo163.gif

כתבת את הבעיה בחינניות רבה! מעניין מה היו הטיעונים שלו.... אוי מרוב צחוקים ברחה לי ההודעה לצד שמאל...

הטיעון ששפך אותי מצחוק-

"אז למה הוא קיים?"הסכמתי בעיקר שיירד ממני.... "תנסי מה יש לך להפסיד"-את היכולת לשבת אולי?! "למה את אטומה....תנסי צריך לחוות לפני ששוללים"-זה בדיוק מה שאני אגיד לו כדי לנסות את זה עליו....

ixmix

New member
פתרונות:

1. לא לעשות מה שלא נוח לך, להפסיק באמצע אם משהו מכאיב. מין אמור להיות מענג, לא כואב. 2. במצבך הכאוב - בדיוק מה שעושים עם הטחורים שלאחר לידה, או בכל מצב אחר - אמבטיית ישיבה פושרת וארוכה, תכישירם נגד טחורים (פרוקטו גליבנול בפתילות או משחה, רקטוצורין - בטח יש עוד), אוכל סיבי המעודד יציאות.

gaetana

New member
תכירי לבעלך את הבחור שיצא לך מאחור

בלי להתבייש! שידע שלאקט ברוטאלי שכזה יש גם תוצאות כואבות. במקומך גם הייתי אומרת לו, שאם הוא רוצה לחזור על הניסוי (אני בטוחה שהוא ירצה!), שעכשיו - תורו, ורק אחרי שהוא ינדב את האחוריים שלו, תשקלי לעבור את זה שוב

ixmix

New member
אני לא בטוח שזה אקט "ברוטאלי".

כפי שזה נעשה בתיאור של "הטחור השחור" או איך שקוראים לה - זה נעשה ברוטאלי. אבל אני לא בטוח שסקס אנאלי חייב להיות כוחני וברוטאלי. אני קורא בלייזר. ואם כבר - אני גם לא בטוח שבעלה יתנגד למה שהצעת - שמעתי כבר גם על זה.

למעלה