תתי 1

New member
ועוד שאלה:

למה בפרוספקט שבחפיסה רשום לקחת את הגלולות ביום הראשון של הווסת והרופא שלי(שאני רוצה להחליף אותו) אמר לי לקחת מהיום החמישי שח הווסת??אני עכשיו מבולבלת לגמרי.

מתביישת לכתוב בניק האמיתי...אז כותב

בעלמוניות! נניח שהחצי ביקש לבקר את המעי הגס שלי........ונניח שהסכמתי כי אני כחומר ביד היוצר אצלו..... ונניח רק נניח שזייפתי הנאה דרמתית עם סיום מנצח ברעש גדול מה שלא היה זיוף אלא אנקת כאב אמיתית..... מילא זה מה גליתי.......שהטחור שהועיל בטובו לסגת אחרי הלידה מתריס נגדי ויוצא החוצה וזה כואב מאוד מאוד מאוד עכשיו..........יכול להיות שמהאנלי יצלי?????אנולי בבקשה מהר....בתודה סליחה והזדהות עם הגועל הטחור הסורר
וסליחה על האייקון המבחיל

מה לא הבנתן?המשפט פשוט אמרו לא

עשה לי קונוטציה אחרת אבל הכבדות והפלצנות שלכן זה כבר טו מאץ.... באמת לא נכנסים משם להריון???????????????

minerali1

New member
זה מזכיר לי סיפור

ששמעתי פעם, על זוג חרדים שלא נכנסו להריון במשך 3 שנים, הלכו לעשות את כל הבדיקות האפשריות והתייאשו כמעט, כשבסוף התברר שהם ניסו-בואי נאמר- בחור הלא נכון...

דייייייייייייייי אני פתי-כמו שכבר

הבנת.....זה אמיתי????????? אללללה יוסטור!3 שנים מהכניסה האחורית....איך היא שרדה?????

minerali1

New member
תראי (או הביטי אחורנית בבקשה)

מה דעתך לומר לו שכאב לך, סבלת, התענית ולכן את לא רוצה את זה שוב ? אז אל תהיי חומר ביד היוצר, ואם הוא לא יסכים, שישתמש רק ביד היוצר ולא בחומר...

הוא לא הכריח אותי-נכנעתי לטיעונים

שלו ולחור שהוא קדח לי במוח......ברור שלא תהיה עוד פעם..... שאלתי כדי לקבל באמת עזרה רפואית תדמייני שעל זה את יושבת
ותביני שהתעייפתי מהעמידה.......

למעלה