../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifטוב אם כבר,
אז לחלק מאתנו שמחוות אמיר, נעשה את זה לשרשור תחרות חח
הממ טוב ליבושית באה אליי בבוקר, היינו אצלי בחדר השקסי והחדש שלי חח
ואז התארגנו לתחרות ואמא לקחה אותנו.. הגענו בערך ב-10. אז היה לנו המון זמן לשרוף כי ראינו שליבי הייתה ב-12:20 ואני ב-12:40 אז הלכנו לאורוות ואיכפנו את שבתי, אחרי עשינו עוד שטויות והפכנו את האורווה לחדר הלבשה
אחרי זה ראינו את המבחן של אורית והיא ירדה מאוד מאוכזבת... אבל עודדנו אותה
אה וגם ראינו כלמיני חלוקות פרסים חח טוב בלה בלה בלה נקצר, עבר הזמן לקחתי את מונטה מאבי ועליתי לחימום וליבושית כבר עשתה את המבחן. הורדתי את הדורבנות ובחימום היה די מעפן.. רחינה אמרה שאני מוכנה אבל ממש לא הרגשתי ככה.. עמדתי וחיכיתי להכנס ומונטה היה מאוד לחוץ והלך כל הזמן אחורה.. לקח לשופטת שנים לצלצל בפעמון. נכנסתי וממש הרגשתי רע... לא ישבתי טוב, מונטה הלך בקצב נוראי ואיטי מדי וגם בקאנטר לא היה משו.. בסוף נכנסתי לקו מרכז והצדעתי ומחאו לי כפיים חחח ואז אני שומעת את אמא שלי צועקת "כל הכבוד נעה!" חחחחחחח אז הייתי די מאוכזבת והלכתי איתו עוד קצת לקירור. אחרי זה ירדתי ושיחררתי לא חגורת בטן ולקחתי אותו לאורווה. התחלתי להוריד לו את הרסן אבל אז עומרי אמר שצריך ללכת למסעדה לחלוקת פרסים. אז יאיר המשיך ואני רצתי, הורדתי את הקסדה וזה היה נראה כאילו הרגע חפפתי את הראש
אה וגם ירדו כמה טיפות גשם! חח זה היה לא נורמלי
טוב חיכינו מלא זמן עד שהשופטת בכלל באה, וסתם ישבתי עם מתי, אורית וליבושית ודיברנו.. ואז השופטת נאמה איזה נאום מעצבן שאין לי מושג מה היה הקשר אלינו
ואז הקריאו את המקומות.. כל הזמן ציפיתי לשמוע "מקום __ נעה על מונטה" וזה לא בא
לקחתי ראשון
חחח עם 66% אבל ממש לא הרגשתי שלמה עם עצמי כי הרגשתי שלא הלך לי טוב במבחן.. חחח וכמעט בכל הערה במבחן כתוב "הסוס היה לחוץ"
וואלה, מה את אומרת?! וזהו.. חחח
ושכולם ידעו שאני מתה על ליבושית ועל אוריתתת