לילילילילילילי
S Suzy Bat Gerev Club New member 21/4/05 #123 ../images/Emo99.gifשוליייםם חתיכיםםם ../images/Emo99.gif
D D i § M i § § e D New member 21/4/05 #77 ../images/Emo99.gif אחח הוא כזה יפההה!! שלא נשכח מיוחד.. חח זברה!! בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה..
D D i § M i § § e D New member 21/4/05 #82 וזה לא רק ברגליים........... יש לו כזה בכל הגוף!!!!!!! וגם פס כזה ארוך מהקו של הרעמה לזנב!! ממש זברה!! בטח סבתא רבה שלו היא זברה או משו..
וזה לא רק ברגליים........... יש לו כזה בכל הגוף!!!!!!! וגם פס כזה ארוך מהקו של הרעמה לזנב!! ממש זברה!! בטח סבתא רבה שלו היא זברה או משו..
S Suzy Bat Gerev Club New member 21/4/05 #84 חחחחחח ../images/Emo6.gif אני הייתי מהמרת על איזה שמינית איפשהו
W wildrider New member 21/4/05 #89 רוקי הפך לדוגמן המפרסם את חברת באקמן ישראל....חחח של ויינגולד...חח
ר רד החמודי מודי New member 22/4/05 #167 ../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifבן כמה רוקי הזה??? הוא שלך או של החווה שאתה רוכב בה?? באיזה חווה אתה רוכב?? סליחה על כל השאלות..... תודה מראש על התשובות....
../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifבן כמה רוקי הזה??? הוא שלך או של החווה שאתה רוכב בה?? באיזה חווה אתה רוכב?? סליחה על כל השאלות..... תודה מראש על התשובות....
W wildrider New member 22/4/05 #169 הוא בן 5 וחצי הוא של גייל ... חוות המגדל... שטויות תרגיש חופשי לשאול..
S stary1 New member 21/4/05 #90 ../images/Emo183.gif../images/Emo55.gifטוב... עכשיו הגעתי למסקנה..הוא לא בקסקין..הוא דאן!..לפחות ככה זה נראה..נכון?!
../images/Emo183.gif../images/Emo55.gifטוב... עכשיו הגעתי למסקנה..הוא לא בקסקין..הוא דאן!..לפחות ככה זה נראה..נכון?!
L lions queen New member 21/4/05 #124 ../images/Emo187.gifחחח תכלס... ../images/Emo45.gif הם מדברים "זברה" ומצלמיפ פסים ואני כזה חושבת ךעצמי מה את רוצים..? זה דאן.. אמממ למי ששאל, דאן זה צבע, זה כשברגליים יש לו פסים (כמו שצילמתם) ומהרעמה עובר לו קו שחור עד לזנב לאורך כל הגב... הוא נראה כמו באקסקין, אבל הוא לא, הוא דאן..
../images/Emo187.gifחחח תכלס... ../images/Emo45.gif הם מדברים "זברה" ומצלמיפ פסים ואני כזה חושבת ךעצמי מה את רוצים..? זה דאן.. אמממ למי ששאל, דאן זה צבע, זה כשברגליים יש לו פסים (כמו שצילמתם) ומהרעמה עובר לו קו שחור עד לזנב לאורך כל הגב... הוא נראה כמו באקסקין, אבל הוא לא, הוא דאן..