../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סופ"ש זוגי- צימר בצפון או אילת? ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מתלבטת- רוצה לנסוע לסופ"ש זוגי (זמן איכות שמזמן לא היה לנו) ולהשאיר את הקטנה עם סבא וסבתא. כיוון שאין לנו עודפי ימי חופש, מתכננת לנסוע מיום חמישי (לא הזה, באחד מימי חמישי הקרובים) בצהריים ולחזור במוצ"ש, רוצה לעשות הפתעה לאיש מבלי להודיע לו כלום עד הרגע שנוסעים. קצת תוהה- בגדול אנחנו לא מחפשים צימר ממש מפואר וכן רוצים לטייל קצת באזור (לא מיטבי לכת של ממש), ולכן נראה לי שצימר בצפון אידאלי. מצד שני, מבחינת עלות של מחיר, אולי כדאי כבר לנסוע לאילת לאחד מבתי המלון הקטנים והנחמדים (לא משהו יותר מדי "פנסי" - בעיקר משיקולי תקציב)? ומצד שלישי- האם מז"א מתאים לאילת? ככל הנראה ניסע ברכב של העבודה אז דלק הוא לא אישיו כאן, אלא רק עניין הנסיעה חזרה שזכורה לי מהפעם האחרונה כמתישה במיוחד. רעיונות? המלצות לצימר נעים ונחמד שלא יקרע לנו את הכיס או לחילופין המלצות על אילת? אשמח לשמוע

זאתי2

New member
לדעתי

עדיף צימר - בצפון הרחוק או הקרוב.. תלוי מאיפה מגיעים לאכול בחוץ לפי התקציב שתחשבי מראש.... עד שכבר נוסעים לבד לחופשה....חבל לבזבז בנסיעה ארוכה צימר טוב לא פחות מפנק במלון - יש ארוחת בוקר טעימה, אפשר לטייל א"כ, לאכול במסעדה בערב...... עכשיו בא לי גם!
בכל מקרה, מאחלת לכם הרבה הנאה.

תודה רבה ../images/Emo13.gif

יש לך המלצות? נראה לי שאני מעדיפה באזור הכנרת כדי שתהיה נקודת מוצא טובה לגליל ולגולן וכך כל האפשרויות פתוחות...

זאתי2

New member
יש כל כך הרבה צימרים......

באזור הזה! אם את רוצה סוף שבוע בחודש הקרוב את צריכה להזמין מעכשיו, כי רוב המקומות כבר מתמלאים ובאמת, בכל קיבוץ, מושב , יישוב יש צימרים ממה שאני זוכרת עכשיו, באזור הכינרת יש בחד נס, בפוריה....ובאמת בעוד מיליון מקומות - אלו המקומות שראיתי בסופש פשוט באזור צפת וראש פינה יש בשפר, אמירים..... צריך רק להסתכל קצת באינטנרט ולהזמין. כמובן רצוי צימר עם ג'קוזי, מבודד ולא צמוד למבנה , עם ארוחת בוקר....

lady D האחת

New member
../images/Emo207.gifחוות דעת על נופש ב "אגמים אילת"

מעוניינים לנסוע עם פעוטותינו למלון הנ"ל, בנות שנה וחצי ורבע ל-3 .. לחדר על המים, נסיעה ממרכז הארץ במכונית ושהייה בת 4 ימים במלון, מתאים? מומלץ? לא מומלץ?

אילתית 2

New member
אחלה מלון

אבל בעיקר אם הנופש במלון כולל חדר על המים! הייתי במלון בחדר על המים ונהנתי מאוד (אבל הייתי בלי הילדודס) תהנו וחופשה נעימה אה ולגבי הנסיעה אצלנו מה שעוזר לנסיעות ארוכות (חוץ מספרים משחקים צבעים וכו...)מה שהכי טוב ונותן שקט והנאה בנסיעה זה DVD נייד עם כמה סרטים ויהיה טוב

אנחנו מאוד אוהבים לנפוש שם

חדר על המים הוא פתרון מעולה להורים עם ילדים שהולכים לישון מוקדם ונתקעים בחדר המלון
מאוד מאוד מומלץ! קצת בעסה שהחדרים המשפחתיים הם בלי מרפסת גדולה אבל בכל מקרה עדיף מחדר בלי האפשרות הזאת.

gallish

New member
אני הייתי בוחרת בצימר

גם כי נדמה לי ש"פינוק" זוגי הרבה יותר כייפי בצפון ולא באילת החמה והמיוזעת (בעיני), וגם כי הנסיעה יותר קצרה ועם הרבה אפשרויות עצירה נעימות בדרך, דבר שמקל במיוחד כשמוגבלים בזמן ובתקציב... בכל מקרה, תעשו חיים
בקרוב אצלי
...

merlijn

New member
מכירים ישוב קהילתי להמליץ לנו?

היי, אנחנו מחפשים מקום עם הרבה ילדים, שקט, נוף, חינוך טוב לנו ולילדינו. חשבנו על ישוב כמו אלפי מנשה. תוכלו להמליף לנו על מקום כזה?

gallish

New member
אנחנו עברנו עכשיו...

לצור יגאל ומאוד מאוד מרוצים (עונה לכל הקריטריונים שציינת...) באופן אישי פחות אוהבת את אלפי מנשה, אבל מכירה אנשים שמאוד מרוצים שם.

merlijn

New member
למה את לא אוהבת את אלפי מנשה?

תודה רבה על העצות ומזל טוב על המעבר! ממה אתם מרוצים בצור יגאל? האיחוד שמשרד הפנים מתכנן (עם צור יצחק) ולהפוך אותה לעיר - לא מטריד אנשים?

בימבה 777

New member
מישהי יכולה לעזור לי בבקשה עם אתר E-BAY

אני רוצה לרכוש שני דברים בבקשה ואני צריכה עזרה המוצרים הם: 250244351339 220230278817 אני צריכה להבין מה המחיר הסופי + מה המשלוח לישראל תודה

לפי המספרים שנתת

המוצרים נשלחים רק בתוך ארה"ב אחד מהם כבר סיים את המכירה (הבית של דורה) בהצלחה

ayala26

New member
בהחלט נמכרים רק בארה"ב

אבל בפעם הבאה פשוט צרי קשר עם המוכר על שאלות כאלו.. תשאלי אם הוא שולח לישראל וכמה זה עולה. אני כל הזמן שואלת כשלא כתוב.

gallish

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo92.gifדרושה עוזרת בית בר"ג../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לחברה בשמירת הריון, שמחפשת מישהי שתנקה לה את הבית פעם בשבועיים-שלושה. המלצות יתקבלו בשמחה רבה, כאן או במסר.

d i v e l

New member
../images/Emo41.gif צריכה עזרה במציאת שירשור

אני מחפשת את "המכתב מהגננת לאמא שמאחרת". מישהי שמה פה לפני כמה חודשים ואני לא מוצאת בשום אופן של חיפוש.... תודה מראש. נ.ב. מה שלומכן?

למעלה