Carmel Shut Up1

New member
../images/Emo45.gif בטח שאני כאן

למרות שאני לא הרבה כותבת אני נמצאת פה הרבה ונהנת לקרוא את מה שאתם כותבים. לא תמיד יש לי מה להגיד חח
אבל בבקשה אל תסגרי את הפורום, אני בטוחה שזו תקופה קצת יבשה באמת בגלל שבטח אנשים מטיילים ונופשים. תני לזה קצת זמן לחזור למה שזה היה אני בטוחה שזה יקרה.

sivan1996

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo220.gif../images/Emo34.gif../images/Emo130.gif../images/Emo125.gif אין לי כוח

לחפש תסמיילי ההוא עם האצבע ^^ אני פה, רק חבל שכשאני כותבת ושואלת דברים [ולא רק אני] לא עונים לי, ולא מתייחסים בכלל.

music again

New member
חס וחלילה ייסגר!!!!!!!!

אני מודה שלא היה לי זמן לאחרונה, אבל אני מקווה להגיב יותר.

munmun

New member
../images/Emo45.gif

אני נמצאת כל יום בפורום.. אבל בגלל הצבא אין לי כל כך זמן לכתוב.. אני מספיקה רק להתעדכן ולקרוא את מה שכתבתן... ואני רוצה להגיד תודה לכל מי שמעדכנת אותנו בכל מה שקורה עם אדם..
לקראת ספטמבר אני אתחיל לכתוב יותר ולהיות פעילה כמו פעם.. אסור לסגור את הפורום!!!! והפורום די פעיל.. אפילו שלא הרבה אנשים כותבים..

heart1soul

New member
אני לא מבינה למה

גם אני לא יכלתי לכתוב פה הרבה בגלל לחץ של עבודה ותקופת מבחנים...שעדיין נמשכת..ואני חסרת חיים אבל אני מנסה להגיב לפחות פעם ביומיים שלושה...ודווקא תמיד רואה את הפורום תוסס אז נכון שאין פה מיליון אנשים אבל הוא ממש לא מת.. יש פה אנשים שמחזיקים אותו בכבוד רב! יש הרבה פורמים אחרים שלא מתקרבים למספר ההודעות ואפילו למספר האנשים שכותבים פה.. אבל מצד שני אני לא יודעת איך הולך כל העניין הזה של הסגירה.. בכל מקרה חבל מאוד לדעתי אם הפורום יסגר

R o c k s e n

New member
אני אף פעם לא אמרתי שהפורום מת אבל אני אגיד

לך מה - זו כבר תקופה ארוכה שהפורום מתוחזק רק ע"י מס' קטן של אנשים וזה לא משהו שהתרגלנו אליו. זה נכון שהפורום פעיל יפה אבל לא כמו פעם כי כל שרשור עומד על 50-70 תגובות ושפעם לכל שרשור היו 100 - 150 תגובות והיו כותבים הרבה יותר אנשים. לא נראה לי שזו בעיה להכנס לפה פעם בכמה ימים או פעם ביום ולכתוב... \ אני מתגעגעת לכל אותם שרשורים מצחיקים וכיפיים..גם היום יש אותם אבל פחות.. באמת שחשבתי לסגור את הפורום כי אני רואה לאן זה הולך ואני חוששת שזה יהיה יותר גרוע אז הייתי חייבת לעשות לכם את הWAKE UP CALL הזה . כנראה שזה לא יקרה כי אדם חשוב לכולנו והפורום הזה גם כן חשוב.

נשלח בלי התוכן...

אני אישית נמצאת פה כל יום, מתעדכנת באופן קבוע ורואה את כל ההופעות, אבל אני מסכימה עם mokasosex - לפעמים כבר קצת נמאס להגיב כל פעם את אותו דבר ("מהמם", "מדהים" וכו') כשיש משהו שונה ישר בנות הפורום מתעוררות ויש פה שרשורים מפה ועד להודעה חדשה... אין מה לדאוג שהפורום ייסגר, אני לא חושבת שזה יגיע למצב כזה

mokasosex

New member
מירב :)

חבל שגם שאנחנו מתעוררות אין דיונים מצחיקים כמו פעם
בתחילת הפורום ובעיקר בקומונה היה כלכךךךך מצחיק ועכשיו יבבבבש, גם כשכולן מגיבות וחוזרות לחיים ..

R o c k s e n

New member
עזבו מה שיהיה יהיה אם הפורום יסגר שיסגר

מחקתי בשרשור כמה הודעות, זה לא שווה את זה אם לאנשים לא אכפת.. פורום של 5 אנשים לא יכול להחזיק.

shani cohen1

New member
לא!לא מרשה!../images/Emo46.gif

הפורום לא יסיגרר! אם הוא יסגר אני ימותתתת!!!! פליזז!לא מרשה... :) לא מרשה שיסגר!!!

shani cohen1

New member
אני יכולה להזמין עוד בנות

שאני יודעת שהם אוהבות את אדם וניראה לי שהם לא יודעות אל הפורום וגם אני יכולה לפרסם את הפורום עוד פעם בפייסבוק ובטוויטר!רק שלא יסגר!אני לא יהיה מעודקנת בשיט אם הוא יסגר!
ולא נזקיר את העובדה שלא יהיה לי מממממממממששש משעמם בלי הפורום!חחחחחחחחחחחח XD

InbarKiii

New member
למה שיסגר אבל?

זה רק תחילת החופש ויש לנו עוד עיניינים על הראש..יש עדיין בגרויות, לא יודעת אם לבנות מכאן, אבל יש. אני למשל רק סיימתי עם הבגרויות וטסתי ישר ועכשיו גם ישלי חזרות והופעת סוף שנה. אני בטוחה שלא עושים פה בכוונה. וגם המון בנות פה מתעדכנות בדברים בטויטר או מדברות אחת עם השנייה בשיחות פרטיות וככה אנחנו כבר משוחחות על כל מיני קטעים ואין לנו כוח לחזור על עצמנו בתגובות גם פה..וכמו שמירב אמרה כמה אפשר להגיד "מדהים, מהמם" אני לא חושבת שיש יותר מידי חידושים חוץ מהקטעים עם טומי והרקדנים, שזה בערך כל מה שאני רואה מההופעה של אדם, חוץ ממדי פעם שכותבים שהופעה מסוימת הייתה מדהימה. ברור שהשירים נשמעים קצת שונה כל פעם אבל עדיין..בתור מישהי שמתעדכנת גם על אדם וגם על קריס אינלי באמת זמן לשבת ולראות 20 ומשו וידאוים של שירים + באנטרים ועוד להגיב על הכל..

mokasosex

New member
לא אתתתתתתתתת

חושבתתת שקראסידי איז רייייייל בע עליךךךךך מסננת !!

R o c k s e n

New member
שמחה שלכולכן אכפת. הפורום לא ייסגר אבל

כמו שאמרתי, זאת הייתה WAKE UP CALL כי הפורום כבר הרבה זמן חסר חיים. כמו שכבר כתבתי פה ואחרים גם, שהשרשורים המצחיקים חסרים.. השיחות המשעשעות והאינסופיות.. אני מבינה שאנשים בחופשות, או מבחנים אבל זה מונע מלכתוב אפילו פעם בשבוע? יש אנשים שבאים לפה כל שבועיים שלושה.. זה לא חובה להגיב על כל דבר בשרשורי ההופעות שנראה לכם שחוזר על עצמו, יש דברים אחרים לדבר עליהם בשביל זה פתחתי שרשור OFF אבל לא היה כל כך שתוף פעולה. לא שניסיתי ללחוץ עליכם אבל לפני שכתבתי את ההודעה הזאת הייתה לי שיחה עם אחת מכן שגם מאוכזבת ממה שקורה בפורום ושהיא "קצת מדברת לעצמה" כמו שהיא אמרה.

nini18

New member
זאת הייתי אני ../images/Emo13.gif

וכן בנות אני לא מדברת על ההופעות אני שמה הרבה קישורים גם אחרים, שלא מגיבים. ודיי להיות שטחיות ופלצניות חחחחחחחחחחחחחחח יש הרבה דברים לצחוק עליהם ולהגיב עליהם חוץ מאדם כזה יפה, מהמם ומטריףףףףףףףף. אבל כן לסגור את הפורום קצת קיצוני התגובה הזאת עשתה לי צביטה בלב. לא נורא יהיה בסדר

למעלה