אני בהחלט חושבת שצריך לשחרר אותו
אבל לא בכל מחיר! כמובן שבעיני משפחתו וקרוביו הוא שווה כל מחיר שבעולם, אבל שחרורו תמורת רבי המרצחים האלה והמוחות הכי גבוהים בחמאס יגרור סדרת אירועים קשים מנשוא. החמאס יראה כי טוב וינסה לחטוף עוד חיילים, כי הוא יבין שאנחנו נכנע לטרור האבסורדי שלהם. כמו כן כמות הפיגועים שפחתה דרסטית בשנים האחרונות תחזור להכות בישראל. אני מאמינה שצריך לשחרר אותו במהירות האפשרית, וכמובן שעניין הרגש משחק תפקיד חשוב כאן. בו זמנית צריך לחשוב על המשפחות המסכנות שאיבדו את יקיריהם בפיגועים אכזריים וכעת יראו את אותם מחבלים משוחררים עם חיוך מדושן עונג על הפנים ואת עזה מקבלת אותם בשמחה עצומה. אני מאוד מזדהה עם כאבה של משפחת שליט וכל פעם שאני רואה את אביו של גלעד מדבר, ולאחרונה גם את אמו ליבי נשבר. אני מאמינה שבמצבם גם אני הייתי הופכת עולמות, במיוחד אחרי 4 שנים של חוסר וודאות יומיומית וכאב כלכך מתמשך, אבל אני חושבת ששאר אזרחי המדינה, שאין להם נגיעה אישית בדבר חייבים לראות את טובת הכלל. דעה זו גבשתי לאחרונה לאחר שזמן רב תמכתי בשחרורו בכל מחיר, אבל לאחר שהבנתי במה זה כרוך נסוגתי מדעה זו. מה שאני מנסה לומר שזהו מצב מאוד רגיש, וקביעה בנושא כזה היא מהקשות שניתן לקבל ועל כן אני שמחה שאני לא ראש הממשלה, הממשלה, והכנסת .. כשנשאלת שאלה כזו אני פשוט מנסה להיות אובייקטיבית לחלוטין, כי במידה ואתן לרגש לפעול, צריך לשחרר אותו תמורת כל המרצחים שיושבים לנו בכלא.