R o c k s e n

New member
גלעד שליט.

אי אפשר להתעלם מכל מה שקורה בשבוע האחרון עם הצעדה והמאבק שהולך ומתחזק וטוב שכך. 4 שנים זה יותר מדי זמן, אי אפשר לוותר עליו בשום אף מחיר חייבים להחזיר אותו!!! כל פעם שאני רואה את ההורים שלו מדברים אני רואה את החוסר אונים שלהם והלב שלי פשוט בוכה בשבילם. כן אני חושבת שצריכים להחזיר אותו בכל מחיר, אפילו שמדובר על רוצחים אין מה לעשות איך אפשר להפקיר חיים של בן אדם?? זה לא נתפס? אני לא חושבת ששחרור של אסירים כבדים יוביל לחטיפות נוספות כמו שכל מי שנגד טוען. אני חושבת שהפכחנו מאז ואנחנו יודעים להתגונן מפני חטיפות. מה אתם חושבים? הדעות שלכם מעניינות אותי זה נושא כ"כ רגיש ומרכזי בשגרה שלנו ואני שומעת כ"כ הרבה דעות בעבודה ובסביבה הקרובה שלי החברים והמשפחה שעם חלקן אני מסכימה וחלקן לא. מה הדעה שלכם? שחרור בכל מחיר? איך אתם מרגישים עם כל זה אחרי 4 שנים?
 

mayarel

New member
להחזיר אותו. עוד אתמול.

לא יכולה לתאר לעצמי איך עוברים החיים של המפחה הזו. אני אחות שכולה אבל האי וודאות שלהם נראיתלי נוראית כמעט באותה המידה.
 

mokasosex

New member
אני בהחלט חושבת שצריך לשחרר אותו

אבל לא בכל מחיר! כמובן שבעיני משפחתו וקרוביו הוא שווה כל מחיר שבעולם, אבל שחרורו תמורת רבי המרצחים האלה והמוחות הכי גבוהים בחמאס יגרור סדרת אירועים קשים מנשוא. החמאס יראה כי טוב וינסה לחטוף עוד חיילים, כי הוא יבין שאנחנו נכנע לטרור האבסורדי שלהם. כמו כן כמות הפיגועים שפחתה דרסטית בשנים האחרונות תחזור להכות בישראל. אני מאמינה שצריך לשחרר אותו במהירות האפשרית, וכמובן שעניין הרגש משחק תפקיד חשוב כאן. בו זמנית צריך לחשוב על המשפחות המסכנות שאיבדו את יקיריהם בפיגועים אכזריים וכעת יראו את אותם מחבלים משוחררים עם חיוך מדושן עונג על הפנים ואת עזה מקבלת אותם בשמחה עצומה. אני מאוד מזדהה עם כאבה של משפחת שליט וכל פעם שאני רואה את אביו של גלעד מדבר, ולאחרונה גם את אמו ליבי נשבר. אני מאמינה שבמצבם גם אני הייתי הופכת עולמות, במיוחד אחרי 4 שנים של חוסר וודאות יומיומית וכאב כלכך מתמשך, אבל אני חושבת ששאר אזרחי המדינה, שאין להם נגיעה אישית בדבר חייבים לראות את טובת הכלל. דעה זו גבשתי לאחרונה לאחר שזמן רב תמכתי בשחרורו בכל מחיר, אבל לאחר שהבנתי במה זה כרוך נסוגתי מדעה זו. מה שאני מנסה לומר שזהו מצב מאוד רגיש, וקביעה בנושא כזה היא מהקשות שניתן לקבל ועל כן אני שמחה שאני לא ראש הממשלה, הממשלה, והכנסת .. כשנשאלת שאלה כזו אני פשוט מנסה להיות אובייקטיבית לחלוטין, כי במידה ואתן לרגש לפעול, צריך לשחרר אותו תמורת כל המרצחים שיושבים לנו בכלא.
 

ר ו ח ל י

New member
להחזיר אותו כבר עשינו ויתורים כואבים בעבר .

אני כרגע לא חושבת על ההשלכות של מה יהיה אחרי אם ותיהיה עסקה שאנחנו צריכים לשחרר בה מחבלים כבדים, אני חושבת על זה שהוא זרוק אפישהו כבר 4 שנים החיים שלו ושל המשפחה שלו נעצרו ושהוא היה צריך להיות בבית כבר. זה נכון, פשוט אי אפשר להפקיר אותו.
 

R o c k s e n

New member
אני גם חושבת

להביא אותו בכל מחיר! אני לא מבינה למה נמנעים כאן מלהביע דעה זה לא ממש דעה פוליטית, תרגישו חופשי להגיד את מה שאתם חושבים..
 

R o c k s e n

New member
למה הפורום קצת רדום בזמן האחרון? ../images/Emo10.gif

אחרי ההופעה בDC (שזה היה ב-30.6) הפורום ניהיה קצת דליל מאנשים והודעות. חשבתי שבקיץ יהיה לכולם זמן להיות כאן
 

R o c k s e n

New member
חשוב לשמור על הפורום פעיל, אני לא מבינה לאיפה

כולם נעלמו...אמרתם שבקיץ אחרי המבחנים יהיה לכם יותר זמן להיות. לא מבקשים כל יום כל היום אבל קצתתת לנסות להפעיל את הפורום יותר ולהשתתף בשיחות ובשרשורים לא יכול להיות שאין לכם מה לכתוב. זה מפליא אותי כי בחודש ינואר כתבו פה 45 אנשים ובחודש שעבר 18. אני מתגעגעת לפורום המלא חיים שהיה פה פעם שהיה פה ממש כיף.
 

R o c k s e n

New member
אבל סגירה של הפורום תשקל בקצב הזה

וכנראה שהפורום לא חשוב לכם ולא מענייין אתכם כמו פעם וחבל כי פורום יציב, גדול ופעיל כמו זה מבסס קהל מעריצים גדול של אדם וחבל שהשרשורי כיף שהיו פה פעם נעלמו וגם איתם חלק מהאנשים. אם באמת אכפת לכם תציעו מה שנראה לכם כדאי להחזיר את הפורום למה שהוא היה עד לפני חודש.תוסס.
 

AngelKrash

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שזה בגלל החופש. אנשים פחות בבית בקיץ.חבל לסגור את הפורום...אני אוהבת את הפורום הזה
 

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif ישנן תקופות שהפורום פעיל יותר ופחות

אני נמצאת כאן כל יום, אבל לפעמים אני לא יודעת מה, או אין לי זמן להגיב..
 

R o c k s e n

New member
זה מקובל פשוט חשבתי שאנשים נעלמו מפה לגמרי..

לפחות אלה שהיו מאוד בולטים. טוב לדעת שאתם נכנסים לכאן אבל תמיד יש על מה לכתוב.. גם בשביל זה פתחתי שרשור OFF שתדברו גם על דברים שלא קשורים לאדם
 

mokasosex

New member
רק שתיים מהבנות הפעילות נשארו פעילות

כל השאר הפעילות האמיתיות או שנעלמו לחלוטין או שמגיחות פעם בחודש להגיד שלום ונעלמות .. שאר הבנות שומרות פחות או יותר על הגבות של פעם בשבוע או משהו כזה.. כי כמה שכל הופעה של אדם מדהימה, די נמאס להגיד "מהמםםםם שיו" .. שרשורי אדטומי הם הארוכים ביותר כי אשכרה קרה שם משהו .. חוץ מזה ששני כהן התייחסה לזה שגם אם מגיבים משהו זה סתם נשאר בתור עוד תגובה ולא מתפתח לדיון, כמו שפעם היה וככה באמת יותר כיף. כנראה משהו נעלם.. לאדעת :-|
 

ר ו ח ל י

New member
זה בדיוק כמו שהיה בתקופה של

הטור של איידול, בהתחלה נורא התלהבנו ודיברנו על זה המון וכ'ו וכו' ושזה הגיע לקראת הסוף כבר היה פחות על מה לדבר כי כל הופעה הייתה בערך אותו הדבר.. אני לא יודעת מה הסיבה לירידה בהתלהבות הפעם אבל בגלאמניישן טור כל הופעה היא לא אותו הדבר מבחינתי ותמיד יש דברים מעניינים ותמיד צצים סרטונים מגניבים ותמונות חמודות אז אף פעם לא משעמם. וכן כל הבנות הממש פעילות שהיו פה לגמריייי נעלמו מגיבות פעם בשנה ונראה לי שזה לזה היא התכוונה אבל זה לא יישאר ככה תמיד..
 

mokasosex

New member
גםאני ממש מתגעגעת לשיחות שלנו פה

היה ממש מצחיק וזה באמת הרגיש מיוחד, כי הבנות פה באמת מקסימות ומצחיקות .. חבל. באמת. וזה למרות שאףפעם לא הייתי פעילה או משהו, אבל כן היה כיף לבוא ולהשתתף בדיונים ההזויים שהלכו פה, עכשיו מרגיש שכל אחת עוצרת את עצמה או משהו ..
 

R o c k s e n

New member
../images/Emo45.gif זאת הנקודה שלי

אני מקווה שזה יחזור מתישהו כי זה היה הפורום הכי פעיל מכל הפורומים שרק פתחנו אותו, היינו עושים 5,000 הודעות בחודש וזה היה כל הכיף
 
למעלה