חדשששששש

וואו זה נמשע ממש טוב אבל

ממש בלתי ניתן להשגה אנחנו כבר כמה שנים מנסים לעבוד עם תקציב אבל ממש לא מצליחם אשמח לקבל טיפים

moran nonick

New member
../images/Emo32.gifנס, הכלבה שנפלה מצוק כשקראה לגוריה

נס היא כלבה ללא בעלים, שנפלה מצוק גבוה כשקראה לגוריה שנלקחו - והתרסקה. זקוקה כעת לניתוח אורתופדי מורכב ויקר. הסיפור, העדכונים, מודעות בעברית ואנגלית להפצה, סרטונים, תמונות של הגורים של נס וכו' – כאן סיפורה (בפורום כלבים בתפוז).

שיר לאשתי ובני

שלום לכולם ביולי שעבר פרסמתי באתר טקסט של שיר לאשתי ובני שבדרך. הבן נולד, השיר הוקלט ותוכלו לשמוע אותו בקישור המצורף. תודה על ההאזנה מוזמנות ומוזמנים להגיב נדבי נוקד

buba300

New member
ביבי לא שינה את עורו.

ככה העם רצה. כמה עצוב שבחרו בו (אני לא הייתי ברשימה). מי חשב שישתנה? הרי גם פעם קודמת לקח מהשכבות החלשות - כמו עכשיו - חולה ישלם על אשפוז כל יום, לקחת מנכים! קשישים! ילדים בכיתה א' וב' קיצוץ של 94 מליון שקל! ומה לא? כל זה בשביל ממשלה רחבה שעוד לא היתה בתולדות המדינה. שלשרים תהיה לשכה, רכב מזכירה ומשכורת תפוחה. שלא נדבר על התת שרים. ואנחנו נדפקים.

Spring Mind

New member
תמיד השוויתי את ביבי לגבר בוגד

ביבי תמיד הזכיר לי את האקס הבוגדני שלי, חלקלק ומרשים במילים יפות. אבל בסוף, מה לעשות, בוגד. והוא אפילו עשה את זה פעם לאשתו, אז מה מונע מבעדו לבגוד גם בבוחריו??

הוא לא בגד בבוחרים שלו.

הוא קיבל לגיטימציה. פעם שעברה הוא עשה מעשה, בחרו בו שוב, משמע - רוצים שידור חוזר, לא? השאלה מה אנחנו עושות כאמהות. הרי אין לנו זמן לצאת עם ילדים קטנים ולעמוד מול "ביתו של ראש הממשלה" ימח שמו

רתם11

New member
צריכה את עזרתכן מאוד מאוד! ../images/Emo41.gif

כבר לפני כמה חודשים כתבתי פה שאני עושה סמינריון בנושא שביעות רצון מחיי הנישואין של הבעל אחרי שמצטרף ילד חדש למשפחה. ביקשתי אז מבנות שיבקשו מבן זוגן לענות לי על שאלון קצר ומעניין. חלק באמת נענו, והיה מאוד נחמד להן וגם לי. תקופה ארוכה הקפאתי את הסמינריון. אני פשוט מותשת מהעבודה ומהמתוקי שלי, ובכל זאת החלטתי לשנס מתניים ולגמור את התואר שעמלתי עליו 3 שנים.... אני ממש זקוקה לעזרתכן! אין לי הרבה זמן, חייבת להגיש עוד שבוע את העבודה ואני צריכה כמה שיותר גברים שיענו על השאלון שלי. אני צריכה אבות לבנים/בנות בני חודש עד חצי שנה או בני שנה וחצי עד שנתיים וחצי שהם יחידים, בלי אחים בבית ושהאמא לא בהריון.... (אגב, חודש לכאן או לכאן לא משנה כל כך, גם שנה ו - 4 זה טוב) חסרים לי בעיקר אבות עם ילדים מהקבוצה הבוגרת יותר. אני מצרפת את השאלון, ואשמח מאוד מאוד לקבל שאלון מלא במסר או באימייל שכתוב בשאלון. תודה רבה מראש לכולן!

../images/Emo53.gifעזרתכם למשפחה חד הורית דרושים צעצועים

לגילאי שנה וחצי-שלוש, וכן ביגוד. אשמח לעזרתכם!

למעלה