תפרקו/תספרו/תתלונו...קיצר דברו
° °•°B®onX Girl°•° New member 12/5/06 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo26.gif תפרקו/תספרו/תתלונו...קיצר דברו
ח חדש123 New member 12/5/06 #3 בגרות בהבעה! וואי אתמול הייתה לי בגרות בהבעה ולא היו לי בכלל נושאים על מה לכתוב השתגעתי לא ידעתי על מה לכתוב1 בסוף כתבתי על נוער שמתנדבר למ"דא לא יודע איך אבל יצא לי 2 דפים אני מודה לאלוהים על זה ומקווה לקבל ציון טוב כי אני חייב לשפר את הציון בלשון!
בגרות בהבעה! וואי אתמול הייתה לי בגרות בהבעה ולא היו לי בכלל נושאים על מה לכתוב השתגעתי לא ידעתי על מה לכתוב1 בסוף כתבתי על נוער שמתנדבר למ"דא לא יודע איך אבל יצא לי 2 דפים אני מודה לאלוהים על זה ומקווה לקבל ציון טוב כי אני חייב לשפר את הציון בלשון!
מ מיסטר זנגביל New member 12/5/06 #4 לא היה לך על מה לכתוב?! הנושאים שנתנו לבחור היו פשוט קלים אחד אחד! אני כמובן כתבתי על מוזיקה... הייתי בכיף יכול למלא עוד כמה דפים על זה ... וגם המד"א והמכביה היו נראים נורא קלים...
לא היה לך על מה לכתוב?! הנושאים שנתנו לבחור היו פשוט קלים אחד אחד! אני כמובן כתבתי על מוזיקה... הייתי בכיף יכול למלא עוד כמה דפים על זה ... וגם המד"א והמכביה היו נראים נורא קלים...