../images/Emo32.gif../images/Emo26.gif

תספרו,תתלוננו,תקטרו,תשמחו,תעצבו,תחייכו,תעצבנו,תבכו,תצחקו,תראו,תסתירו,תלעגו,או בקיצור-שתפו
יאללהה שרשור שיתופים
ספרו קצת עליכם ועל חייכם שלכם..

Lopezit

New member
אתם לא מבינים מה קרה לי!!!!!!

הורדתי קראק לאנטי וירוס... הפעלתי ופתאום כל המחשב מתחרפן האנטי וירוס והחומת אש פתאום לא עובדים זה רושם לי שהמחשב נמצא בסיכון אלוהיםםםםםםם הדבר היחיד שחשבתי כל הזמן זה "לאאאאאאא כל הדברים שלי של ג'ניפרררררררררר" ואחרי כמה דקות של לחץ נוראי נזכרתי שאפשר לעשות שחזור מערכת וזהו בחיים שלי לא נלחצתי ככההההה
מחר אני מתחילה לצרוב את כל מה שיש לי במחשב!!

QueIronia

New member
אצלי הכל נמצא כפול -

על הלפ טופ ועל המחשב של הבית
פעם הבאה אל תורידי קראק - תחפשי קוד
|נזק|

NoWords

New member
מי לעזאזל מוריד קראק לאנטי וירוס

מתוכנת הורדה!? תבקשי מטכנאי מחשבים ותחסכי לך צרות כאלה. גם לי קרה פעם;[ מאז אני עשיתי גיבוי לדברים הכי חשובים (ואצלי זה כל המברשות של הפוטושופ
, המוזיקה
, כל הוידאו והמוזיקה של כריסטינה
בעע שלא יקרה לי דבר כזה.)

West Doll

New member
יואווווו.....איזה צחוקים הלכו אתמול

אתמול מתי שכולם הלכו לבחירות...כל הבית שלי מנקה לפסח..חוץ ממני כמובן!! כי אני עסוקה בלחכות לחברה שלי שתבוא...בקיצור יותר מאוחר (בלילה) עשינו על האש כל המשפחה וחברה שלי הצטרפה...ואני התחלתי לשתות מלא אלכוהול...(לא יודעת מה עבר עליי) ואז...כן, כן..השתכרתי(!!!!) כמה רעש עשיתי....ככה אמרו לי..אני לא זוכרת כלווםם...אני רק זוכרת שב-2 לפנות בוקר מזה כאב לי הראש ושחברה שלי העירה אותי ואמרה לי שידידים שלנו באו אליי עכשיו ואני צריכה להתעורר למרות שלא היה לי חשק לראות אפחד...בקיצור היה מצחיק...כי ידיד שלי התחיל לעשות סטריפטיז...אבל עצרתי אותו באמצע....כי הוא גם היה מסטול!!! זה אחד הימים הטובים והמצחיקים בחיי...לא נראה לי שאני ישכח אותו בקרוב... והיום קמתי בבוקר עם כאב ראש נורא..!!

היה היום ליקוי חמה!

וצילמתי תמונות מדהימות אבל אני לא מצליח להעלות אותן... כנראה שהן גדולות מידי אבל אני תמיד מסתבך עם ההקטנה בעעע

|יד|חחחחח זה היה מצחיייקקק

היינו בשיעור היסטוריה וחברה שלי ואני הסתכלנו על השמש והיא התעוורה
...אוקיי לא..אבל ראיתי הכל צבעוני והיה כיףףף חחח ממתי אסור להסתכל על ליקוי חמה

NoWords

New member
ק י ב ל ת י צ ו ר א ש ו ן

ורק היום בצהריים כתבתי במסנג'ר "ורק אני עדיין לא קיבלתי צו ראשון" הופ, וזה הגיע

NoWords

New member
תודהP: ליאת לא קיבלת נכון?

אמרו לי היום שילדי אוקטובר לא קיבלו.

למעלה