נכון... אבל בכל זאת אני מניחה

שזוג שהוא מודע ידאג לפחות שאבא יהיה עם התינוק כשאמא לא יכולה ולעמוד על כך - אפחד לא יכול להגיד לאבא שהוא לא יכול ללוות את התינוק שלו ולהחליט מה יעשה איתו מבחינת הטיפול בו.

אמממאאא

New member
התכוונת לבלינאסון?

הם הכי איומים בגישה להנקה נראה לי יותר גאוע מתה"ש (לא במלונים בתינוקיה) לצעיר אני בוגרת קיסרי שם לפני 4 וחצי שנים. זה היה קיסרי "חירום" (למה "חירום" כי מהרגע שהחליטו ועד שניתחו ניתקו ממוניטור ועבר המון זמן) זה הי ב20 בערב כשהגעתי למחלקה ביקשתי רופא ילדים ואמרתי שיש רגישות לחלב ולסויה במשפחה (שקרים קטנים..) אז הם רבו מי יביא לי את התינוקת בלילה וגם הביאו לי רופאה שסיפרה לי על פורמולות מפורקות! כמו כן כמובן שבשחרור התברר שהם נתנו לה תמ"ל! הפרופ המכובד אמר ש"לא קרה לה כלום ואם היה קורה הם היו לוקחים אחריות! כאילו שהאחריות היתה עוזרת. שמור מרחק מבלינאסון

debby12

New member
מנהל
אוי ואבוי ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

נשמע כאילו יש להם תמ"ל בערכה של חדר הלידה ליד הקערה לשיליה. פיכס.

צימעס

New member
ליד הפוקען של המים ../images/Emo3.gif

את מכירה את סיפור הפוקען שלי מהחדר לידה?

meira05

New member
משהי קיבלה שאלון על תזונת

תינוק בטיפת חלב? השבוע לקחנו את תמרי לחיסון חצי שנה. בתשאול המקדים של האחות היא שאלה אם תמרי כבר אוכלת מוצקים ועל מה מתבססת התזונה שלה. עניתי לה שתמרי יונקת מלא ועם המוצקים התחלנו לפני כחודש (היא בת שבעה חודשים אוטוטו), ולא נרשמה התלהבות יתרה. אז כמובן שהאחות הרימה את מבטה מהטפסים, הסתכלה עליי ואמרה :" אם היא לא עלתה מספיק במשקל צריך לתת לה תמ"ל". ס ל י ח ה?! לאחר בדיקה התברר שתמר ירדה באחוזון (מ - 95 ל -75 ) אז האחות התרצתה. בנוסף, בזמן ההמתנה נתבקשתי למלא שאלון אנונימי (ממש - האחות רשמה על גביו את שמה המלא של תמר) של משרד הבריאות ואוניברסיטת בר אילן על תזונת התינוק. בחרתי לא למסור אותו מכיוון שאין לי שום עיניין לחלוק את דעותיי, הכנסותיי, ומחשבותיי עם עורכי הסקר. משהי קיבלה אותו גם?

debby12

New member
מנהל
לא מכירה. מה עשית עם הפוקען?

אני מדמיינת פה בחדווה כל מיני דברים יצירתיים אולי עשית איתו (נגיד לצוות, הגברי, מאחורה...
). אבל מהיכרותי הוירטואלית איתך אני מניחה שזה לא משהו עד כדי כך

צימעס

New member
מתישהו, די בהתחלה,

המילדת אמרה לרופא - "הנה, תראה הכנתי הכל. אני, בתאומים, ישר פותחת את שתי הערכות, ומיד מכינה את הפוקען למי שפיר של השני". הדבר הזה הוציא ממני, ככל הנראה, כאלה פרצופים (אולי גם אמרתי משהו?), שתוך כמה דקות, כמו קסם, התחלפה לי המילדת. נראה לי שהיא הבינה שאנחנו לא בדיוק כוס התה זו-של-זו... לדעתי, מגיע לה (ולבית החולים) ח"ח ענק על זה.

debby12

New member
מנהל
יפה - נשמע אחלה

היא הבינה ששיתוף הפעולה ביניכן לא יהיה משהו והעדיפה להחליף עם מיילדת אחרת

ציפיק2

New member
בילינסון

ילדתי שם בקיסרי לא מזמן כל הסיפור על הניתוח הצמתוכנן היה מעולה לגביח ההנקה לא מצאתי שהם ותר רעים מכל המקומות האחרים שהייתי בהם (לידה 6) לא קיבלתי את התינוקת עד אחרי 24 שעות אבל אחר כך הינקתי אותה כתבתי הנקה בלבד הלכתי אליה בלילות כמה שצריך קרו לי שהיא בכתה והאחות אמרה לי שאם כתוב הנקה בלבד אסור להם לתת תחליף בשום אופן אני לא יודעת למה אתם יורדים דווקא על בילינסון אני ילדתי ב עוד 4 בתי חולים ולא נראה לי שזה יותר גרוע מאחרים (או קיי זה לא אולטמיטיבי במחינת הנקה אבל לא הכי רע) לגבי טיפול אחרי ניתוח מאוד טובים מה שכן התינוקת היתה מאושפזת בשניידר בגיל 8 ימים וזה היה על הפנין אין משאבה אין יועצת הנקה אין הבנה בהנקה

נטלי22

New member
אז אצלי היה כתוב הנקה בלבד,

באותיות ענקיות על העריסה, ובכל זאת לא באו לקרוא לי בלילה הראשון, כי לא אמרתי להן מראש שאני רוצה שיעירו אותי בלילה (אף אחד גם כמובן לא טרח לשאול אותי, כי ירדתי למחלקה רק ב-21:00). לטענתן, למי שכתוב "הנקה בלבד" זה מתייחס רק למשך היום, ולגבי הלילה צריך לבקש במיוחד. על הפנים על הפנים על הפנים. שומר הנקתו ירחק...

d i n o l e

New member
חשבתי שזה נוהל להקים 12 שעות אחרי

קיסרי? אצלי בכרמל בחיפה באו ב 1 בלילה (12 שעות אחרי הניתוח) לראות אם אני ערה כדי להקים אותי וכיון שישנתי עזבו אבל חזרו ב 3 בלילה שוב ואז הייתי ערה , ולכן הקימו ולקחו למקלחת.

גם אני חשבתי שזה נוהל

כשאני נותחתי, הקימו את הבנות שנותחו איתי עוד באותו ערב. לי לא הרשו לקום כי היה לי דימום מאד חזק שהבהיל את הרופאים התורנים. למחרת הגיע מנהל חדר הלידה שהיה גם הרופא שלי בהריון וכעס שלא הקימו אותי. אני יודעת שממש מסוכן שלא להסתובב אחרי ניתוח. לכן לא ברור לי מה העניין לחכות עד למחרת בבוקר. זה נוהל פסול שממש לא ברור מאיפה הגיע.

debby12

New member
מנהל
את ה*נשים* לא את ה*בנות*

אוהבתותך הרבה
אבל לא מצליחה להתאפק מלתקן. לא מדובר בקטינות או בילדות אלא בנשים שנותחו.... <לא אוהבת את המונח בנות לגבי נשים שאינן ילדות - מרגיש לי אפעס "מקטין" וסקסיסטי -- יחד עם צוותי חדר לידה שמתעקשים לפנות ליולדת בתואר "חמודה". קרה גם בלידה שלי...)

צימעס

New member
בכלל אני שונאת ../images/Emo32.gif

את התואר "חמודה" או "מותק" מכל מיני אנשים כמו הפקידה בקופ"ח או הקופאית בסופר. (גם כלפיהן זה צורם לי באותה מידה)

EfratUK

New member
אז בטח גם לא תאהבי

את הנוסח השגור אצל אנגלים מיוקשייר (אני חושבת, יכול להיות שאני טועה במחוז) לקרוא לכל אחד מהמין הנגדי 'LOVE' או'LOVER' , שגורם לי אוטומטית לחשוב שאולי בגדתי בבעלי איתם בלי ידיעתי, וגורם להרגשת קירבה מזוייפת ודביקה.

אם פי 3

New member
מסכימה עם שתיכן, ואם כבר

תעשו לי טובה, ואל תחבקו אותי כל הזמן - אפילו שאני מהצפון.

|../images/Emo6.gif|

הרמת להנחתה -התאפקתי שלא ...... ובהמשך לשרשור למעלה- אני סולדת מהמינוח "בננות" לחברות הפורום (מידי פעם אני רואה פניה כזו ופרינציפיאלית לא עונה....)

*שיר

New member
בלניאדו הקימו אותי כמה שעות

אחרי הניתוח (משהו כמו 5 שעות). ועוד לפני שקמתי, אחרי שקצת התאוששתי כבר הביאו לי את הקטן להנקה. מרגע זה לא נפרדו דרכינו והוא היה איתי כל הזמן. בליס, לפני 4 שנים, הייתי צריכה להתחנן ולבכות שיביאו לי את הבנים (תאומים). ראיתי (והנקתי) אותם רק אחרי כמעט 12 שעות.

נטלי22

New member
גם אצלי ניסו לדחוף תמ"ל בלילה

הראשון בלי לשאול אותי. ירדתי למחלקה בשעות הלילה המוקדמות, ואפילו הביאו אותה אליי להנקה אחרונה בשעה 22:00, שזה אחרי שמכריחים את כולם להחזיר תינוקות לתינוקיה, ואני כבר התפעלתי לטובה מהתמיכה שלהם בהנקה, אבל אז לא הצלחתי לישון, והחלטתי ללכת לבדוק שהכל בסדר בסביבות 24:00, ומזל שעשיתי את זה, כי בדיוק ניסו לתת לה תמ"ל (שהיא לא רצתה כי היא אכלה ב-22:00 ולא היתה רעבה עדיין מזל מזל מזל). הם אמרו, שלא אמרתי להם שאני רוצה שיעירו אותי להניק. שאלתי, אם לא מספיק שכתוב על העריסה "הנקה בלבד" באותיות של קידוש הלבנה, אז הם אמרו שאצלהן מי שרוצה להניק גם בלילה צריכה להודיע להן מראש בערב כדי שידעו להעיר אותה, ושרוב אלה שמניקות מלא מעדיפות לישון בלילה ושיתנו תמ"ל
חוץ מזה כל אחת שהתינוק ישב לה על הציץ טיפה יותר מדי, הן מייד מודיעות לה שאין לה מספיק חלב ושאולי כדאי לתת בקבוק כדי שהתינוק לא יתייבש (אותו דבר אמרו לי בדיוק אחרי שקראו לי להניק בפעם המאה, במקום לבדוק ולראות שהיא בוכה כי יש לה חיתול מפוצץ בקקי - שמאיפה בדיוק הוא הגיע אם אין לי מספיק חלב?) גם לחברה טובה שילדה שם לפני כחודש אמרו אותו דבר, וכתגובה היא שאבה להן מול העיניים בשאיבה ידנית 2 בקבוקים מלאים של חלב ומאז הם סתמו את הפה... בקיצור - יש לי בטן מלאה עליהם, והם הדבר הכי רחוק שאפשר מתומכי הנקה.

למעלה