GeLbaChiT

New member
מצ'עמם../images/Emo192.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1.ניו זילנד 2.צבא 3.ללמוד במדרשה 4.לגור בנחלאות 5.ש"ש 6.צניחה 7.מקצוע אמיתי 8.ילדים 9.טיול גדול גדול בעולם 10.שנה שנתיים בחול 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.the agony & the ecstasy -המכשפות 2.כל כיוון - רוקפור 3.פארנויה זמנית- המכשפות 4. Babe, I'm Gonna Leave You - led zeppelin 5.voodoo child -jimi hendrix 6.sammertame-janus joplin& jimi hendrix 7.shine on you ...-pink ployd 8.shivers -nick cave & the witches 9.paranoid android - radiohead איך רק 9 איך ?!?!? 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1.אגיד שאף פעם לא אעשה 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1.ללכת יחפה 2.לזמזם 3.לצחוק בקולי קולות 4.קליקים בקרסול 5.לאחר 6.להבריז 7.לצעוק 6 סרטים שאתה אוהב: 1.כנפיים שבורות 2.שמש נצחית בראש צלול 3.חמש ילדות יפות 4 .12 הקופים 5.התפוז המכני 6.מונטי פייטון 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1.סיני 2.ניו זילנד 3.נחלאות 4.חיפה 5.במיטה ישנה 4 ספרים שקראת ואהבת: 1.מישהו לרוץ איתו / דוד גרוסמן 2.רודף העפיפונים /חאלד חוסייני 3.נערה עם עגיל פנינה / טרייסי משהו.. 4.עפיפונים / רומן גארי צבעים שאתה הכי אוהב: 1.ירוק 2.כחול 3.טורקיז 2 דברים שתמיד הולכים איתך: 1.בגדים 2.עיפרון ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.נומ ויאירי ..חשק מוזר

טורי טורי :) להלהלהלה

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להתחתן 2. ללדת 3. להתאהב 4. לעשות משהו שממש לא מתאים לי לעשות 5. לארגן כנס אנימה 6. להיות גרעינרית! 7. להיות סבתא אפלה וקשוחה שכל הנכדים יואהבו! 8. טיול אחרי-צבא ליפן! 9. לגור בבית (טירת?) החלומות שלי באירלנד ! 10.להשלים ל5 יח' מתמטיקה אחרי הצבא רק כדי לבוא למורה שלי ולצעוק : IN YOURE FACE BITCH! 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. שיר אירי לא ידוע 2. עוד שיר אירי לא ידוע 3. שיר יפני, אבל ידוע! (LIFE-YUI אף אחד לא באמת מכיר אותה) 4. עוד המון 5. המון- 6. המון- 7. שירים יפנים ואירים לא ידועים! ( 8. כוורת - הבלדה על ארי ודרצ'י 9. כוורת - הנעליים של ברוך 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אצנח ממטוס (פחד גבהים וכאלה...) 2. אעזוב את התנועה בשביל הצופים (*מקיאה*) 3. הפלה (?) 4. אהרוג בעל חיים (במכוון) - חוץ מחרקים- אני פשוט לא שולטת בזה... 5. חוץ מהדברים הנ"ל - אין מוכנה לעשות כמעט הכל... 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. לחייך 2. לצחוק 3. לנסות להירדם כשאני עושה עמידת ראש 4. לשכנע אנשים (זכרים ) להתנשק בלי סיבה :) 5. להכאיב לאנשים בטעות 6. להתעלף על אנשים 7. לעשות תרגילי גמישות הזויים 6 סרטים שאתה אוהב: 1. זכרונותייה של גיישה 2. מלך האריות 3. הארי פוטרים 4. שרקים 5. אייס ונטורה 6. הטירה הנעה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. יפן 2. אירלנד 3. סקוטלנד 4. טיול של התנועה 5. נחל בצפון 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. הארי פוטרים (אהבתי הגדולה) 2. כל הספרים של דן בראון (צופן דה וינצ'י, מלאכים ושדים ועוד...) 3. מישהו לרוץ איתו 4. מנגות (ספרי קומיקס יפני) צבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור 2. כתום 3. כחול 2 דברים שתמיד הולכים איתך: 1. צמידים מטיולים של התנועה 2. מסטיקים ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. עומר ^^

vered151

New member
למרות שזה ממש קשה ושאני בדיליי- אני אנסה =]

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להתאהב באמת
2. בנג'י+צניחה חופשית+סקי מים+כל הספורט האנגרי הזה נו...=] 3. לדעת לנגן על תופים.. 4. טיול ענק-ענק-ענק בחו"ל 5. חברות שתישאר לתמיד 6. להתנסות בכל מקצוע אפשרי 7. לשמוע פעם אחת מההתחלה ועד הסוף את הסיפור של אבא 8. ללכת לבקר את סבתא. אחרי 7 שנים?! 9. להוכיח לה איכשהו, מתישהו, שבתכלס, אני ממש מעריכה אותה 10. להיות עם ניגרי =] 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. אביב גפן - מלאך 2. The Rasmus - In The Shadow 3. היהודים - חולמת 4. מוניקה סקס - מספיק בנאדם 5. עברי לידר - ואולי
6. Good Charlotte - We believe 7. 30 Seconds To Mars - The Kill 8. Betzefer - Downlow 9. dj sammy - Heaven מהה..זה לא באמת אפשרי יש עוד מלאאא..
8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אקח חיים של מישהו.. שלי ושל אחרים 2. לעולם לא אגיד "לעולם לא.."
3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. לאכול קורנפלקס בבוקר 2. ראשון, שני ושלישי בייביסיטר ב-15:45 3. ישיבת צוות כל יום שני ב18:00 4. ללכת לשיבר כל פעם שהוא עובד =] 5. לדבר עם נעם בערב 6. לחכות להפסקה של יום רביעי כדי לראות את הגרעינרים
7. ארוחת שישי ושבת בבוקר 6 סרטים שאתה אוהב: 1. אפקט הפרפר 2. לקחת חיים 3. משפחת סופר-על..חח 4. הסרט הזה שבסוף היא מתה מלוקמיה
5. באזז 6. סרט שעוד לא ראיתי אבל בדוק אני יאהב- ג'וני ווקר חייב למות 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. המילטון, קנדה 2. דרום אמריקה 3. בראשון לציון בחנות שאני אוהבת..=] 4. רק שיהיה חושך ואז שיבר 5. אתמול בערב י"ב 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. מלך החומוס ומלכת האמבטיה 2. אם יש גן עדן 3. אני כריסטיאנה פ. 4. רציתי לנשק לך בשדה החרציות צבעים שאתה הכי אוהב: 1.
2.
3.
2 דברים שתמיד הולכים איתך: 1. פלאפון 2. לובלו ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. נעם

A G C T

New member
גם אצלנו!

יצאנו לסינמה סיטי, למבוך אדיר, לטיול מועצה חזק ביותר לזכר נופלי מלחמת לבנון השניה- משהו הכנה לצבא. היום היו קיר ואומגה וחץ וקשת במושב, מחר טיול אופניים, ברביעי טיול בנחל יגור... ובין כל זה... עבודה ושיעורי נהיגה ושיעור פרטי באנגלית, ומשפחה וחברים, ונולד לי היום בן דוד חדש~!

GeLbaChiT

New member
מי מארגן את זה ?

הייתי אמורה לבוא לזה בירושלים אבל אני חולה מישהו הלך איך היה?

GeLbaChiT

New member
גם אני אמא מרשה לי לוותר

על חמישי ואני רק צריכה להחליט אם אני רוצה לוותר על אומנות מעשי

דורד

New member
אני חייב לשתף (גם אם זה לא מעניין)

אבל הערב, פגשתי ברכבת את "האהבה התנועתית הראשונה שלי"... טוב, לא בדיוק "אהבה"... סתם הבחורה הראשונה שנדלקתי עליה ממש... וזה היה בטיול חנוכה כשהייתי טרומ"פ פעור... והיא הייתה מש"צית... ו...וווהווו... היה מצחיק היום ברכבת (אני מוכרח לציין אגב שלא פגשתי אותה מאז עצרת רבין כשהייתי בכיתה י'... כלומר בדיוק 4 שנים חלפו מאז... וכ- 5 שנים מהפעם הראשונה שפגשתי אותה...

Taina12

New member
../images/Emo41.gifכלךגחעךגכלחעגכלךכעיןרוטקרןאו.

שיייר ורד היא סתומהמהמהמהמהמהמה ודורון זמיר הוא מדח בלונדיני!!!11111 ועדיחה סון היא הכי מקסימה ו100ממת בעולם!1 וטאינה פריכוז יעל סתמה. וליר אין מה להוסיף בנידון. שיגועיייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםם. כמובן שזאת לא אני!!11 זה הילד הרעי שבי! זתומרת- עדי. סתםםםםםם לאאאאאאאאא!!!! כאן שיר---> עדי לא שפויה בעיקבות שימוש מופרז בסמים :p אוהבתותך קוקי :) ולמען הסר ספק- סמים זה רע ילדים. כן אל תשמשו בסמים. יאללה! שלח!

למעלה