../images/Emo32.gif../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif

כי אין בעמוד
נכון שאין בעמוד ואני לא הורסת את עבודת המנהלות האהובות עליי
? [עדיאלתרביצילי] בכלמקרה, שרשורשטות וזה. ותוכדי שאני פותחת את השרשור הזה, הרשו לי לספר על משו מאגניב שעושים אצלנו במועצה [גזר אימפריה]. במקום שימי השביתה יעבור בבטלה ובלקום כל יום בשתיים אחה"צ ולישון מאוחר ולעשות בעצם.. כלום. המועצה שלנו התחילה להוציא טיולים חד יומיים לכל מיני מקומות:) כל מי ששובת [אני למשל, לא שובתת>.>] יכול להגיע, והמינימום בשביל להוציא טיול כזה הוא 45 אנשים. הטיול הבא הוא לעיר דוד ירושלים וזה. [אנדעת שמה שכבתי לא קשור כ"כ לאוף, אבל אין לי כוח לפתוח הודעה חדשה וזה..] דיי מגניב, לא?

אממ כרמית הודיעה לנו על זה,

וגם שחרול דיבר על זה אתמול בהסעה לעצרת, עשה מין יישור קו. אבל לא היית. הם מארגנים כל פעם טיולים לשובתים וזה.

שאלון, חם מהקומונה../images/Emo3.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. 2. 3. 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. 2. 3. 4. צבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 2 דברים שתמיד הולכים איתך: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.

../images/Emo42.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להתחתן 2. להקים משפחה 3. להתגייס 4. לשבת על קפה עם טיטי\תום 5. לעשות יורוטריפ עם גלעי! 6. סקס 7. רישיון 8. ש"ש 9. לארגן טיול לבד לבד 10. להקריא לבן שלי בגיל עשר את הפרק הראשון של ה"פ ואבן החכמים
9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) [גם תשירים באנגלית אני רושמת בעברית כי אין לי כוח] 1. סיז דה דאיי-אנוונג'ד סבנפולד 2. סיביל וואר- גאנז 3. פויזן- אליס קופר 4. חולמת- היהודים 5. מלחמה שקטה- היהודים 6. בוהימן ראפסודי- קווין 7. אנפורביגבן- מטאליקה 8. בורנ טו מייק יו האפי-בריטנייייייייייייי(:) 9. דונט קריי- גאנז 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אשתין בחוץ;[ 2. אלך להופעה של קובי פרץ :) 3. אסתפר קצוץ 4. לא אתגייס 5. אשבור לי ציפורן בכוונה תחילה0: 6. אגור בחור בצפון\דרום 7. אעבור לצופים\מכבי 8. אלטף לגלינה את הפוני 7 הרגלים שלך: 1. לצחצח שיניים בבוקר 2. לדבר בפלאפון בערב 3. לקלף לעצמי תלק 4. לסובב לעצמי תטבעות 5. קליקים 6. לפוץ לעצמי חצ'קונים
7. לקרוא ספר בשירותים 6 סרטים שאתה אוהב: 1. עשרה דברים שאני הכי שונאת אצלך 2. האיש במסיכת הברזל 3. זכרונותיה של גיישה 4. סיפור אהבה בלתי נשכח 5. עידן הקרח 6. יצאת נסיך [גאד אני כזאת קיטשית>.>] 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. לאנדן!!!11 2. אצל מאמו 3. לא-משנה-איפה-בידיעה-שיש-לי-שביתה 4. בצפון:) 5. אצל רורו! 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. הנעלמים/הרלן קובן 2. ה"פ [כלל הסדרה]/ג'קר 3. מישהו לרוץ איתו/דוד גרוסמן 4. האלכימאי/פאולו קואלו צבעים שאתה הכי אוהב: 1. ירוק 2. אדום 3. ורוד 2 דברים שתמיד הולכים איתך: 1. פלאפון 2. לבלו ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. את מאמו

justsilly

New member
המווון זמן לא עשיתי שאלון.. חחח

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: אוי נו זה קשה מדי.. הכי חשוב זה להיות מאושרת באמת באמת באמת. לא משנה מה אני אעשה ואיפה ולמה וכמה. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. רוקפור- חור בלבנה 2. עברי לידר- הכוס הכחולה 3. uninvited- אלאניס מוריסט 4. תיסלם- סוף עונת התפוזים 5. ג'קו- נרדם על החולות (חחח שמעתי את זה לפני כמה ימים וזה נדבקקק..) 6. אצלך בעולם- אביתר ומאיר בנאי 7. תמיד כשאתה בא- אפרת גוש 8. קול גלגל- שוטי הנבואה 9. wish you were here- Pink Floid 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אסקול מישהו באבנים 2. ארצח (חחח איי מבדר..) 3. סמים 4. עולה לי לראש- באנג'י. אבל אני דווקא חושבת שמתישהו אני אעשה.. חחח 5. סביר שאני אף פעם לא אהיה בחלל החיצון..
6. אשב בתוך מגירה קטנה.. זה נראה לי ממש לא סביר.. 7. ארים לבד את הארון בגדים שלי. הוא די כבד... 8. אעשה קעקוע. למרות שמי יודע, אולי יבוא לי מתישהו.. 7 הרגלים שלך: 1. להירדם רק כשאני מכורבלת על הצד לכמה דקות ואז להסתובב ולישון על הגב.. חחח 2. לספר את אותו הסיפור יותר מפעם אחת בלי לזכור שכבר סיפרתי אותו עד שאני מגיעה בערך לאמצע.. חחח 3. לכתוב ביומן הקטן שלי את המשמרות בעבודה
4. לקום בבוקר ולשתות נסק קפה עם בסקוויטים או לאכול צלוחית עם כריות נוגט! 5. לחייך, כך מסתבר
6. לאסוף את השיער לגולגול 7. ללכת לסטודיו בשני וחמישי 6 סרטים שאתה אוהב: מממ... נו, כל מיני............ 1. שרקים 2. ארמגדון 3. ארין ברוקוביץ' 4. גאווה ודעה קדומה (היה ביום שישיבהוט דרמה וממש אהבתי!) 5. גבעת חלפון אינה עונה 6. היומן 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. אוסטרליה, למשל.. חחחח 2. טיול חנוכה 3.קורס מש"צים (אם כבר אנחנו בפורום אז שיהיה ברוח התנועה) 4. בסטודיו 5. בבית, ואני בבית, וזה כיף
4 ספרים שקראת ואהבת: 1. הארי פוטרים 2. אבא ארך רגליים 3. אם יש גן עדן 4. צופן דה וינצ'י ויש עוד נו... צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כתום 2. כחול 3. אדום 2 דברים שתמיד הולכים איתך: 1. פלאפון 2. ארנק (עם רשיון וזה
) ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. שיפצ'וקקק

Ben Dor

New member
נראלי יש לך טעות...

I Wish You Were Here שרים Incubus אלא אם כן יש עוד אנשים ששרים את זה אז פאנן חח

TheBlackAdder

New member
תיקון של שתיכן:

Pink Floyd רושמים עם Y (מצטער זאת השריטה שלי) וגם לIncubus יש שיר שקוראים לו Wish you were here אבל Pink Floyd הוציאו שיר עם השם הזה משהו כמו 20 שנה לפני אינקיובוס והם שני שירים שונים לגמרי...

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. צניחה חופשית 2. באנגי 3. להרוג מישהו 4. להמציא משהו 5. להיות חברת כנסת סתם בשביל הפרוטוקול 6. להיות עובדת במשאית זבל חח זה פשוט גאוני 7. להקים להקה 8. לנגן על משהו חוץ מעצבים 9. להופיע בסרט 10. לא להיות מפורסמת 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Mika - Big GirlYou Are Beautiful 2. גם של מיקה Happy Ending-Over My Shoulder 3. The Strokes - Hawaii Aloha 4.Pete Murray - So Beautiful 5.Guns N' Roses - Paradise City 6.רוי אדרי - כבד לי 7.קוואמי מלחמת פופ 8.מוש בן ארי - ואיך שלא 9.בישגדא-שיר מוכר 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. לא יעבוד בזנות 2. לא יגיע למצב שבו מוכרים פוסטרים וכל החראטות האלה שלי 3. לא ינצל אנשים 4. אני מאוד ישתדל לא לאנוס חח 5. אני לא יוותר על העקרונות שלי כל כך מהר 6. אני לא יפסיק לאכול דגנים ומעדנים 7. לא יתמכר לקפה! שוקו רולזזזזזזזזז 8. אני לא יפסיק לאכול שוקולד 7 הרגלים שלך: 1. בבוקר ובערב לצחצח שיניים 2. פעם בשבוע פסיכולוגית 3. בימי שישי במרכז של התנועה 4. להגיד "מממממממממבי" לפני שאני מנתקת 5. לקום בבוקר ויש ללכת לשירותים (אני ממש לא יודעת מאיפה זה בא חח) 6. את כל הבגדים לזרוק לסל כביסה שבחדר שלי לא משנה בגדים נקיים או מלוכלכים 7. לשבת על המחשב לפחות חצי שעה ביום לבדוק שהכל בסדר חחח 6 סרטים שאתה אוהב: 1. לב אמיץ 2. פיטר פן 3. השתול 4. חיים בזרם 5. סימסון 6. תפוס ת'גלים 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. תילאנד 2.הודו 3. סיני 4. אוסטרליה 5. זנזיבר 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. אם יש גן עדן 2. אני כריסטיאנה פ. 3. איפה פלוטו 4. ויש עוד איזה ספר שקראתי אותו לא הפסקתי לצחוק אני לא זוכרת אבל איך קוראים לו משהו עם חופשת קיץ צבעים שאתה הכי אוהב: 1. אדום 2. כחול 3. לבן 2 דברים שתמיד הולכים איתך: 1. רישיון נהיגה 2. מפתח לבית ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. אסף שבחול עכשיו =\

Ben Dor

New member
בטח חייבים לעשות משהו כזה...

אבל למישהו מטומטם ממש... להרוג מישהו\י בסגנון של בריטני ספירס....רצוי מאוד גם אותה...חחח

TheBlackAdder

New member
עונה

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לשתות (מה לעשות...) 2. להתחתן 3. להיות מאוהב 4. לנגן על בס 5. לעשות דואט עם תום פחטר הנשמה 6. לעשות שינוי... בין אם קטן ובין אם גדול 7. להצתרפת 8. לעשות אתם-יודעים-מה. 9. להיות רזה (גם לי יש פינטוזים...) 10. לגור בכפר שמואל (צ'מעו נכון שיש גנבות וכולם שם אשכנזים אבל זה יותר פסטורלי מפתחיה) 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. As I Am של Dream Theater 2. Close To You של ה-Carpenters 3. Beast Of Burden של הרולינג סטונס 4. Seize The Day של Avenged Sevenfold (שיר סוחט מבחינה רגשית) 5.Bring Me Down של Useless ID 6. קרוב אל ליבך של רמי קליינשטיין 7.You've Got To Belive Me של היהודים (הגרסה האקוסטית) 8. Freak On A Leash של KoRn 9. Under The Bridge של רד הוט צ'ילי פפרס 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. סמים 2. לרצוח מישהו (אהמ... אהמ... בן דור) 3. אנטוש מישהו 4. אבגוד בעקרונות שלי או באנשים שקרובים אליי 5. איכנס לפוליטיקה 6. אעסוק במשהו שאני לא רוצה 7. אוכל חזיר 8. אשכח מאיפה באתי 7 הרגלים שלך: 1. לאכול 2. לנגן 3. לעשות שיעורים (חננה, מה אתם רוצים?) 4. לישון 5. לשמוע מוזיקה 6. להלחין 7. לעשות כביסה ("אם אי אפשר להביס אותם, מצטרפים אליהם...") 6 סרטים שאתה אוהב: 1. שרק 1,2,3 2. אמריקן פאי 1,2,3 3. יורו טריפ 4. מעודדות צמודות 5. מישהו לרוץ איתו 6. גבעת חלפון אינה עונה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. על איזו במה עם 4364869463453134168354 מעריצים מולי ויותר מזה לא עולה לי 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. משוואה עם נעלם של אורי אדלמן 2. נשים קטנות של לואיזה מ. אלקוט 3. הבכור לבית אב"י... שכחתי של מי 4. חף מפשע של ג'ון גרישם צבעים שאתה הכי אוהב: 1. אינדיגו (שילוב של שחור וכחול) 2. אדום 3. כחול 2 דברים שתמיד הולכים איתך: 1. מפתחות של הבית 2. כסף ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. אני מבין למה הכוונה בשאלה הזאת... אבל לצערי אין לי אהובה.

Ben Dor

New member
חחח אני לא מבינה למה אתה לוקח את

זה כל כך קשה ;] חחח סתם סתם...כה זה דיי זוועה אבל לא יודעת...ממש בא לי להרוג מישהו לפעמים חחחח וואי והשיר של קורן Freak On A Leash אחד הטוביםםם!!! אול אין דה פאמלי גם מעולה!! טוב הם תותחים!

מיכלצי

New member
../images/Emo98.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לחיות מספר שנים כחלק מהתרבות הפפואה ניו-גינאית 2. ללמוד לנגן על גיטרה 3. לראות את כל העונות של אבודים 4. שנת שירות 5. סקס 6. להבין בלי לדעת 7. להנות יותר, לחלום יותר, לחבק פחות 8. לעשות גאלח 9. לצאת לבד אל המדבר 10. באמת להרגיש.. שעשיתי משהו. שחייתי את מה שרציתי, שלא באמת נתתי לעצמי לפספס. להיות מרוצה ושלמה. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Jeff Buckley - Grace 2. Supertramp -The Logical Song 3. Beatles - For No One 4. אביתר בנאי - אקדח (><") 5. יוסי בנאי-אני וסימון ומואיז הקטן, אדון שוקווו אני אוהבת את אדון שוקו!! 6.Rolling Stones - Ruby Tuesday 7.Led Zeppelin - The Lemon Song 8. אביתר בנאי - תיאטרון רוסי, כלום לא עצוב, יש לי סיכוי 9. כנסיית השכל - היינו עושים אהבה 8 דברים שלעולם לא תעשה (8 דברים שהייתי מעדיפה להימנע מהם*): 1. לגרום למישהו בכוונה להרגיש רע בדרך כלשהי 2. רשימה של דברים שרוצה להספיק ביום מסויים 3. לא להגשים את החלומות וזה 4. לוותר לעצמי כשיודעת שיכולה יותר 5. לדעת שמישהו מרגיש רע ולא להפגין סוג של איכפתיות 6. לוותר על עקרונות 7. להבריז שוב משיעור ת. אמנות!! 8. לא לדעת להתמודד, לברוח מהדברים שלא מצליחה להתמודד איתם, ולגרום לאנשים מסוימים להרגיש כמו זבל, כי כשהם מתקשרים אליך כשצריכים אותך יותר משהיו צריכים משך 5 חודשים ואתה מנתק, אתה באמת מראה להם מה הם שווים בשבילך. 7 הרגלים שלך: 1. לזנק כמו מטורפת כשהמורה לנהיגה מצפצף מבחוץ 2. לחייך 3. לקלף לעצמי את הלק 4. קליקים 5. לקחת אתי לכל מקום מצלמה ומחברת ציור + עפרונות ושטויות 6. להיות עצלנית ובעלת 1000 תירוצים הגיוניים וחכמים למה אני לא עושה כלום 7. לשמוע מוסיקה כשמסדרת את החדר 6 סרטים שאתה אוהב: 1. ממנטו 2. שמש נצחית בראש צלול 3. רקוויאם לחלום 4. משהו ממש טוב ששכחתי 5. התפוז המכני 6. קומדיות רומנטיות עם לינדזי לוהן^^ (לא). 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. ניו-זילנד 2. בית העמק, בגרעין נח"ל 3. באי הזה באבודים, שיקרה לי משהו וג'ק החתיך יטפל בפצעיי 4. במקום שכולו טוב 5. באוטובוס בנסיעה ממש ארוכה עם גשם ומוסיקה. או ברכבת עם פרטנר/ית מעניין/ת לשיחה. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. מלכוד 88 2. 3 דברים לאי בודד 3. אם יש גן עדן 4. אשתו של הנוסע בזמן צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול 2. כתום 3. אדום - סגול. הצבע הזה שיש כשאתה מורח על עצמך המון פטל 2 דברים שתמיד הולכים איתך: 1. מצלמה 2. עפרונות ומחברת רישום ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. עדן..

למעלה