../images/Emo98.gif
10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לחיות מספר שנים כחלק מהתרבות הפפואה ניו-גינאית 2. ללמוד לנגן על גיטרה 3. לראות את כל העונות של אבודים 4. שנת שירות 5. סקס 6. להבין בלי לדעת 7. להנות יותר, לחלום יותר, לחבק פחות 8. לעשות גאלח 9. לצאת לבד אל המדבר 10. באמת להרגיש.. שעשיתי משהו. שחייתי את מה שרציתי, שלא באמת נתתי לעצמי לפספס. להיות מרוצה ושלמה. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Jeff Buckley - Grace 2. Supertramp -The Logical Song 3. Beatles - For No One 4. אביתר בנאי - אקדח (><") 5. יוסי בנאי-אני וסימון ומואיז הקטן, אדון שוקווו אני אוהבת את אדון שוקו!! 6.Rolling Stones - Ruby Tuesday 7.Led Zeppelin - The Lemon Song 8. אביתר בנאי - תיאטרון רוסי, כלום לא עצוב, יש לי סיכוי 9. כנסיית השכל - היינו עושים אהבה 8 דברים שלעולם לא תעשה (8 דברים שהייתי מעדיפה להימנע מהם*): 1. לגרום למישהו בכוונה להרגיש רע בדרך כלשהי 2. רשימה של דברים שרוצה להספיק ביום מסויים 3. לא להגשים את החלומות וזה 4. לוותר לעצמי כשיודעת שיכולה יותר 5. לדעת שמישהו מרגיש רע ולא להפגין סוג של איכפתיות 6. לוותר על עקרונות 7. להבריז שוב משיעור ת. אמנות!! 8. לא לדעת להתמודד, לברוח מהדברים שלא מצליחה להתמודד איתם, ולגרום לאנשים מסוימים להרגיש כמו זבל, כי כשהם מתקשרים אליך כשצריכים אותך יותר משהיו צריכים משך 5 חודשים ואתה מנתק, אתה באמת מראה להם מה הם שווים בשבילך. 7 הרגלים שלך: 1. לזנק כמו מטורפת כשהמורה לנהיגה מצפצף מבחוץ 2. לחייך 3. לקלף לעצמי את הלק 4. קליקים 5. לקחת אתי לכל מקום מצלמה ומחברת ציור + עפרונות ושטויות 6. להיות עצלנית ובעלת 1000 תירוצים הגיוניים וחכמים למה אני לא עושה כלום 7. לשמוע מוסיקה כשמסדרת את החדר 6 סרטים שאתה אוהב: 1. ממנטו 2. שמש נצחית בראש צלול 3. רקוויאם לחלום 4. משהו ממש טוב ששכחתי 5. התפוז המכני 6. קומדיות רומנטיות עם לינדזי לוהן^^ (לא). 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. ניו-זילנד 2. בית העמק, בגרעין נח"ל 3. באי הזה באבודים, שיקרה לי משהו וג'ק החתיך יטפל בפצעיי 4. במקום שכולו טוב 5. באוטובוס בנסיעה ממש ארוכה עם גשם ומוסיקה. או ברכבת עם פרטנר/ית מעניין/ת לשיחה. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. מלכוד 88 2. 3 דברים לאי בודד 3. אם יש גן עדן 4. אשתו של הנוסע בזמן צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול 2. כתום 3. אדום - סגול. הצבע הזה שיש כשאתה מורח על עצמך המון פטל 2 דברים שתמיד הולכים איתך: 1. מצלמה 2. עפרונות ומחברת רישום ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. עדן..