OMG חחח מוזרי...
ד דראסז בדם New member 9/2/06 #24 תמונה כי משעמם לי !!! תרגישו חופשי להגיב על התמונה תודה מראש נטע אם את רוצה את התמונות מהתחרות בנצר תגידי לי יצאו לך תמונות יפות !
תמונה כי משעמם לי !!! תרגישו חופשי להגיב על התמונה תודה מראש נטע אם את רוצה את התמונות מהתחרות בנצר תגידי לי יצאו לך תמונות יפות !
V Vintage Queen New member 9/2/06 #26 גאדדד../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif אני לא חושבת שאי פעם הייתה כזאת סופה חזקה זה העיר אותי עכשיו בקושי אפשר לשמוע תעצמי חושבת עם מה שהולך בחוץ!
גאדדד../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif אני לא חושבת שאי פעם הייתה כזאת סופה חזקה זה העיר אותי עכשיו בקושי אפשר לשמוע תעצמי חושבת עם מה שהולך בחוץ!
© ©Apollo The King© New member 9/2/06 #28 חחח איזה העיר אותך... את כל יום קמה בשעה הזאתי.. אפילו בשבתות את קמה ב-6 בבוקר.... לא נורמלית..
L lions queen New member 9/2/06 #29 ../images/Emo23.gifמ-ה? בונא יא חולה..! אני מסוגלת לישון בכיף עד 12 אחת ככה כל יום... כמובן שאני הולכתלישון באיזה 4 אבל בכל אופן איך אפשר לקום ב 6? קר ומגעיל, אין שמש..!! טוב סתיו לפחות בצבא תסתדרי..
../images/Emo23.gifמ-ה? בונא יא חולה..! אני מסוגלת לישון בכיף עד 12 אחת ככה כל יום... כמובן שאני הולכתלישון באיזה 4 אבל בכל אופן איך אפשר לקום ב 6? קר ומגעיל, אין שמש..!! טוב סתיו לפחות בצבא תסתדרי..
O Ontario R Z Y H New member 10/2/06 #30 ../images/Emo34.gif סתם כי באלי... קיבלתי היום שתי גורות של חתולים בגודל של כף יד!!! פשוט מוווושלמות!! הכי מתוקות בעווולם!!!
../images/Emo34.gif סתם כי באלי... קיבלתי היום שתי גורות של חתולים בגודל של כף יד!!! פשוט מוווושלמות!! הכי מתוקות בעווולם!!!
ש שירלי317 New member 10/2/06 #32 גררר../images/Emo99.gif אני גם רוצההה מזכיר לי את פצפונת ואנטון בפורים האחרון... פףף.. הצלתי כל כך הרבה חתולים בבצפר שלי מהילדים המפגרים.. ועל זה קיבלתי רק מכות מחצי מהשכבה...
גררר../images/Emo99.gif אני גם רוצההה מזכיר לי את פצפונת ואנטון בפורים האחרון... פףף.. הצלתי כל כך הרבה חתולים בבצפר שלי מהילדים המפגרים.. ועל זה קיבלתי רק מכות מחצי מהשכבה...
H horse 1212 New member 11/2/06 #34 כנסו כנסו כנסוווו../images/Emo13.gif! http://communa.tapuz.co.il/yorwhade
L Little Miss Vixen New member 6/2/06 #5 לא רוצה ../images/Emo11.gif../images/Emo218.gif../images/Emo3.gif