אכן D:
T TaaaaaaaaaaL New member 11/11/07 #121 ../images/Emo109.gif יאי אז אני אראה אותך ../images/Emo23.gif
L Leb Die Sekunde New member 11/11/07 #100 כן כן כן כן כן כן כן! תיזהרו אני באה עם אקדח סתאםםםםם אבל באמאשלכם תחתמוו תביאו את פאניק לארץץץץץץץDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD::::::::::::::::
כן כן כן כן כן כן כן! תיזהרו אני באה עם אקדח סתאםםםםם אבל באמאשלכם תחתמוו תביאו את פאניק לארץץץץץץץDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD::::::::::::::::
3 3has3 New member 11/11/07 #106 נכוןנכוןנכון! אישה, אני צריכה את הפרטים שלך ואז אני ארשום אותם ותהיי בדף הראשון D: [כיכיכיכי קומונת פאניק שולטים וצריכים להיות בדף הראשון D: ]
נכוןנכוןנכון! אישה, אני צריכה את הפרטים שלך ואז אני ארשום אותם ותהיי בדף הראשון D: [כיכיכיכי קומונת פאניק שולטים וצריכים להיות בדף הראשון D: ]
E ElinorLahav New member 11/11/07 #138 חחחחחחחחחנה ../images/Emo12.gif אני יחתום בשביל פאאאאאאאניק תגידי איפה ומתי חולה עליהם
P PerfectSP New member 12/11/07 #150 אבל פאניק מופיעים חראאאאאאאאא ../images/Emo190.gif נו פנס הם מופיעים אפילו יותר גרוע ממכ"ר!!! זה פשוט שהם והופעות - לא טוב.>< לדעתי, לא לסקול
אבל פאניק מופיעים חראאאאאאאאא ../images/Emo190.gif נו פנס הם מופיעים אפילו יותר גרוע ממכ"ר!!! זה פשוט שהם והופעות - לא טוב.>< לדעתי, לא לסקול
3 3has3 New member 12/11/07 #159 אבל... ברנדון [../images/Emo99.gif] ממש השתפר D: וחוץ מזה, הם יבואו [אם בכלל XD ] רק אחרי שהדיסק השני יצא [פבואר - מרץ] ככה שיש לו מספיק זמן להשתפר D: ואחרי שהדיסק יצא יקח מלא מלא זמן עד שהם יקבלו שכל ויבואו [ראו דוגמא למופת - טוקיו הוטל ]
אבל... ברנדון [../images/Emo99.gif] ממש השתפר D: וחוץ מזה, הם יבואו [אם בכלל XD ] רק אחרי שהדיסק השני יצא [פבואר - מרץ] ככה שיש לו מספיק זמן להשתפר D: ואחרי שהדיסק יצא יקח מלא מלא זמן עד שהם יקבלו שכל ויבואו [ראו דוגמא למופת - טוקיו הוטל ]
א אגנסקעXD New member 11/11/07 #102 ../images/Emo207.gif רק אצלי יורד גשם? וואי כמה התגעגעתי לימים הקרים..! נעלתי את שכן שלי במירפסת..! ח.. בגשם. ח..! איזה חמודה אני!
../images/Emo207.gif רק אצלי יורד גשם? וואי כמה התגעגעתי לימים הקרים..! נעלתי את שכן שלי במירפסת..! ח.. בגשם. ח..! איזה חמודה אני!
T TaaaaaaaaaaL New member 11/11/07 #109 ../images/Emo109.gif אצלנו יורד , הוא שירד לפניי שניה . איי חווווורף ואגנסה די לסגור אנשים במרפסתתתתת
../images/Emo109.gif אצלנו יורד , הוא שירד לפניי שניה . איי חווווורף ואגנסה די לסגור אנשים במרפסתתתתת
T TaaaaaaaaaaL New member 11/11/07 #114 ../images/Emo109.gif הוא ירד לפניי שניה** ../images/Emo122.gif
D dorkiflitz New member 11/11/07 #113 כככככככןןןןןןן ../images/Emo9.gif איזה כיףףף סופסוף חורףףף אני אוהבת את האווירה הזאת :]