NoNKa

New member
../images/Emo207.gifחשוב! למי שמבאר שבע או מהאזור ../images/Emo3.gif

יש ילדה שמוכרת מוצרים של ט"ה בכמה מקומות במרכז.. ואנחנו רוצות שהיא תבוא גם לב"ש אבל צריך לפחות 40 בנות.. אז למי שרוצה עוד פרטים:
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=494616 תודה

Total Girl

New member
אפשר..

יש בנות / בנים שבחתימה כותבים נגיד "_____ לשעבר..." אז זה אומר שהם איך שהוא החליפו את הכינוי לא??

PerfectSP

New member
זה אומר שהם פתחו משתמש חדש../images/Emo13.gif ../images/Emo190.gif

אם את רוצה כינוי אחר, את צריכה לפתוח משתמש חדש, זה מה שעושים כשמחלים כינוי:)

tsofa

New member
אולי הם החליפו משתמש וכתבו את זה כדי שיזהו או

אותם, כאילו הם פתחו משתמש חדש וכתבו בחתימה שלהם שעכשיו יש להם כינוי חדש, אני ניסיתי כמה פעמים להחליף משתמש שאלתי מלא אנשים ואמרו לי שאי אפשר, חכי שנייה אני ישאל בפורום משוב אם אפשר, ואני יומר לךך.. חכי ררגע :]

tsofa

New member
אםם תקשייבי , ../images/Emo85.gif

שאלתי בפורום משוב , ועכשיו אני הולכת לקנות גלידה :]
שאני יחזור אני יבדווק XX

אגנסקעXD

New member
כנסי.!

נצלש= ניצול שירשורים במקום לפתוח הודעה ושירשור חדש פשוט את בוחרת שירשור שקיים כבר ומנצלשת.
= זה הנצלש.! אוקי. הנצלש בעצם זה הודעה שלא קשורה לאותו נושא ובה לך לשאול משהוא אחר. או לפרסם.! החלפת כינוי- את עולה למעלה בצד שמאל רשום 'החלפת כינוי' ושם את רושמת את הכינוי החדש שלך ואז לאימל שלך זה שולח קישור ואת לוחצת עליו ואת מעודכנת באותו כינוי אבל זה לא תמיד מצליח.! אז הדרך הכי טובה זה לפתוח משתמש חדש! מקווה שהבנת!

3has3

New member
אי אפשר להחליף כינוי!

להחליף כינוי זה למשתמש רשום... ללדוגמא אני רוצה לעבור משמתמש של אחותי D: זה מה שיש מעלה. צריך לפתוח משתמש חדש

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gifקיצר-צריך לפתוח משתמש חדש../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

3has3

New member
XD כן D:

ולזכור לעבור למשתמש שלכם כל פעם כשאנשים אחרים עוברים לכם D:

tsofa

New member
בדקתי את זזזזזזזה :] ../images/Emo85.gif

בפורום משוב אמרו לי שאי אפשר להחליף כינוי צריך לפתוח משתמש חדשש, ראית מה אני עושה למעענךך ?! XD חחחח

tsofa

New member
מי מחליט שהוא מתוק מתוק היום ?! ../images/Emo85.gif

ומגיב ללי , http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=416410 כתבתי שיר מעניין אותי לדעת מה אתם חושביםם,

למעלה