נכנסת ^__^
D dkkk New member 11/11/07 #22 --->תיבת בקשות הו ,יש אנשים בשעה הזאת!!.. זה לא קשור למקומות אחרים ומזמן לא נפתח תיבת בקשות או משהו כזה
--->תיבת בקשות הו ,יש אנשים בשעה הזאת!!.. זה לא קשור למקומות אחרים ומזמן לא נפתח תיבת בקשות או משהו כזה
P PerfectSP New member 11/11/07 #23 תמיד יש פה^^ ../images/Emo190.gif אפשר להגיד שאני תמיד נמצאת פהXD רק בבוקר אני לא פה כי אני ישנהD:
D dkkk New member 11/11/07 #24 אנשים שם צלמו מהטלוויזיה חייב להיות.. טוב אני הולכת לישון אוף יש מצב שאני נוסעת ולא יהיה בפורום עד סוף השבוע אבל יהיה לי למה לחכות (מוהההה) ביל עם הרקע הסגול הזה והמקרופון נראה so sweet !!
אנשים שם צלמו מהטלוויזיה חייב להיות.. טוב אני הולכת לישון אוף יש מצב שאני נוסעת ולא יהיה בפורום עד סוף השבוע אבל יהיה לי למה לחכות (מוהההה) ביל עם הרקע הסגול הזה והמקרופון נראה so sweet !!
P PerfectSP New member 11/11/07 #29 באמת איפה כולם?../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif אני ואור עושות שרשור הזוי בסימפלXDDDDD נו,משעמם ליDD:
באמת איפה כולם?../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif אני ואור עושות שרשור הזוי בסימפלXDDDDD נו,משעמם ליDD:
P PerfectSP New member 11/11/07 #30 חח אמא שלי קמה עוד שעהXD ../images/Emo190.gif כדאי שאני אתחפף המממ וואי,היה טובXD איזה לילה קורע!!XDDDDDDD
חח אמא שלי קמה עוד שעהXD ../images/Emo190.gif כדאי שאני אתחפף המממ וואי,היה טובXD איזה לילה קורע!!XDDDDDDD
D dkkk New member 12/11/07 #151 ../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif טוב נו כי זה היה בשעות הזויות-----> מ2:30 עד 5:22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 השביתה הזאת עושה הרבה טוב לאנשים... ו,למי יש את זה?
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif טוב נו כי זה היה בשעות הזויות-----> מ2:30 עד 5:22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 השביתה הזאת עושה הרבה טוב לאנשים... ו,למי יש את זה?
P PerfectSP New member 12/11/07 #154 כן היא בהחלט עושה טוב^^ 5:22 חח ../images/Emo190.gif וכמובן זו אני בשעות האלה אממ אין לי את זהD: אם תתני לי את זה בתור טקסט אני אוכל לתרגם לך^^ כי אני לא מבינה כל כך למה התכוונתD:
כן היא בהחלט עושה טוב^^ 5:22 חח ../images/Emo190.gif וכמובן זו אני בשעות האלה אממ אין לי את זהD: אם תתני לי את זה בתור טקסט אני אוכל לתרגם לך^^ כי אני לא מבינה כל כך למה התכוונתD:
D dkkk New member 20/11/07 #166 אז זהו שלא נראה לי שיש טקסט לזה בכלל ואים היה באנגלית אז אני הייתי מתרגמת ....! וסורי על הדיליי המטורף לא הייתי בבית
אז זהו שלא נראה לי שיש טקסט לזה בכלל ואים היה באנגלית אז אני הייתי מתרגמת ....! וסורי על הדיליי המטורף לא הייתי בבית
P PerfectSP New member 10/11/07 #5 קודם כל,קראי את זה../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo190.gif זה אמנות השרשור.. שתעזור לך להבין קצת יותר [התמונה] ושנית, אם את חדשה בתפוז,ולא מכירה כל כך את חוקי הנצלו"ש[=ניצול שרשור], את מוזמנת לקרוא את מה שכתבתי פה,זה מרחיב על זה הרבה[: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1300&msgid=107762223 וגם יש איזה משהו שדור רשמה נראה לי קיצר, אני מקווה שזה יעזור לךD:
קודם כל,קראי את זה../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo190.gif זה אמנות השרשור.. שתעזור לך להבין קצת יותר [התמונה] ושנית, אם את חדשה בתפוז,ולא מכירה כל כך את חוקי הנצלו"ש[=ניצול שרשור], את מוזמנת לקרוא את מה שכתבתי פה,זה מרחיב על זה הרבה[: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1300&msgid=107762223 וגם יש איזה משהו שדור רשמה נראה לי קיצר, אני מקווה שזה יעזור לךD:
A Almighty Efraty New member 10/11/07 #4 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo207.gifהחלפתי שם.