PerfectSP

New member
°!"§$%&/%$§"!°

not on everything you open an OFF!"§$% Dror - explain to her ^^ it's makes the forum not in order, and you how much i hate it^^ and i cannot get into the Admin from here.. ptichat haoff zricha lehiot kzat yoter metona ^^

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif נכון בפרסומת 36%&#$%$!@%

כל פעם אני מתלהבת מחדש שאני רואה אותם XD

שאלות בקשר להופעה

אם ההופעה בגני התערוכה אז יושבים שם נכון? יש אפשרות לעשות מפגש פורום ולפגוש אותם כשהם באים? וגם סתם מפגש:)? הם באים בזמן שיש את הפסטיבל? ואם לא בשדה תעופה אז אפשר לפחות אחריי ההופעה?

^_^ ../images/Emo60.gif |פטריה| ז"ל

1.ההופעות הן בעמידה על הדשא לפי מה שאני יודעת,לא בטוח. 2.מפגש פורום- אני חושבת שיהיה מפגש של כל חברי הפורום בהופעה אבל לפגוש את סימפל זה משו אחר חח 3.ההופעה האחרונה של סימפל לפני הפסטיבל היא ברוסיה ב-18,ככה שאני חושבת שהם ינחתו ב-19 או משוP: 4.ובהופעה הראשונה בישראל הם כן יצאו אח"כ לחלק חתימות וזה.. אבל אני לא בטוחה אם הם יצאו הפעם,נחכה ונראה
מקווה שעזרתי

mafakit

New member
כמה תשובות ../images/Emo3.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

ההופעה בגני התערוכה בדשא-יענו עומדים
יש אפשרות לעשות מפגש פורום אבל אי אפשר לארגן מפגש עם סימפל כל כך.. הם יגיעו כנראה ב19 לאוגוסט, לא יודעים בדיוק באיזו שעה וכמו שאמרו, בהופעה הקודמת הם יצאו בסוף וחילקו חתימות וזה.. אז אפשר לקוות שאולי גם הפעם יהיה משו דומה

אז אפשר שכולנו נננסה לפגוש אותם?

הרי אחריהם יהיו עוד הרבה הופעות אז הסיכוי שיבואו עוד אנשים לפגוש אותם לא גדול כל כך לא? אולי הרבה באים בגלל קייזר ציפס? וככה גם לגבי ליידי גאגא מה דעתכם על התאוריה הזאת?

mafakit

New member
אה.. |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

העניין הוא שסימפל ככל הנראה יופיעו או אחרונים או פשוט בין האחרונים, לא יודעת בדיוק.. ורוב הקהל יהיה לדעתי מעריצים של סימפל ושל הקייזר צ'יפס ליידי גאגא בכלל מופיעה יום לפני
בכל מקרה לא יודעים בדיוק מתי סימפל יעלו

mafakit

New member
../images/Emo12.gif כשהתקשרתי להדרן |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

אמרו לי שההופעות יהיו לפי הסדר שכתוב בתוכנייה באתר של פלאפון.. ופלאפון בכלל אמרו שהם מופיעים אחרונים Oם לאדעת כבר מה נסגר ומתי הם מופיעים

AdiA12

New member
האמת לא נראה לי שמישהו מהם יודע XD../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אף אחד לא מבין כלום מהחיים שלו. בעצם נראה לי שסימפל פלאן מופיעים ב-6, לא נראה לי שהם יכתבו משהו שונה.. לא יודעת איך להסביר אבל נראה לי שהם באמת יופיעו ב-6. הקיצר מה שבטוח תהיו שם כל היום [מ-14:30 עד 11 או עד ההופעה שלהם] כדי שלא תפספסו! חח

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif חח כן גם אני חושבת שב6 ../images/Emo6.gif

וברור שכל היום D: אני בכלל באה מ11 XD

simplegirl8

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo121.gifסימפל מופיעים אחד לפני אחרונים:)

וניראלי שההופעה תתחיל בסביבות 7 ,8 כי ניראלי תהיה להם הופעה של שעה וחצי שעתיים משו כזה ואז יש את הקייסר צ'יפס שהם אחרונים...אני לא ממש בטוחה שהם יחלקו חתימות כמו פעם כי זה היה ממש בלאגן אבל אניי ממש ממש ממש ממש מקווה

../images/Emo129.gif חזרתיי מאילת!! ../images/Emo6.gif

היה הדבר הכי שווה בעולםםםםםםםםם!!
אני לא יחפור פה על הכל כיי זה לא יגמרר..אבל בקטנה כזה...עשיתי בננה ועשיתי סירת מנוע, ראיתי מלאא חתיכים (כמה מהם התחילו איתי...) נסעתי לראות שם את הארי פוטר
, הייתי באיימקס ובמוזיאון שעווה שם וגם באייסמקס שזה ממש מגניב...אממ....האכנסיה שלנו הייתה ליד בית זונות אז זה היה אחד המצחיקים!! והיו לנו שכנים ערבים שהיו דווקא די סבבה..רק ששלושתם נדלקו עליי אז זה היה מפחיד כבר... ואממ...המנהל של האכסניה היה אחד המאאאגניבים וקוראים לו שמוליקק!! אז על שמו אנחנו היינו השמוליקיות והיה ממש כיףף!! עשינו שם כ"כ הרבה פאדיחות אבל...זה אילת אז למי אכפת?! XD וקניתיי לאחותי דיסק של סימפל וחברה שלי של גאנז ולי של מטאליקה (מסתבר שזה בסופ דיסק עם שירים שלהם אבל לא שלהם!!!
) ואממממממממ...קניתי משקפי שמש ושרשרת של גיטרת ויי!! אחד המאאגניביםםם =]]] יוואו היה כ"כ שחרור ככה בלי מבוגרים שדואגים כל הזמןן
וזהו, חזרתי...ובכל זאת חפרתיי XDD (וזה בקצרה, כן?? ) והתגעגעתיי

AdiA12

New member
XDDDDD ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

ליד בית זונות?! XDDDD נשמע לי מפחיד להיות ליד ערבים, שנדלקו עלייך, ועוד בלי מבוגרים O: תתחדשי על הכל ו.. WTF?! שירים שלהם אבל לא שלהם?
שמחה שנהנית :)

למעלה