../images/Emo129.gif רציתיי../images/Emo10.gif אבל בהתחלה התביישתי לבקש.

ועד שהחלטתי שאני מבקשת ולא אכפת לי כלום האוטובוס שלהם נסעע

אעאעאאהעעע ../images/Emo60.gif |פטריה| ז"ל

אני םג ראיתי מישי מקנדה,מונטריאול ששאלה אותי פעם ברחוב איך מגיעים לאנשהו באנגלית והתלהבתי XD הייתי כזה עם החולצה של סימפל ואני עושה לה כזה "הלהקה האהובה עלי משם! סימפל פלאן^^! הנה *מצביעה על החולצה*"

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif חחחחחחחח אוי גם לי זה קרה

מישהו בים מקנדה התחיל לדבר איתי באנגלית וזה ואז שאלתי אותו אם הוא מכיר את סאם 41 והוא אמר שכן והיה בהופעה שלהם וצילם תמונות ואני אמרתי לו שאני שונאת אותו

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif דפוק!!!!!!! ../images/Emo11.gif

סתם האמת שהוא היה חמוד עם עיניים יפות ^^ אבל עדיין מה הוא הולך להופעה של סאם שלי!?!?!?

XDDDDDDDDDDDDDDD

זה כל כך מתאים לי להגיד לו שאני שונאת אותוXDDDDD היית שואלת אותו אם הוא הלך להופעה של טרי דייס גרייסס!!!!XDDD

עוגיה12

New member
OO"

אוו מיי גאדדדדדד!!!!!! אמאמא איזה שווהההה!! למה לא לקחת את המסן שלההה??

YuvalSP

New member
"אה כן אלה שאני תמיד עוברת לידם..."XDD ../images/Emo203.gif

איזה ילדה רעה ומעצבנת ומגעילהXD אני רוצה להיות במקומה

../images/Emo129.gif חח היא לא ילדהה...היא בת 20 ומשו...

וחוץ מזה...זה מסוכן שהיא תלך לקחת ממנו את המספר טלפון שלו כי..זה יצא כאילו היא מתחילה איתו והיא הרבה יותר כוסית מנוטלהה...למרות ש...טוב לא יודעת XD

../images/Emo124.gif אני משנה מאומץ D:../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

טוב שמתי לב שה
אבל לא נורא,הוא יתמודד. אז אני מחליפה מאומץ במקום השבלול המכוער הזה XD אבל יש לי בעיה,אני לא יודעת למה
אז תעזרו לי ותגידו לי מה כדאי ^^" מבין אלו:
,
,
,
,
P: אני יודעת שזה מפגר לשרשר על זה הודעה שלמה אבל אני ממש לא יודעת מה לבחור XDD תנקיו D:

AdiA12

New member
לדעתי ../images/Emo15.gif הכי חמוד ^-^ ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אבל גם התמנון חמוד, ה
יותר.

אני ראיתי את זה!!!!

אני הייתי במועדון וראיתי את זהXDDDDDD ואז צרחתי "סימפללללללללל" ואז כולם באו לבדוקר מה קרה ליXDDDDDD הם חשבו התחרפנתיXDDDD

למעלה