TouchAndSpirit

New member
חוג יוגה

חוג יוגה שיאצו ומה שביניהם בדניה, חיפה. החוג משלב ריפוי עצמי באמצעות תרגילי יוגה המכוונים להזרמת ערוצי האנרגיה בגוף על פי שיטתו הייחודית של מאסטר שיזוטו מצונגה. ימי ב' ב 20:00 ימי ה' ב 19:00 , שיעור נסיון חינם פרטים נוספים באתר: www.TouchAndSpirit.com הנחות לסטודנטים. 5390507 052

קבוצת מדיטציות ומודעות עצמית

בקבוצה נעבוד עם תרגילים ומדיטציות שיעזרו לנו להעצים את החיים שלנו. נעסוק בין היתר בקבלה עצמית, אמון, ראייה אנרגטית, ריכוז, מודעות עצמית, התבוננות בנשימה, חיבור לעולם, ביטוי עצמי, ריפוי, הגשמת מטרות. המפגשים בימי חמישי בשעה 21:00-22:00 בביתי שבמרכז תל אביב. למידע נוסף

Tal_Ya_Tal

New member
קירקה../images/Emo193.gif מאסטרית, שמאנית מורה

ומרפאה ממשושלת הקורנדרוס מגיעה לארץ מכתב מהומאיה ב
שלום יקרים, קירקה וום שיידט, מאסטרית, שמאנית מורה ומרפאה משושלת הקורנדרוס, בעלת נוכחות ייחודית ומלאת אהבה, תלמידתה של סלינה רודריגס וסטאר פואנטס, מגיעה לארץ בתחילת חודש מרץ לסדרת סדנאות ומפגשים אישיים. ~ המזל על פי השמאנים ממקסיקו ~ ~ ריפוי מלא עוצמה ~ ~ למגנט מזומנים ~ מצורף פלייר ובו פרוט הסדנאות הסדנאות פתוחות לקהל והן כוללות כלים מעשיים לחיי היומיום. סדנת "ריפוי מלא עוצמה" מיועדת למטפלים, וכוללת ידע וטכניקות מרחבי העולם. בנוסף ניתן לתאם מפגש אישי עם קירקה וום שיידט. לכל הסדנאות נדרשת הרשמה מראש אתם מוזמנים להעביר את המייל לאלו היכולים למצוא עיניין בסדנאות. ברכות הומאיה [email protected] *את קירקה פגשתי בהוט ספרינגס בכנס של מורים לשפת האור והיא פשוט מ-ק-ס-י-מ-ה ט.ט. L&L TALYA

eitan718

New member
קבוצה רוחנית נפתחה בת"א

קבוצה רוחנית נפתחה בת"א בהנחיית אריאל עטד -"הנעת האנרגיה החדשה" איתן 0524299432

Tal_Ya_Tal

New member
חברה'../images/Emo46.gifבבקשה תלמדו לשרשר לשרשור

ההודעות
ודבר שני, איתן הנהלת תפוז אינה מתירה לפרסם מספרי טל' בהודעות. כך שעל פי החוקים הייתי אמורה למחוק את ההודעה. א-ב-ל היות שזו פעם ראשונה אני משאירה, כיוצא מן הכלל. א-ב-ל תזכור להבא. LL&L TALYA

Eti G

New member
קבלה סמים ומשבר זהות

הרצאה מיוחדת יום שישי הקרוב 03.02.06 בשעה 10.00 בבוקר מרצה: רונן דבח

red flower

New member
שאלה

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא מידע על קינסולוגיה? תודה.

דגנית

New member
בגוגל...

להלן כמה קישורים אין אינסוף חומר בגוגל, רק להקיש ולחפש..

rama69

New member
קורס נומרולוגיה

ביום ראשון 5.2.06 בבוקר בבת הדר מתחיל קורס נומרולוגיה בן 15 מפגשים נשארו 2 מקומות נוספים לפרטים במסרים אתי דמרי

Mudaut

New member
סדנאות צמיחה רוחנית ואישית

לכל מי שמתעניין בהתפתחות וצמיחה רוחנית ואישית ברוח הקבלה- שתי סדנאות מעולות: * עבודת המידות- סדנת שינוי אישי לאנשים (נשים וגברים) הרוצים לעבור מסע חוייתי ומעמיק העוסק בהכרה ועבודה על המידות בנפש האדם והשפעתן על בריאותינו הפיזית והנפשית. 3 ימי רביעי בחודש בשעה 18:30, 150 ₪ בלבד! * צ'י קונג (בנתיים לגברים)- ריפוי בתנועה לאור הקבלה. עבודה על פיתוח היכולות הפנימיות החבויות באדם וטיפוח אנרגיית החיים (הצ'י) ותיעול שלה לאיזון פנימי וריפוי עצמי. 3 ימי רביעי בחודש בשעה 17:00, 150 ₪ בלבד! לפרטים ניתן לפנות למרכז מודעות 03-5100587.

למעלה