../images/Emo32.gif../images/Emo2.gif

וואי.. תקשיבו.. היום הייתי במסיבה, ואז הגענו לקטע של העוגה, היו על העוגה זיקוקים כאלו ונתנו לכל אחת גפרור כדי להדליק. כאילו שכל אחת תדליק זיקוק. הזיקוקים לא נדלקו, אז ויתרנו. חוץ משתי חברות שלי. אז אני הייתי ליד אחת.. החברה הכי טובה שלי. זה היה זיקוק טיל כזה. קיצר החברה שלי התכופפה כדי לנסות להדליק אותו שוב ואני התכופפתי גם, אני רציתי לראות מה היא עושה. פתאום, מסתבר שנר אחד פגע בזיקוק מלמטה, הוא התפוצץ בול על חברה שלי וגם עליי, קיצר לי יש כוויות גדולות בלחיים. אבל חברה שלי.. חברה שלי, היא עמדה שם בהלם, היא נפלה, ]חדתי שהאש תפגע בה, בתוך האש אז הרמתי אותה, ואז היא רצה, באתי לפתוח את הדלת כדי שאם תיהיה שריפה כולן יוכלו לצאת.. אבל בול שהגעתי לדלת, הכל נרגע. חברה שלי רצה למעלה.. היה בום ענק בפיצוץ. לא שמעתי איזה חצי שעה. וראיתי מטושטש. חברה שלי כנ"ל. ואז היא רצה למעלה, הסתגרה בשירותים. נכנסתי והיא אמרה לי שהיא לא רוצה שאני אראה אותה כי היא נראת כמו מפלצת.. והיא אמרה לי ללכת.. לא הסכמתי. אבל בלית ברירה.. לפני שהלכתי ראיתי על הרצפה גוש של שיערות שרופות על הרצפה. מסתבר שגם הריסים שלה נשרפו והתקצרו. והפנים שלהעם כוויות.. וזהו
אני מקווה שהיא בסדר

איזה פחדדדדדדד, תרגישו טוב!

החלמה מהירה לשתיכן
אני הייתי מתעלפת מרוב פחד ניראה לי, כשמשהו קורה לי זה לא מזיז לי - שברתי ת'יד כי עפתי על הרולר מרמפה וזה היה שבר מסובך והיד שלי הייתה חצי מרוסקת וראו חתיכות על עצם בולטות דרך העור והיד הסתובבה כזה, אז אני לא בכיתי כשזה קרה ולא נבהלתי אבל החברה הכי טובה שלי אפילו בכתה...כולם בכו כאילו שמתתי... כוויות זה דבר לא נעים,
תרגישי טוף!!!!

תודה לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif

אני כמעט בסדר גמור, כאילו עדיין יש לי את הכוויות על הלחיים. היא תבוא מחר, מקווה שבביצפר לא יהיו זונות שירדו עליה, על המראה שלה וכדומה..

זה קרה באמת?!

יא... אם זה קרה באמת אז חברה שלך ממש מסכנה... ואיך את? הכוויות יעברו לך? או שזה ישאר לך כצלקת? בת כמה חברה שלך? לדעתי זה קורה רק בסרטים... איזה פחד!!! תרגישו טוב!!!!

אמ..

אולי זה היה סרט
לא סתם, אבל זה קרה באמת.. חברה שלי התאוששה, והיא תבוא לביצפר מחר. יש לה ביטחון עצמי ענקק. לי הכוויות יחסית עברו. אתמול שרף לי ולחברה שלי מוווות.

וואי איזהמקרה נוראי זה!../images/Emo18.gif

אני מקווה שתיהיו בסדר שתיכן ותרגישו טוב... כשקראתי את המכתב כמעט בכיתי!!!

אויש.. ../images/Emo2.gif../images/Emo101.gif../images/Emo24.gif

אוי.. נשמע נורא... תרגישי טוב אבישג
וגם חברה שלך... יאא אני מניחה שמעכשיו לא תתקרבו לאש ככה... תרגישי טוב

למעלה