Karin917

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo2.gif

כלום. פשוט כלום! איזה הרגשה טובה

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifאני מרגישה כ"כ גרוע ../images/Emo10.gif

מה יהיה עם הטיסה תמשך עד ל3.8? כל השנה חיכיתי ליום הזה, ועכשיו שאני כל כך קרובה, אני לא אטוס לארצות הברית?
אוףףףףףףףףףף.מדינה מטומטמת.

Karin917

New member
נראה לך?

השביתה תיגמר תוך יום-יומיים אחרת כל הכלכלה תקרוס או משהו.

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifלא יודעת :/ כולם די מודאגים מזה,

אז כנראה שיש סיכוי.. יופי, עכשיו נשברה לי קוביה מהגשר והרופא שלי יצא לחופשה כלומר שאני אוכל לתקן את זה רק בספטמבר, זה יהיה כל כך נוראי לטיפול הגשרוני שלי?

../images/Emo97.gifלמי שראתה את הארי פוטר!! הגעתי למסקנה!!

והיא חשובה ומחושבת DD: נכונכון, אז בסוף, שכולם הלכו מכות וזה? אז בעצם זה לא היה מפגש של קוסמים אפלוליים. זה היה מפגש יישראבלוג :OOO ואז באו המסדר הנחמדים. שהם בעצם המאבטחים! כדי לפזר את המפגש! כי הם הרסו את מחלקת המיסתורין! שהיא בעצם הגג של עזריאלי בתחפושת! ו... וולדי, הוא יריב חבוט בתחפושת! ובגלל שאין לו חברים, וכולם שונאים אותו, אז הוא רצה לחתוך ורידים. אבל הסכין החליק והוא חתך לו את האף :OO ו.... מאלפוי בעצם היה זה מהבלוג בתחפושת DD:: אל תתיחסו

rotemi22

New member
חזרתי. :]]

אחרי שבוע בברצלונה.
היה מדהים, אפרט מאוחר יותר, כי כרגע אין לי יותר מדי כח. XDD אעהה, קניתי בגדים משם.
אבל הכי חשוב מתוכם- מכנסיים וחצאית מיני מזארה. D: [אתן פשוט לא מבינות ~כמה~ חנויות של זארה יש שם, ומה הגדלים שלהן. אני מניחה שזה בגלל ששם חנות המפעל וזה.
]

הי כולם. מה קורה? ^^ ../images/Emo29.gif

מישהי זוכרת אותי? יש פה כ"כ הרבה ניקים חדשים! באתי לבקר, לראות מה קורה עם הפורום, ועצוב לגלות שכמעט ולא קורה פה כלום בעצם. ]: יהב :).

Karin917

New member
זהו,עבר לי../images/Emo4.gif

במשך יום וחצי נהנתי מהתחושה שאין יותר שום דבר שאני צריכה לעשות ומעכשיו אני פנויה לגמרי. כל היום רק אכלתי, ניקיתי וישנתי וזה כבר לא כיף בכלל! יש למישהי רעיון איך להעביר את החצי השנה הקרובה? [עזבו עבודה. אני עוד לא מצאתי אחת נורמלית
]

Jeanne D Arc

New member
את תמיד יכולה לבוא לבקר אותי

אבל תקבעי איתי כי אני לא נמצאת כמעט בבית

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifקוולולולולולוללולוווו ../images/Emo9.gif

נגמרה הקייטנה D: למרות שהיה קצת עצוב היום וכי החניכים באמת היו עצובים שנגמר, בכל זאת- אין יותר כאבי ראש, עצבים, להישאר כל יום במתנס עד 5 כדי להכין ציוד ועזרים, אין עוד מכות, צעקות, ריבים, ישיבות צוות, אוכל מקולקל ויבש, אוכל מהצהרון..כלום..נגמר. חוויה שאני רק יכולה להגיד שלמדתי ממנה הרבה, טוב שהיה וטוב שנגמר. ובישיבת צוות אחרונה, אז אחת המדריכות אמרה כזה 'וואי, דווקא עכשיו שנגמר לא אכפת לי עוד שבוע..' ואני כזה ישר אומרת בלי לחשוב כזה 'שבוע ממש לא- חצי שעה לא אכפת לי', וכל המדריכות על הרצפה מצחוק..אין, זה היה טוב. סתם משהו שמעלה בי חיוך P: אז היום התחיל לי החופש :) למרות שמאז שחזרתי מהקייטנה היום ישנתי..עד 1 בלילה בערך XD ומהשבוע הבא אני חוזרת לפעילות מלאה בפורום D: ^^

למעלה