PerfectSP

New member
../images/Emo41.gifתעודה../images/Emo41.gif ../images/Emo190.gif

הרי זה חובה להעלות,לא?XD שונאת תעודות>< מה הטרנד החדש פתאום,שכותבים רק במספרים שלמים,ז"א רק 90 או 85. תנ"ך - 90 [פפ,לא יכל להעלות קצת הערכת מורה מהציון של המבחן,הא?] היסטוריה - 100 [אין התנגדות.] ספרות - 70 [גם טובXD] לשון - 85 [גם לך קשה הערכת מורה או משהו?] דוברי אנגלית - 85 [><] ערבית - 100 [אין התנגדות^^] מתמטיקה 5 י"ל - 95 [למה לא 100 הא?!המבחן האחרון היה 99!!] פיזיקה - 100 כימיה - 95 [כמובן,שום הערכת מורה.כי אם הממוצע שלי הוא 97 אז זה 95] ביולוגיה - 80 [אני אחת הסוסות בכיתה,כולם קיבלו איזה 60 במבחן חוץ ממניXD ] גיאוגרפיה - 95 [מערערת.זה יהיה 100.] חנ"ג - 60 [גם זה בדוחקXD כלבה,היא אומרת שיש מבחנים שאני צריכה להשלים,אבל היא לא אמרה לי אפעם - 'לכי תשלימי'! כאילו את תסתרי את עצמך טוב?!] צדק חברתי - הערכה תינתן בסוף השנה [XDDDDDDDDDD] ממוצע 91. חיסורים:44 [זה צריך להיות 42,מורים מפגרים] איחורים: 4 הוצאות : 4 [מסתבר שביום שהייתי חולה,יש לי 4 הפרעות בביולוגיה.. כאילו הפרעתי לה נפשית או משהו.גם כן עובר לערעורXD ] ויש לי חתימה של 3 אח"מים על התעודה!! של המנחך הרכז והמנהלת!!
~סתםXDDDDDD~ זהו,תעודה מעפנה><

PerfectSP

New member
מה,לא ידעת?XD ../images/Emo190.gif

כןכן, יש לי גם להגיש עבודה לעוד שבוע. כמה נפלא.

mafakit

New member
אבל... |אלפקה|../images/Emo218.gif

מה.. מה.. מה אתם לומדים שמה?

PerfectSP

New member
על אה... ../images/Emo190.gif

עוני בישראל?>< ב4 השיעורים שהיו זה מה שעשינו נראלי..XD זה ממש ממש משעמם ולא מעניין.

OverAndOver

New member
מה מעפנה? |במבה|../images/Emo183.gif

ממוצע 91 זה סבבה! D: תגידי מה זה...צדק חברתי? XD מה אתם לומדים שם בדיוק? XD

PerfectSP

New member
זהו אה..אני גם לא בטוחה...XD ../images/Emo190.gif

משהו על אה..עניים בישראל! וידעת שעוני עולמי באום או משו מוגדר כמתחת ל40 שקל נראלי?! לכן אנחנו לא נחשבים מדינה ענייה^^ קיצר אנחנו מדברים על שטויות ודברים משעממים>< ואח"כ מבקשים מאיתנו לעשות על זה עבודות><

OverAndOver

New member
אהה XD |במבה|../images/Emo183.gif

נשמע כמו אחד השיעורים האלה של המורה אצלנו שהוא כזה אחד שמתעסק בזכויות האדם XD

../images/Emo129.gif תעודה מעפנה?? את צוחקת נכון?? ../images/Emo6.gif

התעודה שלך ממש ממש ממשש טובהה!! במיוחד שזה בתיכון וזה.. כל הכבוד!!

YuvalSP

New member
סל"ת ../images/Emo152.gif ../images/Emo203.gif

של החוגי סיור, היה ממש כיף ^^ בהתחלה הייתי רק אני בין הרבה ילדים קטנים...וזה היה מבאס XDDD אבל אחרי כמה דקות החברים שלי הגיעו
הממ והיה ממש מצחיק D: פגשנו שם את אחת המורות שאני הכי לא אוהבת..... XDDDDDD המורות רודפות אחרי בחוגי סיור!!! אמא של אחד הילדים בקבוצה שלנו היא מורה שלנו משנה שעברה שאנחנו ממש לא אהבנו (אז אנחנו כל הזמן רואים אותה), ואבא של אותו ילד זה המנהל ._. שמכשיל אותנו בכל המקצועות שלו ארגג!@#$% >< והיו קטעים ממש מצחיקים... כמו כשחברה שלי שמה על כולה בוץ XDDD אח"כ היא לקחה את הבקבוק שלי וכולו היה מלא בבוץ ממנה אז נתתי לה אותו מתנה
והמצאתי מילה חדשה!! אליינו - ELAYNU (זה גם אליי וגם לנו XD) אהה!! והיה קטע כזה מצחיק XDDDDDD היינו בתחנה אחת ששיחקנו בה תופסת צבעים, נתנו לנו שם של פרח והיינו צריכים לגעת במשהו עם הצבע של אותו פרח XD אז היה פרח אחד סגול (אירוס), ולחברה שלי (זאת עם הבוץ
) היתה חולצה סגולה... אבל לא היה לה מושג שהיא צריכה לגעת בצבע סגול, אז היא התחילה לרוץ ולצרוח XDDDDD ואחד הילדים התחיל לרדוף אחריה כי היתה לה חולצה סגולה, ואז הצטרפה גם התופסת לרדוף אחריה XDDDD מחזה נורא משעשע ^^ שבוע הבא אנחנו יוצאים לטיול בכרמל D:: (חחח כל שבוע יש משהו אחר!!!
)

mafakit

New member
../images/Emo5.gif"הוא פשוט לא בקטע שלך" |אלפקה|../images/Emo218.gif

כל מי שחשב במקרה אולי התחשק לו ללכת לראות את זה.. אל תעשו את זה. סרט משעמם, לא ברור, מבולגן ומפגר >>" אני השתעממתי וביזבזתי 3 שעות מחיי בהן הייתי יכולה להרוויח עוד כמה שעות שינה שחסרו לי בשבוע האחרון XDDD

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif תכננתי ביום שישי ../images/Emo2.gif

הוא 3 שעות?! והוא גרוע?)):

mafakit

New member
לא הוא פחות ../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

פשוט הייתה את ההפסקה באמצע וכזה עד שהתחיל הסרט וזה.. בכל מקרה הוא היה משעמם XD

../images/Emo129.gif חח יופי שנזכרתי לקרוא את זה...

הלכתי ליום...אההה....ביום שכתבת את ההודעה, שבת... וזה באמת היה משעמםם
טוב לא נורא...

AdiA12

New member
מורה לספורט ארורה שבגללה אני בבית ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

לא איחרתי היום D: היה לנו שיעור היסטוריה, וכשהוא הסתיים, יש את ה5 דקות האלה שכולם מתעכבים להגיע לאולם ספורט. ב5 דקות האלה גיליתי שיש מבחן באנגלית בשעה השלישית. כלומר עוד דקה בדיוק. לא ידעתי על זה אבל למזלי זה סוג של מבחן חוזר לכולם, על חומר שאני יודעת.. מזלי שזה אנגלית. על הזמנים שלמדנו [פאסט סימפל פלאן
, פאסט פרוגרסיב, פיוצ'ר, פרסנט סימפל פלאן
ופרסנט פרוגרסיב] - אין לי כוח להעביר לאנגלית טוב נו מילא. הגענו לאולם ספורט, ואז המורה הדפוקה הזאת שאף אחד לא סובל אמרה לנו לעשות ריצה, הפעם דווקא עשיתי. לא הגיוני, אה?
רצתי בהתחלה ביחד עם חברות שלי ובהמשך נשארתי צמודה לחברה אחת, ואת השאר פגשנו כל פעם מאחורי האולם. יש את הקטע שתמיד רצים איפה שמורה רואה אותנו, ואז יש את החלק של מאחורי האולם ספורט ששם היא כבר לא רואה מה קורה, אז שם תמיד עוצרים, או הולכים, יש חלק שפשוט רצים. בהתחלה עוד היה לנו קצת כוחות. אבל עם הזמן האוויר הלך, נהיה לי ולחברה שלי כאב ראש וגרון, לחברות אחרות כאב הגרון, ולי ולחברות שלי לא היה אוויר כמעט, והלב פעם מאוד חזק, הייתי עם צעיף עבה וכששמתי את היד עליו הרגשתי את הלב שלי מאוד חזק כאילו הוא פתאום עלה לתוך הגרון. המורה הדפוקה הזאת ידועה לנו בתור מי שהולכת בחזרה לאולם אפילו שלא כולם סיימו, בד"כ אלו שלא מסיימות הן אני ועוד כמה חברות שלי ועוד 2 דפוקות שהיו פעם חברות שלי. בסוף הסיבוב השמיני, החברה שהייתה צמודה אליי במהלך הריצה הפסיקה לרוץ, אמרה למורה שהיא לא יכולה, אני המשכתי ללכת/לרוץ.. והיא באה למאחורי האולם בוכה.. המורה הדפוקה הזאת אמרה לה שתמשיך לרוץ אפילו שהיא הייתה כבר חצי מתה. בסוף הסיבוב התשיעי עדיין ראיתי את המורה, את הסיבוב העשירי כבר עשיתי לבד כי חברה שלי הפסיקה. לא יכולתי, פשוט לא יכולתי, הרגשתי מה זה לא טוב, לא יכולתי לנשום, כל הגוף שלי כאב ונהייתה לי סחרחורת. יצאתי ממאחורי האולם, ופתאום אני רואה שהמורה כבר לא שם. החלטתי במהלך הסיבובים שאם היא תלך שוב באמצע הריצה שלי, אני לא אשתתף יותר בשיעורים שלה אלא אם כן זה יהיה משהו שאני אוהב. אז ההחלטה הזאת הולכת להתקיים. חתיכת זבאלה זאתי. הלכתי לאולם ואמרתי מול כולם למורה: "עכשיו עשיתי הכל לחינם?!" אז היא אמרה שהיא רושמת תוצאות, אמרתי לה שהיא לא רשמה לי תוצאה ויצאתי מהאולם. 2 חברות שלי הלכו להתלונן עליה בפני המחנכת, ואז גם אני. המחנכת נכנסה, והמורה המפגרת הזאת [לספורט] התחילה להמציא שטויות יחד עם הילדים שאנחנו היינו כל הזמן מאחורי האולם וחיכינו, אתם לא חושבים שאולי נחנו שם כי היינו כבר מתות?! יצאתי מהאולם והתקשרתי לאמא שלי בוכה, כל הגוף שלי כאב ולא יכולתי לנשום וכמעט איבדתי את הקול. היא אמרה שהיא תתקשר לאבא שלי, ושהוא יבוא לקחת אותי. אחרי כמה שיחות עם ההורים שלי, לקחתי תיק, נתתי חיבוק לחלק מהחברות שלי, אלה שהיו בכיתה והלכתי לקחת פתק מהמזכירות ויצאתי אל האוטו של אבא שלי ונסענו הביתה. ועכשיו אני בבית בזמן שכולם עושים את המבחן. מורה מז!!@#$@@#@#%^&%@&&)*נת! ולמשהו יותר נחמד - קניתי אתמול שיחון עברי צרפתי
ו..... קניתי את "דמדומים" הספר. את זה שמתורגם. התחלתי לקרוא ולא רציתי לעצור, זה ספר מדהים! D:

YuvalSP

New member
אררררר, מורות ../images/Emo203.gif

גם אצלנו תמיד מפסיקים לרוץ כשהמורה מסתכלת... XDDD תהני עם דמדומים ^^

PerfectSP

New member
חםOO" ../images/Emo190.gif

פאקינג חם פה!!! בתחיל פברואר! אחרי ששבוע שעבר היה בערך השבוע הכי קר בכל העונה!!~@# והיו גשמים!!@#!@ פתאום יש פה איזה מזג אוויר אביבי!
כואב לי הראש>< זזתי להתקלח^^

YuvalSP

New member
סיימתי לקרוא את New Moon!!#$ ../images/Emo203.gif

יאייי ^^ הוא כ"כ יפה

PerfectSP

New member
שיו איו../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif

אני כאילו התחלתי ביום חמישי ואני בעמוד 200, אבל זה כזה מעצבןןןןןן>>" את פשוט לא מבינה! כשהייתי בעמוד 130 כבר התייאשתי אז הלכתי לחפש אם איי פעם יש את השם אדוארד בכלל!@#$%
מצאתי אבל בסוף>>" וממש לא אכפת לי ממה שקורה עכשיו

למעלה