ממשיך בוקר: לילה לילה: שחור
B BleedingDeath New member 7/2/07 #25 גם אני ממשיכה שחור- שלגיה שלגיה- אוונסנס אוונסנס - הופעה הופעה - קונצרט [אמרתם שמותר רצף :X]
Y Yaaraus New member 7/2/07 #28 ממשיכה קונצרט - מטאליקה (זה הדבר היחיד שעלה לי לראש XD) מטאליקה - גיטרה
E EvRules New member 9/2/07 #43 ממשיכה../images/Emo9.gif אירופה- פריז (הייתי שם^^) פריז- אנשים מסריחים
L Liquid Dreams New member 9/2/07 #44 ממשיכה כי ממש בא ליXD אנשים מסריחים- ראם[ילד מהכיתה שלי]XD ראם- חיות
Y Yoko Nakajima New member 10/2/07 #51 ממשיכה ^_^ וואי, זה התפצל לי...אז נעשה ככה XD - אפשרות א'- חיות- ריקוד (כי זה הזכיר לי את animal i have become ואני מתכננת על זה ריקוד אחושילינג) ריקוד- מוסיקה אפשרות ב'- חיות- סרטן סרטן- יולי תבחרו אתם מה להמשיך חח
ממשיכה ^_^ וואי, זה התפצל לי...אז נעשה ככה XD - אפשרות א'- חיות- ריקוד (כי זה הזכיר לי את animal i have become ואני מתכננת על זה ריקוד אחושילינג) ריקוד- מוסיקה אפשרות ב'- חיות- סרטן סרטן- יולי תבחרו אתם מה להמשיך חח
Y Yaaraus New member 7/2/07 #26 =) איזה כףף קיבלתי 94 באזרחותתתת אני מאושרתת. והנה לכם תמונה יפה שמתאצי באינטרנט ...
N NeT NiT New member 8/2/07 #33 אתם מוזמנים חבובים../images/Emo3.gif יש משלחת שמגיעה ביום ראשון ב18:00, אתם מוזמנים לפנות לארגו ולהצטרף ליאטקה ואני מופיעות ב"חפץ" אבל ההזמנה היא לכל המופע.. בואו!!! תראו איזו כרזה יפה עיצבתי! *חש* XDDDDD
אתם מוזמנים חבובים../images/Emo3.gif יש משלחת שמגיעה ביום ראשון ב18:00, אתם מוזמנים לפנות לארגו ולהצטרף ליאטקה ואני מופיעות ב"חפץ" אבל ההזמנה היא לכל המופע.. בואו!!! תראו איזו כרזה יפה עיצבתי! *חש* XDDDDD
K kittycatbone New member 8/2/07 #35 איזה פוסטר יפה נטעעע! היום בביצפר פתאום ראיתי אותו ואני כזה "יו! איזה ענק זה " זה ממש פוסטר גדול! ומושך תשומת לב של אנשים שזה טוב! חיחי
איזה פוסטר יפה נטעעע! היום בביצפר פתאום ראיתי אותו ואני כזה "יו! איזה ענק זה " זה ממש פוסטר גדול! ומושך תשומת לב של אנשים שזה טוב! חיחי
N NeT NiT New member 9/2/07 #37 טנקס!! ^^ אני ממש שמחה.. חבל שדווקא על הפוסטר לא כתבתי זכויות יוצרים.. רק על ההזמנה XD יצא ממש מגניב