אלפי זוגות עיניים - האקורדים ../images/Emo13.gif
אז אני לומד למבחן ענק בהיסטוריה, כמובן ברקע שומע דיסק של סינרגיה והגעתי לאלפי זוגות עיניים - גירסא אקוסטית. ופתאום - לא יודע מה נכנס בי. הייתי חייב להוציא את האקורדים אחרי לא הייתי שקט עם עצמי. בכל מקרה הנה הם לפניכם: אלפי זוגות עיניים ביצוע: סינרגיה מילים ולחן: רון הופמן FM # A אלפי זוגות עיניים פונות אלי בינתיים A שואלות שוב את אותן השאלות. FM # A כל אחד מוצא עוד טעם לשנות אצלי הפעם A את מה שלא נראה אצלו נכון. A D FM# D זה כל מה שקיים אצלי שלא קיים בכם, E A FM# D מרחק שעוד מחזיק אותי שלא אהיה כמוכם. FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם A FM # אותו מבט של זעם, אדם צמא לדם D FM # מרוב עבר כבר לא רואה עתיד. D FM # מצטט עוד פתגם שלא הבין אף פעם E FM # אולי כל המילים לא בשבילי A D FM# D זה כל מה שקיים אצלי שלא קיים בכם, E A FM# D מרחק שעוד מחזיק אותי שלא אהיה כמוכם. FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם ----- אם מצאתם איזושהי טעות, או משו לא נשמע תגידו לי או יש לכם אקורדים יותר טובים....