סינטטית

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

כל מה שלא קשור לפורום
לכאן!
עוד 59 ימים!!!!!!!!

../images/Emo68.gif

חחח איזה כיף לך!!!! אני לא מצליחה לעבור תאוריה!! חחח אין לי מזל... מתישהו אני יעבור..:)

timon12

New member
אלפי זוגות עיניים - האקורדים ../images/Emo13.gif

אז אני לומד למבחן ענק בהיסטוריה, כמובן ברקע שומע דיסק של סינרגיה והגעתי לאלפי זוגות עיניים - גירסא אקוסטית. ופתאום - לא יודע מה נכנס בי. הייתי חייב להוציא את האקורדים אחרי לא הייתי שקט עם עצמי. בכל מקרה הנה הם לפניכם: אלפי זוגות עיניים ביצוע: סינרגיה מילים ולחן: רון הופמן FM # A אלפי זוגות עיניים פונות אלי בינתיים A שואלות שוב את אותן השאלות. FM # A כל אחד מוצא עוד טעם לשנות אצלי הפעם A את מה שלא נראה אצלו נכון. A D FM# D זה כל מה שקיים אצלי שלא קיים בכם, E A FM# D מרחק שעוד מחזיק אותי שלא אהיה כמוכם. FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם A FM # אותו מבט של זעם, אדם צמא לדם D FM # מרוב עבר כבר לא רואה עתיד. D FM # מצטט עוד פתגם שלא הבין אף פעם E FM # אולי כל המילים לא בשבילי A D FM# D זה כל מה שקיים אצלי שלא קיים בכם, E A FM# D מרחק שעוד מחזיק אותי שלא אהיה כמוכם. FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם ----- אם מצאתם איזושהי טעות, או משו לא נשמע תגידו לי או יש לכם אקורדים יותר טובים....

סינטטית

New member
אני אנסה על הפסנתר...

כשיהיה לי זמן פנוי קצת למרות שכבר שכחתי אקורדים לגמרי..שנים לא ניגנתי. אבל אנסה להזכר...

חשוב לי:)

תכנסו לקישור הזה רק תיכנסו לא משנה מה יש שם (פרסומת לנאור ציון) כמה שיותר כניסות יותר עוזר לי בבקשה אנשים:) http://www.buzzIT.co.il/?v=DEEDEE תודה:)

o r t a l i t

New member
תודה...

אבל האמת שבגיטרה שלי לא נשמע מתאים במיוחד.. ^_~ [ישמצב טוב שאני מפשלת, לא לסמוך על זה או משו חח]

timon12

New member
באמת ? אממ..

האמת שאצלי זה נשמע ממש טוב.. וגם חברים אמרו לי... אבל לכן שלחתי לפה.

timon12

New member
אויי יש טעות קטנה באקורדים *תיקון*

אלפי זוגות עיניים ביצוע: סינרגיה מילים ולחן: רון הופמן FM # A אלפי זוגות עיניים פונות אלי בינתיים A E שואלות שוב את אותן השאלות. FM # A כל אחד מוצא עוד טעם לשנות אצלי הפעם E A את מה שלא נראה אצלו נכון. A D FM# D זה כל מה שקיים אצלי שלא קיים בכם, E A FM# D מרחק שעוד מחזיק אותי שלא אהיה כמוכם. FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם D FM # אותו מבט של זעם, אדם צמא לדם D FM # מרוב עבר כבר לא רואה עתיד. D FM # מצטט עוד פתגם שלא הבין אף פעם E FM # אולי כל המילים לא בשבילי A D FM# D זה כל מה שקיים אצלי שלא קיים בכם, E A FM# D מרחק שעוד מחזיק אותי שלא אהיה כמוכם. FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם

timon12

New member
*תיקון אקורדים*

אלפי זוגות עיניים ביצוע: סינרגיה מילים ולחן: רון הופמן FM # A אלפי זוגות עיניים פונות אלי בינתיים A E שואלות שוב את אותן השאלות. FM # A כל אחד מוצא עוד טעם לשנות אצלי הפעם E A את מה שלא נראה אצלו נכון. A D FM# D זה כל מה שקיים אצלי שלא קיים בכם, E A FM# D מרחק שעוד מחזיק אותי שלא אהיה כמוכם. FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם D FM # אותו מבט של זעם, אדם צמא לדם D FM # מרוב עבר כבר לא רואה עתיד. D FM # מצטט עוד פתגם שלא הבין אף פעם E FM # אולי כל המילים לא בשבילי A D FM# D זה כל מה שקיים אצלי שלא קיים בכם, E A FM# D מרחק שעוד מחזיק אותי שלא אהיה כמוכם. FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם FM # E D אז מה שלא נמצא איתכם, זה משנה FM # E D לכל אחד יש אהבות שאין לכם

o r t a l i t

New member
אעעע *מתרגשת* עזרה ?

[זה קשור לפורום, אבל עדיף לרשום כאן ולא בהודעה נפרדת, נכון ?] אוקיי, ביום שישי הקרוב אני סופסוף אהיה בהופעה נורמלית של סינרגיה !! לא כלמיני גיגים בטאוורקורדס, לא כחלק מהופעות רוק חינמיות.. לא ולא ! הופעה אמיתית ומלאה, רק שלהם. בבארבי כפ"ס, אחחח האושר. [כןכן, רק הופעה ראשונה. אבל זה לא בגלל שלא רציתי, או משהו כזה, הכייי רציתי עוד מההופעות של "צועקים על אהבה", אבל לראשונה הצלחתי לשכנע את הוריי. אובר פרוטקדט ושיט] אז, אחרי שחפרתי. מעט עזרה לא תזיק :) קודם כל, מישהו פה יודע כמה יעלה כרטיס ? [50 או 60 ? זה תלוי בכלי קשת או משהו ? *רקשאנלאמתפדחת*] עכשיו, אפילו יותר חשוב. כרטיסים מראש, עד כמה זה נחוץ ? העיניין הוא שאנחנו יוצאים חבורה *יחסית* גדולה [בין 6 ל10 אנשים] ויהיה קצת קשה לארגן כרטיסים מראש... בדכ, אפשר לקנות על המקום ? צריך לבוא לפני ההופעה ? כמה זמן ? בבקשה תעזרו ! אני ככ רוצה להגיע ובשביל זה הכל צריך להיות מתוכנן בצורה מושלמת... תודה רבה !!

סינטטית

New member
אז ככה

המחיר ממש לא קשור לכנרים/לא כנרים. עולה 60. אפשר לקנות במקום, אין מה לדאוג בקשר לזה... הדלתות נפתחות ב-10, ההופעה עצמה מתחילה ב-11, תבואי מתי שבא לך! נתראה!

תהניי../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif../images/Emo182.gif

גם אני רוצה ללכת
הייתי נותנת המון כדי להיות בהופעה בכפ"ס..אבל זה מאוד רחוק לי.

../images/Emo53.gif../images/Emo13.gif

מאסתי בכינוי שלי באייסיקיו ורציתי משהוא שקשור בסינרגיה אז ישבתי וחשבתי, וחשבתי וחשבתי ולא עלה לי שום רעיון, לכן אני פונה אליכם פורום מקסים וחמוד, הצעות לכינויים??? תודה

אממ../images/Emo95.gif../images/Emo182.gif

אני לא יצרתית
אני משאירה את זה לבנות הכן יצירתיות. ובקשר לחתימה שלך
מה שכתוב,"אני רוצה להיות הילדה שתצביע עליה ותגיד שזו היא" וואי נכון שזה משיר
גם אני פעם העתקתי את זה מהמילים של השיר..

למעלה