shmeksit

New member
עברתי DDDDDD:

עברתי את המיונים למשלחות לחו"ל של פרס הנוער :], נבחרתי למשלחת של דרום ספרד ^^ עוד מישהי הלכה למיונים? [אגב זאת יובל שפעם הייתה פה
]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיפה לך!! זאת חוויה נהדרת!

תנצלי כל רגע!! מה זאת אומרת, זה מיונים ארציים?

shmeksit

New member
תודה :]

אבל לא יודעת אם כיף לי כ"כ.. תקעו אותי באיזה משלחת של חקר שלושת הדתות, לא נראה לי שאני יוצאת.. נקווה שיעבירו אותי משלחת..

../images/Emo80.gifאוףףףףףףףףףףףףף.

אוקיי ההורים שלי חזרו מארה"ב הבית שלי נשרף יש לי אייפוד מדהים בצבע האהוב עליי ב-28 אני אראה את הסרט המדהים ביותר בעולם (שודדי הקאריביים 3>) אין לי מחשב יש לי בת מצווה עוד פחות משבוע ויומולדת ביום שבת. המממ.. ואני מתגעגעת אליכן
אני מקוה שאני אחזור בקרוב
מסתבר שבסוף המחשב שלי לא חזר לעצמו. כלומר, למי לעזאזל יש אייפוד בלי שירים!?!?!?!?!?בע. (מתגנבת למחשב של אחותי כשהיא בחוג) חופש נעים לכולן. כמובן שלי הוא יהיה מאדד משעמם. אני אלך להתנחל אצל חברה ואגנוב לה שירים. הו, נזכרתי בדבר הכי טוב בעולם, גם אם יש לי שירים אני צריכה את.. המחשב שלי! כדי להטעין אותו. יאי. אייפוד טיפשי. לאלא אני אוהבת אותך!! (תתעלמו >.<)

../images/Emo80.gifאחת שמבינה באייפודים?או סתם חכמה

(מתגנבת למחשב של אחותי שוב) יש לי בעיה מוזרה: יש לי 5 תקיות (כן 5 זה קצת אבל אני לא יכולה להכניס את השירים מהמחשב שלי כשהוא מת..) זו הבעיה: ב"תקיות מקומיות" זה מראה רק 2 מהן. אז בדקתי אותן, העברתי את השירים עד שגעתי לשיר (לא לאחרון) ששם האייפוד מתכבה. אז העפתי את התקיה מהאייפוד וזה מראה רק תקיה אחת עכשיו. (השניה שלא מחקתי) אז העברתי לשיר האחרון, ועכשיו במקום להתכבה זה רק חוזר על עצמו. בווהוו, מזה לעזאזל? אח שלי מסרב לעזור לי כי הוא מתקן לי את המחשב ואבא שלי לא יודע כלום על אייפודים. אמא, שלא מבינה כלום בזה ישר אמרה בעצב אדיר (אחרי הכל, מתנה בשבילי ולא מהארץ) "אז כנראה זה מזויף". יכול להיות שהאייפוד שחיכיתי לו כל כך הרבה מזויף? אח שלי ב~תפסיקי להציק לי~ אמר:"נו, צריך לשחק עם זה קצת.." בוהו. 8GB זה די הרבה לא? (ד"א רימו את ההורים שלי בחנות, הם אמרו שיש שם 30 אבל במדבקה על המכשיר עצמו כתוב רק 8..)

../images/Emo80.gifלא משנה ../images/Emo122.gifעזבו

מצאתי את הבעיה. את חלקה,בכל אופן. אני אנסה להתמודד בלי תקיות באייפוד שלי. הכל יהיה מבולגן ולא כייפי
העיקר שיש לי איך לשמוע מוזיקה ^_^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif8GB זה המון..

[ואני אומרת את זה בתור אחת עם אמפי3 שנאלצת לבחור בין אלפי שירים והלהסתפק ב109 בלבד, ואני משתמשת באמפי כל יום
] ועכשיו- בקשר לתיקיות, גם לי היו תיקיות ואחרי כל הדברים שניסיתי הגעתי למסקנה שהכי כיף זה בלי תיקיות בכלל, על מצב שאפל- אקראי (
), שזה בוחר לבד את השירים, כי אני שונאת לבחור איזה שיר לשמוע, כי תמיד בא לי על מלא שירים ביחד, וככה שזה בוחר לבד זה מוריד ממני דאגות XD בכל מקרה, אם יש לך גיבוי לשירים על מחשב כלשהו (וגם אם לא תמיד אפשר להוריד מחדש..) תשחקי כמה שבא לך עם האפשרויות של האייפוד עד שתלמדי את כל האפשרויות שלו..הכי טוב P: במקרה הכי גרוע ימחקו לך השירים- ממש לא ביג דיל P: ויכול להיות שהוא מזוייף- אבל חוץ מהמחיר ששילמת עליו, מחיר מלא, ותוספת כי שילמת כביכול על 30GB וקיבלת רק 8, אין ממש הבדל. כל עוד הוא פועל ויש מוזיקה והוא לא נכבה כל שניה אז זה בסדר. [טוב, למרות שהבעיה עם המחיר היא לא קטנה ~.~"] |סוףחפירה
|

../images/Emo80.gifXDD אבא הביא לי MP4 במקום האייפוד ../images/Emo3.gif

הוא אמר שאין לו כוח להתעסק איתו והוא פשוט הביא לי משהו חדש. האייפוד שלי אכן היה מזויף..
אבל המפי4 ממש מגניב!
אני עכשיו אכניס שירים ואראה אם יש בעיות. הדבר היחיד שמפריע הוא שהמקשים בצד ולא מתחת, אז אני צריכה לראות את המסך על הצד כדי להשתמש בהם
הו, והוא גם תיקן לי את המחשב D: אוקיי, אז למפי4 יש רק 2GB אבל.. יותר טוב מאייפוד מזויף שיכול להכיל בערך 2שירים שלקח לך מעל 4 שעות להכניס אותם. ותודה רבה על התגובה XD

למעלה