Fueled by ramen

New member
פיט וונטז בראש אחדXD

חח נקרעתי שמו אותו במדור שעל שולחן הניתוחים :p עשו אותו בפוטושופ עם שיער ובגדים של ג'רארד והכל.כלמני כאלה P: חח מגניב.. XD הייתי מצלמת ומעלה אבל הפסיקו לי תמנוי ראיתי רק אצל חברה שלי ._.

ראיתי את זה ../images/Emo6.gif ../images/Emo101.gif

לקחתי מחברה שלי את העיתון וקראתי אותו בשיעור תנ"ך ופתאום אני קולטת את השיער הפלטינה שהיה לג'רארד ואת המדים של TBP אז די צעקתי: "רגעעעעעעעעע! זה לא ג'רארד?!" והמורה שלי הסתכלה עליי כאילו נפלתי מהירח

SomeBody1990

New member
../images/Emo41.gifפוב על השער של "מעריב לנוער"

לא ראיתי כל כך ברור, כי ממש עברתי ליד החנות אבל אם אני לא טועה הם נמצאים על השער.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo168.gif

אני יודעת שנעלמתי, בשבוע וחצי- שבועיים האחרונים אני די עמוסה, ועוד שבועיים יש לי בגרות בחיבור, שבוע הבא שני מבחנים ענקיים ועוד עבודה להגיש, אז מצטערת על ההיעלמות, אבל אני אקפוץ מדי פעם לראות מה קורה ולעשות סדר

HandsStainedRed

New member
צומי?

אני מרגישה ריקנות. באלי להקיא. כל זה מפאקינג אהבה.. אוף. למה לאהוב? מה זה עוזר? למה זה טוב? מקסימום כבר התאהבתי בו. שמישהו יתן לי סימן שהוא אוהב אותי גם. לא משהו רציני...לא ביקשתי יותר מדי...אני רק רוצה שהוא ירצה אותי. שיתייחס אליי...שיגיד היי קטן שהוא רואה אותי בביצפר. ולא אכפת לי שהוא מתבייש. דיי כבר כוסעמק למה אני מתאהבת באלה שאי אפשר???

אני כל כך מבינה אותך. ../images/Emo101.gif

את לא מבינה אפילו עד כמה. אני מרגישה בדיוק אותו הדבר. אבל לצערי אני עדיין לא יודעת מה עושים במצב כזה. כל מה שאני יכולה בינתיים זה לתת לך
יהיה טוב, בעזרת השם. :)

fobnikit

New member
גמאני ככה../images/Emo178.gif../images/Emo15.gif

תמיד>< גם עכשיו... שיהיה לנו בהצלחה ונשכח אותם?חחח בהצלחה אופירי

Fall Out Liel

New member
אותו דבר רק פחות..../images/Emo168.gif

נדלקתי עליו, כרגע זה עוד חדש אז זה די חדש, והוא מהשכבה שלי, שכשחברות שלי גילו הן היו בשוק, כי אני לא סובלת את השכבה ><. אני מאחלת לך שהוא יתייחס אלייך ותהיו חברים
אני מחכה ליום שבו זה ייגמר, כי אין סיכוי שיהיה משהו בנינו כי אין שום קשר ><

../images/Emo207.gifביקורת על FAI בעיתון מעריבD:

אבל לא מעריב לנוער,מעריב הרגיל D: זאת הייתה ביקורת טובה הם החמיאו להם הרבהD:

למעלה