חח נקרעתי שמו אותו במדור שעל שולחן הניתוחים עשו אותו בפוטושופ עם שיער ובגדים של ג'רארד והכל.כלמני כאלה P: חח מגניב.. XD הייתי מצלמת ומעלה אבל הפסיקו לי תמנוי ראיתי רק אצל חברה שלי ._.
ראיתי את זה ../images/Emo6.gif ../images/Emo101.gif
לקחתי מחברה שלי את העיתון וקראתי אותו בשיעור תנ"ך ופתאום אני קולטת את השיער הפלטינה שהיה לג'רארד ואת המדים של TBP אז די צעקתי: "רגעעעעעעעעע! זה לא ג'רארד?!" והמורה שלי הסתכלה עליי כאילו נפלתי מהירח
אני יודעת שנעלמתי, בשבוע וחצי- שבועיים האחרונים אני די עמוסה, ועוד שבועיים יש לי בגרות בחיבור, שבוע הבא שני מבחנים ענקיים ועוד עבודה להגיש, אז מצטערת על ההיעלמות, אבל אני אקפוץ מדי פעם לראות מה קורה ולעשות סדר
אני מרגישה ריקנות. באלי להקיא. כל זה מפאקינג אהבה.. אוף. למה לאהוב? מה זה עוזר? למה זה טוב? מקסימום כבר התאהבתי בו. שמישהו יתן לי סימן שהוא אוהב אותי גם. לא משהו רציני...לא ביקשתי יותר מדי...אני רק רוצה שהוא ירצה אותי. שיתייחס אליי...שיגיד היי קטן שהוא רואה אותי בביצפר. ולא אכפת לי שהוא מתבייש. דיי כבר כוסעמק למה אני מתאהבת באלה שאי אפשר???
נדלקתי עליו, כרגע זה עוד חדש אז זה די חדש, והוא מהשכבה שלי, שכשחברות שלי גילו הן היו בשוק, כי אני לא סובלת את השכבה ><. אני מאחלת לך שהוא יתייחס אלייך ותהיו חברים
אני מחכה ליום שבו זה ייגמר, כי אין סיכוי שיהיה משהו בנינו כי אין שום קשר ><