YogevLevi

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo168.gif../images/Emo4.gif

לשכב"גיסטים שבנינו.....שאלה....... תאילנד או חנוכה שמיניות? אני די סגור על עצמי אבל רציתי לראות מה אחרים חושבים.......

אולי אנ אוציא ת'צמי סתומה עכשיו..אבל..

מה זה חנוכת שמיניות?..
=/ לפני ?.. ו..על מה אתה סגור?

YogevLevi

New member
טיול חנוכה של השמיניסטים.......

אחד הטיולים היותר טובים שיש..... ןלא אומר על מה אני סגור

cohen shir

New member
יוגבי אתה חייב לצאת לחנוכ"ד!

תאילנד יש תמיד חנוכ"ד ובעיקר חנוכ"ד שמיניות זה פעם בחיים! וחוץ מזה ככה בכלליות.... לא יהיה לי כייף חנוכ"ד שמיניות בלעדיך!

ליזיגי

New member
אממ אני חושבת שתיאלנד =]]

כאילו חנוכה זה אחד הדברים ועוד שמיניותתת
אבל תיאלנד ?!!! לא יודעת יותר קורא לי ...

דורסבג

New member
אם אתה שואל אותי

חנוכה שמיניות עדיף בלי לחשוב פעמיים. מהשיקול הפשוט שלתאילנד אתה יכול לסוע כל החיים, ואת החוויות של חנוכה שמיניות אתה יכול לקבל פעם אחת בחיים. חבל שתפספס את זה

yaeltyl

New member
חנוכה..תאילנד אפשר תמיד..

ועוד חנוכה שמיניות זה פעם אחת בחיים לא נגיד שישיות שביעיות ששנה אחת אפשרלא לצאת

חנוכה שמיניות

חבל לפספס את זה,במיוחד אם יש לך שכבה(רוב הסיכויים שיש לך אתה לא אני), טיול אחרון עם השכבה שלך,

YogevLevi

New member
אני לא במצב יותר טוב משלך

5 אנשים....ובלי שבט.....יוצאים דרך שבט אחר

Shane75

New member
חנוכה שמיניות!

תאילנד אפשר אחר כך, אבל חנוכה שמיניות לא יחזור על עצמו

gorck

New member
חנוכה שמיניות...

עשיתי ת'טעות הזאת של לנסוע לחו"ל במקום טיול צופים פעם אחת וזה הוציא אותי לחצי שנה מהצופים.... אני לא אעשה זאת שוב!

mayagur2

New member
חנוכת שמיניסטים...:)

בתור אחת שהייתה בטיול הזה... אין כמוהו! באמת... לא משתווה בכלל לשום טיול אחר. אל תוותר עליו בעד שום טיול אחר! גם אם זה לתאילנד!

lolita205

New member
נראלי שתאילנד...

כאילו כמה שכולם אומרים שתאילנד יש תמיד וחנוכה שמיניות זה פעם אחת זה לא הכי נכון בעולם כי תאילנד עם המשפחה והכל זה לא אופציה שתמיד פתוחה ובטח שלא אם המשפחה שלך נוסעת ואתה לא... אין תשובה מוחלטת זה בסופו של דבר החלטה אך ורק שלך... אני הייתי בוחרת תאילנד או מנסה לדבר עם ההורים שלי בתקווה למצוא תאריך אחר וככה תוכל גם וגם... ד"א שמתי לב שגם אני, גם ויזן וגם ליאור בחרנו תאילנד...

זה תלוי רק בך...

מש שבסדר עדיפיות שלך....תחשוב,איפה אתה רואה את עצמך יותר נהנה... איפה שכשאתה חושב על זה אתה מתרגש.... אבל יש לך הרבה זמן לחשוב אז סבבה אל תעשה בנתיים החלטה סופית.... נ.ב. אתה לא יכול לדחות את התאריך טיסה של תאילנד?:-\

למעלה