לא עוף../images/Emo70.gif

Chad is no longer on DC as it is :) He is off filming Freaky Friday remake at the moment and there are still talks of the lone ranger :)

שוב לא עוף

I read somewhere that the creator, Amy Sherman-Pallidino, said that Chad Michael Murray´s character, Tristan, would have been a character that she would have kept on the show for a long time if he hadn´t left the show for Dawson´s Creek. It also said that he was going to be on a two part episode this season, but with his new series the Lone Ranger, he couldn´t. But he might be on it again in the fourth season. I don´t know yet though. But I hope so. Jessica (נקווה שהיא... בערך טועה...? והוא יבוא עכשיו! ע-כ-ש-י-ו!!!)

לאנה

New member
תודה!../images/Emo13.gif

*ניסיון...
, ייפי!, הצלחתי!, מממ, במקום מה זה?..., חי, רק עכשיו שמתי לב שאני עוד בתוך הכוכבית..., המפ.*

ד י י ז י

New member
בבקשה..

הם שמו את זה על חשבון הסמיילי המתוק עם הזר *סניף סניף* *מקנחת את האף כי אני דיי מצוננת* זוכרים אותו? |זר|? עצוב , אני יודעת..

../images/Emo12.gif קושקוש

אבל... השנייה שלחתי ללאנוש מסר (ושלחתי אותו גם לעצמי...
) והיה! בדיקה...

לאנה

New member
לא!!!

היא לא מתכוונת לחמודי עם הפרח (כלומר זה -
), אלא לסמיילוש הקוצ´יל´ה עם הזר על הראש..., אני אחפש אותו...

ד י י ז י

New member
חלקנו לא הפסיקו ללמוד!!!

חלקנו למדו שעות על גבי שעות של שעמום של ערבית , אזרחות , אנגלית , גיאוגרפיה , מתימתיקה רק מדמיינים מה הם יעשו כשהם יחזרו ביתה ומחכים לרגע שישמע הצלצול המגעיל ויוכלו ללכת הביתה.. או שרק אני סובלת ככה בבית ספר?

YaLdoNet 4 EveR

New member
רציתי לפתוח.. שרשור אייקונים!!../images/Emo32.gif

קבלו אותם במחיאות כפיים סווווועעעעעררררווווווטטטטטטטט
והישנים והטובים שלנו
טוב אין לי כוח

למעלה