PURPLE CHICKEN

New member
אני סולחת!../images/Emo9.gif

אבל סליחה זה לא מספיק
, עכשיו את צריכה לכפר על חטאך...
אם את מבינה למה אני מתכוונת... (
)

אהההה!

הזכיר אותי! האושר! *סניף* טוב לדעת שלא שחכו אותי כשנזרקתי לאשפתות *שיעול* חסרות האינטרנט *שיעול* שבי רולז.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo60.gif דפנטלי רולז!!!

ושאנחנו נשכח אותך?!
נו באמת... איזה זלזול!!!
ולאנה- איימ סטיל וויטינג... כרגע אני הולכת אבל אני עוד אחזור!
את לא תתחמקי מזה!! מואה הא הא!

PURPLE CHICKEN

New member
אנד איימ סטיל וויטינג...../images/Emo123.gif

אוי ובקשר לבולי הקטן (כן זה לא במקום, אני יודעת...
) - למי אין את בולי הקטן?!?
זה קלאסיקה!!!!!
שיר ע-נ-ק!!! אבל זאת רק אני או שיש בו משהו מדכא עד מפחיד כזה?
הקול של זאתי ששרה... מואה... לא משנה...
אהה ועד כמה שאני יודעת המילים הן: "בולי קטן וליבי גם, בולי ציד ובולי ים, בולי טיס ודובי שם, (בעעע לא....) חבריו הטובים של בולי הקטן!"

אההההההההה!!!!!

FREEDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איים באק!!!!!! *סניף* אויש, לאנה, כל כך התגעגעתי, וגם אל כולם! אויש, חשבתי שאני אמות!!!!! הצילו!!! אהההה!!!! סופכלסוף... אני פה... הכל בסדר... האאאאא....
ש... ש.... שלושים ושמונה הודעות?!?!!?!?! אהההה... עכשיו זה באמת מייל האימה... מכלללל ה
, מיכל

לאנה

New member
מה?!

אבל, לא, כתבתי הודעה, והיא לא פה, ו, אוח, מור, שתקי שניה...*שותקת* קיי..., מיכלוש מיכלוש מיכלוש!, מיכלולי!, מיכוש!, מיכי!, מיי בילובד טווין!, חזרת, אט לסט!, כל-כך התגעגעתי!!!!!!!!!!, כל-כך!!! מואה מואה מואה לא רשע! *שיעול*מסרים*שיעול*

*בוכההה*

אויש, זה כל כך טוב לקרוא אותך!!!! (WTF אינדיד*י*...) אהההה! אויש, כל כך התגעגעתי... מעבר לכל דמיון.... *sigh* פיק חדיש נכתב לו. אה, ומישהו מכיר כאן את "נוער לנוער"? סתם שאלונת...
לאב לאב לאב, קאז אול יו ניד אי לאב (אווו אני אוהבת את הגירסה של מולן רוז´.... הסרט, הכוונה. אה.
עדיין לא קניתי את לט גו... גררר...), מכלולך...
(קושקוש!) התכווונתי מכלולכם. אמ. כן.

לאנה

New member
כנ"ל.

חחח!, איזה שיר מצחיק אני שומעת עכשיו..., הוא קצת מזכיר לי את רחוב סומסום..., אויש, מעניין איך קוראים לו... "נוער לנוער"...?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
"כל כך טוב לקרוא אותך!!!" ואני אוכלת ביסקוויטים. זה לא הולך ביחד צחוק ואוכל
. מה שמזכיר לי, לא כדאי שאני אוכל ליד המחשב כשאני קוראת את הפורום..

לאנה

New member
חחח!

אויש, פתאום נזכרתי ב"תראי לך שלאבא שלהם קוראים טומאטו!"

למעלה