סורי שהם לא לפי הסדר..., בלה.
P PURPLE CHICKEN New member 18/10/02 #85 אהמפ...../images/Emo3.gif ראיתי את זה כבר! מזעזע! אוף הייתה לי תמונה מעולה שלה עם פינק אבל אני לא מוצאת... אז הנה סתם תמונה יפה!!
אהמפ...../images/Emo3.gif ראיתי את זה כבר! מזעזע! אוף הייתה לי תמונה מעולה שלה עם פינק אבל אני לא מוצאת... אז הנה סתם תמונה יפה!!
P PURPLE CHICKEN New member 18/10/02 #86 אוי שכחתי...../images/Emo3.gif אני נוסעת עוד.... המפ... רבע שעה לטיול של הצופים אז אני לא אהיה היום ומחר... נתראה ביום ראשון!!
אוי שכחתי...../images/Emo3.gif אני נוסעת עוד.... המפ... רבע שעה לטיול של הצופים אז אני לא אהיה היום ומחר... נתראה ביום ראשון!!
P PURPLE CHICKEN New member 20/10/02 #89 חחחח...../images/Emo6.gif ראיתי את התמונה הזאת כבר! חחח... טוב אבל היא בטח רואה כאלה כל הופעה... אהה כן!!! חזרתי!!!!! איזה כיף היה!!! חבל"ז!!!! אם אתם רוצים אני אספר חוויות! רק תגידו!!!
חחחח...../images/Emo6.gif ראיתי את התמונה הזאת כבר! חחח... טוב אבל היא בטח רואה כאלה כל הופעה... אהה כן!!! חזרתי!!!!! איזה כיף היה!!! חבל"ז!!!! אם אתם רוצים אני אספר חוויות! רק תגידו!!!
B blinknetta New member 18/10/02 #88 פורום אמינם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נפתח פורום אמינם!!! כולם מוזמנים להכנס!!!!!! דרך אגב - אתמול הייתה לו יומולדת... מי שלא שונא אותו מוזמן להכנס ולהגיד לו מזל"ט!!!
פורום אמינם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נפתח פורום אמינם!!! כולם מוזמנים להכנס!!!!!! דרך אגב - אתמול הייתה לו יומולדת... מי שלא שונא אותו מוזמן להכנס ולהגיד לו מזל"ט!!!