rory s

New member
../images/Emo5.gif דין!

אין לו אופי!!! כל הזמן הוא רק בא לאכול! כלומר באמת שהוא היה ואני מדגישה היה חמוד!!! אבל קטלו לו את האופי ולכן היחיד שנותר הי הלהתאהב בו הוא ג´ס...
´אנחה...´ חמוד שכמוהו... אני לא שונאת את דין אבל כמה בול עציות יש בבן-אדם...

מתן ב

New member
הכרזה ../images/Emo124.gif

הייתה לי אתמול והיום שביתה!!! כן כן, שביתה! הביצפר שלנו מתמוטט... איזה כיף
ומור, יש לי משהו לשאול אותך... על איזה ילד מהשכבה שלך ששכחתי את השם שלו... אז למה אני מספרת לך את זה? אני יגיד כשאני יזכר... לא משנה! כשאני ייזכר אני ישלח לך מסר טוב? ובשביל שזה לא יהיה
גילמור גירלז רולז!!!!!!!! גו צ´אד! גו צ´אד! וי לאב יו! איט´ס יור בירת´דיי!

דבר ראשון, ההודעה הזאת שייכת

לשרשור אוף טופיק, מתן. אהמ אהמממממממ.. אני מקווה שאתם זוכרים שאנחנו מתחילות להרחיק אנשים בלי אזהרות.. ועוד משהו.. לצ´אד אין יומולדת היום
ומשהו אחרון, אם את רוצה לכתוב למור דברים (שהם רק למור) אז זה במסרררררררררררררררררררר... שאני אבין, זה היום "בואו נעצבן ת´מנהלות"?!?!?!

מתן ב

New member
לא...

אבל אני מקבלת את האזהרה כי זו הפעם הראשונה שאני פרסמת הודעה אוף-טופיקית... אז זה אזהרה על-תנאי, טוב
ורשמתי את זה כי צ´אדי רולז!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא טוב.

אתמול נסעתי לקניון והיה פשוטטטטטטט פ33ותתת
קניתי איי ליינר צהבהב וחולצת בז´ שחורה. SO, פגשתי שם איזה כוסיייי אחד בשם ג´וני והתחלתי איתו והוא דחה אותי!!
אה, דרך אגב, בנות גילמור רולז!! עוף או טופיק? תעני בעצמך.

אוקיי..

מש´ו פה לא מסתדר לי... חולצת בז´, שחורה?! או חולצת בז, וחולצה שחורה?
או שהשעה קצת משפיעה עליי?
*נסקלת*

PURPLE CHICKEN

New member
וול... סינס יטס UFF...

החלטתי לחלוק אתכן את הערב החביב שהיה לי אתמול!!
אז... אני ועוד 4 חברות החלטנו ללכת ל-XXX להצגה שניה אבל יכלו לקחת אותנו לקניון שבעת הכוכבים רק בשמונה, אז כשהגענו לשם נשארה לנו עוד יותר משעה וחצי!!
כל החנויות סגורות, אפילו רב ה"מסעדות" סגורות!!! בעעע! מה נעשה??
אז מה שעושים כשיש לך עודף כסף, יותר מדי זמן פנוי, ושום חנות פתוחה!?
נכון מאוד!! הולכים לשחק באולינג!!! חחחח...
אז חיכינו 20 דקות ואז קיבלנו מסלול, שקצת השתגע מדי פעם, מחק והוסיף לנו נקודות, פתאום החליט להרים את האיך שלא קוראים להם שצריך לפגוע בהם...
אבל סה"כ היה מעולה!! היה ממש כיף וכולן עשו תוצאות ממש טובות!!!
התוצאה הכי גרועה הייתה 92, אח"כ 95, אח"כ 101 ואח"כ, *שיעול* אני *שיעול* במקום הראשון
, עם 111 נקודות!! שני סטרייקים וספייר! פששש, אני המומה מעצמי!!
אהה אם לא הסתדר לכן החשבון (WTF?) זה בגלל שילדה אחת לא שיחקה... וול... נבר מיינד..
המשכנו לנו לקנות כרטיסים לסרט, השעה הייתה כבר כמעט עשר, ואנחנו מגלות שנשארו כרטיסים רק שורה ראשונה!!
ידענו שהיינו צריכות לקנות את הכרטיסים קודם... בעעע...
בכל מקרה נכנסנו לסרט ומסתבר שאחרי כמה דקות מתרגלים לקטע של שורה ראשונה וזה אפילו יותר משעשע כי אתה לא רואה את כל המסך אז מרגישים בתוך הסרט... זה כיף!!!
אבל קפאנו כי המיזוג היה נורא חזק... אוף זה כל כך מעצבן!! כל פעם שאני מביאה חולצה ארוכה אני לא משתמשת בה וכשאני לא מביאה קר לי!!!
ו... זהו, אז באו לקחת אותנו וחזרנו הבייתה!! ואני חושבת ששיעמתי אתכם מספיק אז, בה ביי!!!

לאנה

New member
איזה מגניב!

גם אני הלכתי עם חברות שלי לבאולינג לפני כמה שבועות!, חחח, אבל אני לא שיחקתי...*נסקלת* אוריה ניצחה..., מאז היא אומרת לנו "מתי הולכים לשחק שוב כדורת?"...

PURPLE CHICKEN

New member
תכנסו../images/Emo70.gif תכנסו../images/Emo70.gif

אממ, כתבתי את ההודעה הזאת לפני כמה זמן ומשום מה נדמה לי שהיא לא מופיעה אצל אף אחד חוץ מאצלי
כי היא לא הקפיצה וכך גם התגובות אליה, וכי היא באמת חביבה ואף אחד לא הגיב
.... אז... הנה היא מחדש!!!
אני טובה באנגלית... וואו
... וגם את חמודה וגם אני אוהבת אותך!
(בתגובה למה שלאנה כתבה לי מתישהו...
) ולמיכל- לא סתם אמרתי! באמת אימצתי את השבי!!!
אפילו ביומן (אני כותבת בו כדי שהוא יהיה צבעוני, שמח ומלא חיים!
) כתבתי- "שביז בספרות"- I´M SO LOLED!!!
חשבתם פעם על המילה LOL?
בעצם המשמעות שלה זה LAUGHING OUT LOUD שזה פעולה, אבל כשאנחנו משתמשים בזה יותר מתכוונים לתיאור , לא?
ובגלל זה אמרתי LOLED ולא LOLING... למרות שבעצם אי אפשר להגיד LOLING כי יש כבר את ה-ING ב-LAUGHING המקורי של ה-LOL!! ואז ה-ING ב-LOLING מיותר כי זה יצא משהו מטומטם כמו LAUGINGING OUTING LOUDING
(את מוזמנות להוריד את ה-INGים המיותרים!
) אז תיקון- בגלל זה אמרתי LOLED ולא LOL!!! מישהו הבין? כנראה שאני היחידה...
בכל מקרה רציתי לספר לכן שמחר אני מתחילה בשעה השניה כדי שתקנאו בי!! (מוהא הא הא!
) כי המורה שלי לאנגלית מתחתן... אממ כבר סיפרתי את זה... לא משנה!!!
ו... מרב שיעמום (אני בהכחשה, הסיבה האמיתית היא שאני חייבת לחלוק את שיגעוני עם אנשים שלא מכירים אותי ולא יוכלו להציק לי על ה.. אההמ... *שיעול* טמטום *שיעול* מאוחר יותר...
) החלטתי לספר לכן על היום העבודה שהיה לי היום בצופים...
טוף, אז הגעתי לי לצופים בארבע. בארבע וחצי בערך חילקו אותנו לקבוצות ואני נשלחתי לי לצבוע יוטות!! איזה כיף!!!
(*מחייכת חיוך מרוצה*) אני מוכרחה לציין שברב טובי וויתרתי על חוג הג´אז שלי! הא! *מנפנפת בשיערה* ובחזרה לסיפורי- צבעתי וצבעתי, עד שבשש נשלחתי לקניון להחליף ילדה שחילקה שם פליירים
... או טיפשה שכמותי! שכחתי להגיד שהיום עבודה היה לטקס אש שיש לנו ביום שבת!!
אז הלכתי לקניון, ובחוץ ישבו שם חברותיי עם שולחן ועליו המווון כוסות עם מי ג´ריקן צוננים ומרעננים
(בתוך כוסות שעליהן כתוב "טקס אש באביב! 12.10" או דברים מסוג זה...), וערמת פליירים. תפקידנו היה לחלק פליירים וכוסות מים לאנשים!!
תתפלאו אבל זה ממש כיף!!! היו קטעים והיה ממש סבבה!
בשבע חזרנו לשבט, אבל בדרך היינו צריכות לסחוב את השולחןוהוא היה כבד ולא נוח והיו בו סיכות מעצבנות שדקרו
... אבל סה"כ היה נורא נורא כיף!!!
או סתם נזכרתי, שפעם כשהייתי קטנה ונגיד הייתי אומרת "היה נורא כיף" סבתא שלי כל הזמן הייתי מתקנת ואומרת ש´נורא´ אומרים על משהו רע, ועל משהו טוב אומרים ´מאוד´
... הו וול...

למעלה