אבל הוא בעצם שלי!..ניק
P poster girl New member 3/10/05 #44 חחחחחחח... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצחיקות!!...
פ פלורי2 New member 3/10/05 #42 ג'יימס באנט. ככה קוראים לו. עם השיר יור ביודפור. איזה חלום . למרותש הם לא מתאימים בכלל .
B BacKarin Street Girl New member 3/10/05 #43 **ג'יימס בלאנט../images/Emo3.gif וזה *יור ביוטיפול -you're beautiful ...
ע עדידי15 New member 3/10/05 #37 אוף איזה מבאס בבית ספר../images/Emo6.gif../images/Emo46.gif הכי מצחיק שהמורות נותנות שיעורים מתרגיל 1-1000 ואומרות לכם: "שיהיה לכם חופש נעים,שנה טובה וחג שמח" כן ממש חחחחח
אוף איזה מבאס בבית ספר../images/Emo6.gif../images/Emo46.gif הכי מצחיק שהמורות נותנות שיעורים מתרגיל 1-1000 ואומרות לכם: "שיהיה לכם חופש נעים,שנה טובה וחג שמח" כן ממש חחחחח
E Eti No Name New member 3/10/05 #38 מי גאד וומן!../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif את יותר הזויה ממני! חחח נכון קווין נראה האבא שלהם? [הוא זה שעושה נו נו נו. נו. ]
מי גאד וומן!../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif את יותר הזויה ממני! חחח נכון קווין נראה האבא שלהם? [הוא זה שעושה נו נו נו. נו. ]
N nof nof 2 New member 3/10/05 #45 היי לכולן קודם כול שתיהיה שנה טוה לכל חברי הפורום.... יש לי שאלה קטנה מישהי יודכת מה קרה לאתר החילופי לDLS כי מאתמול אני לא מצליחה לראות שם כלום... תודה וחג שמח לכולם...
היי לכולן קודם כול שתיהיה שנה טוה לכל חברי הפורום.... יש לי שאלה קטנה מישהי יודכת מה קרה לאתר החילופי לDLS כי מאתמול אני לא מצליחה לראות שם כלום... תודה וחג שמח לכולם...
B BacKarin Street Girl New member 3/10/05 #46 הוא עובד מצויין: http://s13.invisionfree.com/DLS_is_Never_Gone/index.php?act=idx